gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12.368
- Πόντοι
- 7.415
Εδώ άλλοι βάζουν ανανά και αντζούγιες (μακρυά από μας οι καταραμένοι), στην τηγανητή πατάτα κόλλησες;Πατάτα ??? Στην πίτσα ?
Εδώ άλλοι βάζουν ανανά και αντζούγιες (μακρυά από μας οι καταραμένοι), στην τηγανητή πατάτα κόλλησες;Πατάτα ??? Στην πίτσα ?
Όχι μόνος βρε μαν, έχω γυναίκα και παιδια..εφαγες 30 κομματια πιτσα?
πολλα δεν ειναι?
Φτιάχνουν και οι Ιταλοί. A taglio με χοντρό αλάτι και δεντρολίβανο.Πατάτα ??? Στην πίτσα ?
Όχι μόνος βρε μαν, έχω γυναίκα και παιδια..
Μια αντζούγια στην σάλτσα μπορεί να μπει να δώσει μια κάποια γεύση, 50 φιλέτα που δεν έλιωσαν κιόλας......Εδώ άλλοι βάζουν ανανά και αντζούγιες (μακρυά από μας οι καταραμένοι), στην τηγανητή πατάτα κόλλησες;
Α! Όλα κι όλα!Εδώ άλλοι βάζουν ανανά και αντζούγιες (μακρυά από μας οι καταραμένοι), στην τηγανητή πατάτα κόλλησες;
πόσο χοντρό?Φτιάχνουν και οι Ιταλοί. A taglio με χοντρό αλάτι και δεντρολίβανο.![]()
0,25 - 0,30 καράτια.πόσο χοντρό?
ΝαιΙεροσυλία , μοσχάρι κοκκινιστό μόνο με μακαρόνι χοντρό με τρυπα
Να κοιτάς την δουλειά σου. Όταν θα μείνεις στον άσο γιατί δεν θα σε κοιτάει κανένας να μου τα πεις αυτά που δεν δίνεις φράγκο.Ο κ. @troubakhs μου σιτίζεται μια χαρά στα συσσίτια της Ι.Μ. Πειραιώς.
Σεις γιατί ανακατεύεστε;;;
Υ.Γ. Ο κ. @κωλο-γερος έχει την βίλα στη Σαντορίνη για τη Ν και όχι για τα μούτρα σας... Φευ!
NAIΝα κοιτάς την δουλειά σου. Όταν θα μείνεις στον άσο γιατί δεν θα σε κοιτάει κανένας να μου τα πεις αυτά που δεν δίνεις φράγκο.
Πράγματι...και αυτοί που πίνουν γάλα μετά την σπανακόπιτα πρέπει να μαστιγωνονται...όμως αυτό δεν το λέω τρολια γιατί στο χωριό μας δεν είχαμε τρολ....κάτι Σκανδιναβεζοι κουτοφραγκοι που ζουν με τρολ ας ΤΡΟΛ-αρουν.Έχετε τεράστιο δίκιο!
Κανονικά αυτούς που βάζουν ξινά γαλακτοκομικά στη σπανακόπιτα να τους φυλακίζουν, και αυτούς που φτιάχνουν, άκουσον άκουσον, σπανακοτυρόπιτα, να τους στέλνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα.![]()
Πράγματι...λες η επόμενη πιτσο -κτηνωδία να είναι κάνα όσπριο πάνω στην πίτσα;Εδώ άλλοι βάζουν ανανά και αντζούγιες (μακρυά από μας οι καταραμένοι), στην τηγανητή πατάτα κόλλησες;
Εσύ πάντα θα έχεις εμένα και τον @Τρουμπάκη να έχουμε τα μάτια μας επάνω σου μην πάθεις τίποτα. Στάξε τώρα το ρεγαλάκι και στους δυο μας.
Μπλιαχ ρε μαν!!Πράγματι...λες η επόμενη πιτσο -κτηνωδία να είναι κάνα όσπριο πάνω στην πίτσα;
ποσα εφαγες?Όχι μόνος βρε μαν, έχω γυναίκα και παιδια..
Ο κόκορας και το παστίτσιο πάνε με αυτό το μακαρόνι. Δε διαφωνώ για το μακαρόνι στο κοκκινιστο αλλά έτρωγα μακαρόνια προχτες, οπότε το ρύζι ήταν μια καλή αλλαγηΙεροσυλία , μοσχάρι κοκκινιστό μόνο με μακαρόνι χοντρό με τρυπα
απο υδατανθρακα σε υδατανθρακα το πας!!!!!!Ο κόκορας και το παστίτσιο πάνε με αυτό το μακαρόνι. Δε διαφωνώ για το μακαρόνι στο κοκκινιστο αλλά έτρωγα μακαρόνια έτρωγα προχτες, οπότε το ρύζι ήταν μια καλή αλλαγη
Λευτεριά στη σπανακοτυροπιτα!!Έχετε τεράστιο δίκιο!
Κανονικά αυτούς που βάζουν ξινά γαλακτοκομικά στη σπανακόπιτα να τους φυλακίζουν, και αυτούς που φτιάχνουν, άκουσον άκουσον, σπανακοτυρόπιτα, να τους στέλνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα.![]()