Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.160
- Πόντοι
- 6.256
σίμπλυ?Το παιδί έπεσε σε κάτι λακκούβες μαν
σίμπλυ?Το παιδί έπεσε σε κάτι λακκούβες μαν
Ki εγω έχω φάει από αυτό και καγιανα στην Τριπολιτσά και δεν έπαθα τίποτα...γιατί τόση ευαισθησία;Το μεσημέρι έφαγα σε ένα εστιατόριο "στραπατσαδα" και έχει παρει φωτιά το στομάχι μου![]()
Γιατί είναι σκουπίδια με σκατολαδα και β πρώτες υλες.Ki εγω έχω φάει από αυτό και καγιανα στην Τριπολιτσά και δεν έπαθα τίποτα...γιατί τόση ευαισθησία;
Ρε λες να μην έχετε το ίδιο στομάχι;Ki εγω έχω φάει από αυτό και καγιανα στην Τριπολιτσά και δεν έπαθα τίποτα...γιατί τόση ευαισθησία;
Είσαι μύστηςσίμπλυ?
τι σιμπλυ θα το αναγνώριζα παντού και πάνταΕίσαι μύστης
Είχα καιρό να πάρω πολυ τιμιο (και κυρίως γρήγορο τα αλλα έλεγαν 55 λεπτά Δυευτεριατικα!)
Aναρωτιεμαι...μήπως είμαι βιονικός....Ρε λες να μην έχετε το ίδιο στομάχι;
Ναι όντως δεν είναι και τόσο δα βαρύ γεύμαKi εγω έχω φάει από αυτό και καγιανα στην Τριπολιτσά και δεν έπαθα τίποτα...γιατί τόση ευαισθησία;
Δεκτον ,ομως ήθελα να φάω κάτι της περιοχής.Σουβλακια βρίσκεις παντού.Την τοπική σπεσιαλιτέ όμως μόνο στον τόπο της την βρίσκεις.Ναι όντως δεν είναι και τόσο δα βαρύ γεύμα
Ορεκτικό θεωρείται
Η πλάκα είναι στα εστιατόρια δεν βάζουν και τόσα μπαχαρικά.Το μεσημέρι έφαγα σε ένα εστιατόριο "στραπατσαδα" και έχει παρει φωτιά το στομάχι μου![]()
Παιδί μου, αντί να ψάξεις να βρεις γκόμενα, το έχεις ρίξει στο φαγητό...οι πιτσες με αλαντικα το πεινιρλι με κιμα αδερφε....
Γι΄ αυτό σε αναθρέψαμε;;;;τι σιμπλυ θα το αναγνώριζα παντού και πάντα![]()
To ένα δεν αποκλείει το άλλο...Παιδί μου, αντί να ψάξεις να βρεις γκόμενα, το έχεις ρίξει στο φαγητό...
Χοντρομπαλάς θα γίνεις!
Φαντάσου πως είναι αυτοί που αναρτούν τέτοιες φωτογραφίες για να φαίνονται στα μάτια τους μινιόν οι συγκεκριμένες κοπέλες.Νομίζω ότι εδώ είναι το κατάλληλο νήμα για να αναρτήσω την απορία μου...
Σε όλα αυτά τα νήματα, όπου θεωρητικά ανεβάζουν φωτογραφίες από τις κοπέλες τους [αιδοία, πόδες, πρωκτοί κλπ], βλέπω ότι οι κοπέλες αυτές το τρώνε το φαγητό τους.
Δεν πειράζει όμως.
Ύψος θα γίνει;;;
αυτα πριν 100 χρονια που οι πλουσιοι ηταν χοντροι και οι φτωχοι χτικιαρηδες.θα σκεφθεί ότι αφού ξοδεύει λεφτά για την διατροφή του ...ε...κάτι θα υπάρχει για να ξεκοκκαλισει και η ίδια.
Αυτές έχουν αυτές δείχνουν.Νομίζω ότι εδώ είναι το κατάλληλο νήμα για να αναρτήσω την απορία μου...
Σε όλα αυτά τα νήματα, όπου θεωρητικά ανεβάζουν φωτογραφίες από τις κοπέλες τους [αιδοία, πόδες, πρωκτοί κλπ], βλέπω ότι οι κοπέλες αυτές το τρώνε το φαγητό τους.
Δεν πειράζει όμως.
Ύψος θα γίνει;;;