raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.649
- Πόντοι
- 5.006
το ψωμακι ειναι απο φουρνο ή κανα κατσέλης βιομηχανικο?Κόκκορα,περνώ σε τεμάχια από το powerinmeat.Αρκετα καλό μιας και αναγράφει και τις θερμίδες στο site τους
το ψωμακι ειναι απο φουρνο ή κανα κατσέλης βιομηχανικο?Κόκκορα,περνώ σε τεμάχια από το powerinmeat.Αρκετα καλό μιας και αναγράφει και τις θερμίδες στο site τους
Aυτα μας δινουν στο γηροκομειο ματια μου. Μας λενε οτι ειμαστε στην γραμμωση.καλά πάς από ορεκτικά ..
από φαγητό ?
O Θεός σε έχει σε καλή υγεία και τα εκλεκτά εδέσματα που τρως , ώστε να κάνεις τον φωτογράφο.Μην βριζεις μαν. Στο διαολο προσπαθω να το φτασω, στο διαολο. Με τον θεο δεν τα παω καλα.
Εδώ πέρα βάζουν τυρί πάνω στο ρυζι γιατι το βλέπουν άσπρο και το περνάνε για μακαρόνι κοφτό ,η πατάτα στην πίτσα σε πείραξε;Πατάτα ??? Στην πίτσα ?
Σημερα θελω να το σώσω λιγο.Σουβλακια χειροποιητα χοιρινα 5/10
Πατατα τηγανητη κομμενη στο χερι 6/10
Σαλατα μαρουλι 4/10
Ζελέ χειροποιητο 7/10.
Νερο κρύο.
Το νερο το εσωσε κάπως σημερα
Έχετε τεράστιο δίκιο!Εδώ πέρα βάζουν τυρί πάνω στο ρυζι γιατι το βλέπουν άσπρο και το περνάνε για μακαρόνι κοφτό ,η πατάτα στην πίτσα σε πείραξε;
Είναι ικανοί να ρίχνουν και όλη την χωριατικη σαλάτα με αγγούρι στην πίτσα.
Έβλεπα πρόσφατα έξω άλλον αμπαλο να έχει παραγγείλει σπανακόπιτα και γιαούρτι και ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ πάνω στην σπανακόπιτα....δεν ήταν παππούς για να πω ότι το έκανε γιατί δεν είχε δόντια ,ούτε πιτσιρικάς για να πω ότι παίζει με το φαγητό του...κι όμως προχώρησε σε αυτό το ανοσιούργημα.

Σας συμπονω...Τερμα το επιδορπιο.![]()
Εδώ άλλοι βάζουν ανανά και αντζούγιες (μακρυά από μας οι καταραμένοι), στην τηγανητή πατάτα κόλλησες;Πατάτα ??? Στην πίτσα ?
Όχι μόνος βρε μαν, έχω γυναίκα και παιδια..εφαγες 30 κομματια πιτσα?
πολλα δεν ειναι?
Φτιάχνουν και οι Ιταλοί. A taglio με χοντρό αλάτι και δεντρολίβανο.Πατάτα ??? Στην πίτσα ?

Όχι μόνος βρε μαν, έχω γυναίκα και παιδια..
Μια αντζούγια στην σάλτσα μπορεί να μπει να δώσει μια κάποια γεύση, 50 φιλέτα που δεν έλιωσαν κιόλας......Εδώ άλλοι βάζουν ανανά και αντζούγιες (μακρυά από μας οι καταραμένοι), στην τηγανητή πατάτα κόλλησες;

Α! Όλα κι όλα!Εδώ άλλοι βάζουν ανανά και αντζούγιες (μακρυά από μας οι καταραμένοι), στην τηγανητή πατάτα κόλλησες;
πόσο χοντρό?Φτιάχνουν και οι Ιταλοί. A taglio με χοντρό αλάτι και δεντρολίβανο.![]()
0,25 - 0,30 καράτια.πόσο χοντρό?

ΝαιΙεροσυλία , μοσχάρι κοκκινιστό μόνο με μακαρόνι χοντρό με τρυπα
Να κοιτάς την δουλειά σου. Όταν θα μείνεις στον άσο γιατί δεν θα σε κοιτάει κανένας να μου τα πεις αυτά που δεν δίνεις φράγκο.Ο κ. @troubakhs μου σιτίζεται μια χαρά στα συσσίτια της Ι.Μ. Πειραιώς.
Σεις γιατί ανακατεύεστε;;;
Υ.Γ. Ο κ. @κωλο-γερος έχει την βίλα στη Σαντορίνη για τη Ν και όχι για τα μούτρα σας... Φευ!
NAIΝα κοιτάς την δουλειά σου. Όταν θα μείνεις στον άσο γιατί δεν θα σε κοιτάει κανένας να μου τα πεις αυτά που δεν δίνεις φράγκο.
Πράγματι...και αυτοί που πίνουν γάλα μετά την σπανακόπιτα πρέπει να μαστιγωνονται...όμως αυτό δεν το λέω τρολια γιατί στο χωριό μας δεν είχαμε τρολ....κάτι Σκανδιναβεζοι κουτοφραγκοι που ζουν με τρολ ας ΤΡΟΛ-αρουν.Έχετε τεράστιο δίκιο!
Κανονικά αυτούς που βάζουν ξινά γαλακτοκομικά στη σπανακόπιτα να τους φυλακίζουν, και αυτούς που φτιάχνουν, άκουσον άκουσον, σπανακοτυρόπιτα, να τους στέλνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα.![]()