Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.655
- Πόντοι
- 28.246
Έχουμε και δικηγόρους τωρα αδελφεΞανά διάβασε τι έγραψε...
Αλλά προσεκτικά.
Εχει φάτσες που γελάνε. Και πολύ ασχολήθηκα, δεν είμαι δικηγόρος τουΞανά διάβασε τι έγραψε...
Αλλά προσεκτικά.
Εχει φάτσες που γελάνε. Και πολύ ασχολήθηκα, δεν είμαι δικηγόρος του
Της μάνας μου κόλπα είναι αυτά μαν. Όχι δικά μου.
Στην πρώτη παραθεση απαντάω εγώ σε σένα. Και ακριβώς από κάτω δες τι απαντάει. Αν δεν το βλέπεις και τώρα, Βάλτου ρίγανη.Βλέπεις επίπεδο κιμαδοφαγων στα γεμιστά....συχνά συνοδεύεται και από παρόμοιου επιπέδου τραπεζομαντηλο.![]()
Ωραία μασα αδελφεΕιρήνη ημίν αδέρφια!!
Γιουβέτσι μοσχάρι στο φούρνο με μπόλικο τριμμένο τυρί πεκορινο.
ναι στον κώλο ναι στα μπούτιαΓια ηρεμηστε.

Gamiesaiναι στον κώλο ναι στα μπούτια
αλλά κυρίως ναι που επιτέλους το επιδόρπιο είναι ξεχωριστά από το φαγητό![]()

ΝαιGamiesai![]()
Τυρόπιτα μέσα στο πιατο με τη μακαρονάδα βλέπουν οι οφθαλμοί μου?Για ηρεμηστε.![]()
![]()

Μετα το αξιογαμητο κωλαρακι και τα υπέροχα μπουτάκια ακόμα και τυρόπιτα με τριμμένο τυρί από πάνω θα την έβλεπα με πολλή χαρά....Τυρόπιτα μέσα στο πιατο με τη μακαρονάδα βλέπουν οι οφθαλμοί μου?![]()
Τυρί να ακουμπάει τα μακαρόνιαΜετα το αξιογαμητο κωλαρακι και τα υπέροχα μπουτάκια ακόμα και τυρόπιτα με τριμμένο τυρί από πάνω θα την έβλεπα με πολλή χαρά....

μαστιχονερο οχι?Σαλάτα τρυφερά φυλλα μπειμπι, ξυδι, αλάτι, λάδι, ένα τόνο μεξικανό Κάλβος από πανω, φέτα, μαυρο ψωμί, Λαδά έψα. Λίγο αργότερα κεφιρ φράουλα![]()
Το σκάνδαλο είναι όταν πέφτει τριμμένο πάνω από το ΡΥΖΙ ...διότι άλλο το ρύζι άλλο το μακαρόνι.Τυρί να ακουμπάει τα μακαρόνια![]()