Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.549
- Πόντοι
- 28.246
Ο δικός μου κακός σκοπός με τούτο εδώ θα πιάσει λες ή θα μου μείνει η νύχτα του Πυρφορου;Με αυτά που είδα, και λίγο ήταν!
Ο δικός μου κακός σκοπός με τούτο εδώ θα πιάσει λες ή θα μου μείνει η νύχτα του Πυρφορου;Με αυτά που είδα, και λίγο ήταν!
Εγώ δεν έκανα τίποτα όμως, μόνο είδα. Ελπίζω να έχεις καλά αποτελέσματαΟ δικός μου κακός σκοπός με τούτο εδώ θα πιάσει λες ή θα μου μείνει η νύχτα του Πυρφορου;
![]()
Αμήν.Εγώ δεν έκανα τίποτα όμως
Εγώ δεν έκανα τίποτα όμως, μόνο είδα. Ελπίζω να έχεις καλά αποτελέσματα
Oταν μας ξαβλαχεψε οΑμορφωτοι.
Το στραγγιστό γιαούρτι, επίσης γνωστό ως ελληνικό γιαούρτι ή γιαούρτι σακούλας, είναι γιαούρτι που έχει στραγγιχτεί ώστε να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του τυρογάλακτος του, με αποτέλεσμα μια παχύτερη υφή από το κανονικό μη στραγγιστό γιαούρτι.
Τι είναι αυτός ο αχταρμάς μαν?Oταν μας ξαβλαχεψε ομεθυστακας πανελιστας
Κωστοπουλος οι τρε μπαναλ χαρακτηρισμοι εξαφανιστηκαν απο το Πριγκιπατο μας
γιατι πτωχοι επαναφερατε τετοια πράγματα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Το παιδί έπεσε σε κάτι λακκούβες μανΤι είναι αυτός ο αχταρμάς μαν?
σίμπλυ?Το παιδί έπεσε σε κάτι λακκούβες μαν
Ki εγω έχω φάει από αυτό και καγιανα στην Τριπολιτσά και δεν έπαθα τίποτα...γιατί τόση ευαισθησία;Το μεσημέρι έφαγα σε ένα εστιατόριο "στραπατσαδα" και έχει παρει φωτιά το στομάχι μου![]()
Γιατί είναι σκουπίδια με σκατολαδα και β πρώτες υλες.Ki εγω έχω φάει από αυτό και καγιανα στην Τριπολιτσά και δεν έπαθα τίποτα...γιατί τόση ευαισθησία;
Ρε λες να μην έχετε το ίδιο στομάχι;Ki εγω έχω φάει από αυτό και καγιανα στην Τριπολιτσά και δεν έπαθα τίποτα...γιατί τόση ευαισθησία;
Είσαι μύστηςσίμπλυ?
τι σιμπλυ θα το αναγνώριζα παντού και πάνταΕίσαι μύστης
Είχα καιρό να πάρω πολυ τιμιο (και κυρίως γρήγορο τα αλλα έλεγαν 55 λεπτά Δυευτεριατικα!)

Aναρωτιεμαι...μήπως είμαι βιονικός....Ρε λες να μην έχετε το ίδιο στομάχι;
Ναι όντως δεν είναι και τόσο δα βαρύ γεύμαKi εγω έχω φάει από αυτό και καγιανα στην Τριπολιτσά και δεν έπαθα τίποτα...γιατί τόση ευαισθησία;

Δεκτον ,ομως ήθελα να φάω κάτι της περιοχής.Σουβλακια βρίσκεις παντού.Την τοπική σπεσιαλιτέ όμως μόνο στον τόπο της την βρίσκεις.Ναι όντως δεν είναι και τόσο δα βαρύ γεύμα
Ορεκτικό θεωρείται
Η πλάκα είναι στα εστιατόρια δεν βάζουν και τόσα μπαχαρικά.Το μεσημέρι έφαγα σε ένα εστιατόριο "στραπατσαδα" και έχει παρει φωτιά το στομάχι μου![]()
Παιδί μου, αντί να ψάξεις να βρεις γκόμενα, το έχεις ρίξει στο φαγητό...οι πιτσες με αλαντικα το πεινιρλι με κιμα αδερφε....
Γι΄ αυτό σε αναθρέψαμε;;;;τι σιμπλυ θα το αναγνώριζα παντού και πάντα![]()