gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 12.599
- Πόντοι
- 7.415
Μη βρίζεις τσιμπάμε.Πω ρε πουστη![]()
Αρακά λαδερο με ψωμί ολικής, φέτα Βυτινας και αγγουροντοματα.
Τα γεμιστά δεν τα έστειλε ο ζεμπου ακομα
Μη βρίζεις τσιμπάμε.Πω ρε πουστη![]()
Της μάνας μου κόλπα είναι αυτά μαν. Όχι δικά μου.Τα τρώω κι ας έχουν κιμά, αλλά το τραπεζομάντηλο με το πλαστικό για να μη λερώνει καταλαβαίνεις ότι είναι για αναφορά και μπλοκ...
Βλέπεις επίπεδο κιμαδοφαγων στα γεμιστά....συχνά συνοδεύεται και από παρόμοιου επιπέδου τραπεζομαντηλο.Τα τρώω κι ας έχουν κιμά, αλλά το τραπεζομάντηλο με το πλαστικό για να μη λερώνει καταλαβαίνεις ότι είναι για αναφορά και μπλοκ...
Μη βρίζεις τσιμπάμε.
Αρακά λαδερο με ψωμί ολικής, φέτα Βυτινας και αγγουροντοματα.
Τα γεμιστά δεν τα έστειλε ο ζεμπου ακομα
Πιο πάνω, παρατημένο μουνοπανο από συγγενείς και φιλους έγραψα ότι είναι της μάνας μου. Γκεγκε;Βλέπεις επίπεδο κιμαδοφαγων στα γεμιστά....συχνά συνοδεύεται και από παρόμοιου επιπέδου τραπεζομαντηλο.![]()
Πρέπει να του δωσεις και αναφορα ρε του ψυχακια γαμησε τονΠιο πάνω, παρατημένο μουνοπανο από συγγενείς και φιλους έγραψα ότι είναι της μάνας μου. Γκεγκε;
Αδερφέ. Έκατσα στο τραπέζι με την μάνα μου, τον αδερφό μου, την αδερφή μου και τα ανήψια μου και φάγαμε όλοι μαζί. Σε αντίθεση με τον παρατημένο που τρώει μεσημέρι βράδυ και συνέχεια ολομόναχος γιατι τον έχουν παρατήσει. Αυτό τον πονάει περισσότερο.Πρέπει να του δωσεις και αναφορα ρε του ψυχακια γαμησε τον
Ε αυτο λεω σιγα μη του δωσεις και αναφοραΑδερφέ. Έκατσα στο τραπέζι με την μάνα μου, τον αδερφό μου, την αδερφή μου και τα ανήψια μου και φάγαμε όλοι μαζί. Σε αντίθεση με τον παρατημένο που τρώει μεσημέρι βράδυ και συνέχεια ολομόναχος γιατι τον έχουν παρατήσει. Αυτό τον πονάει περισσότερο.
Τέτοιες αναφορές και επιθέσεις καλό είναι να αποφεύγονται μαν. Εδώ είμαστε για χάβαλε και πλάκα.Αδερφέ. Έκατσα στο τραπέζι με την μάνα μου, τον αδερφό μου, την αδερφή μου και τα ανήψια μου και φάγαμε όλοι μαζί. Σε αντίθεση με τον παρατημένο που τρώει μεσημέρι βράδυ και συνέχεια ολομόναχος γιατι τον έχουν παρατήσει. Αυτό τον πονάει περισσότερο.
Διάβασε τι έγραψε ο μουνής.Τέτοιες αναφορές και επιθέσεις καλό είναι να αποφεύγονται μαν. Εδώ είμαστε για χάβαλε και πλάκα.
καλόςΑδερφός Άντζελο και όσοι πιστοί των γεμιστων με ΚΙΜΑ.
Και η φέτα ΕΠΑΝΩ στα γεμιστά.
![]()
Έχουμε και δικηγόρους τωρα αδελφεΞανά διάβασε τι έγραψε...
Αλλά προσεκτικά.
Εχει φάτσες που γελάνε. Και πολύ ασχολήθηκα, δεν είμαι δικηγόρος τουΞανά διάβασε τι έγραψε...
Αλλά προσεκτικά.
Εχει φάτσες που γελάνε. Και πολύ ασχολήθηκα, δεν είμαι δικηγόρος του
Της μάνας μου κόλπα είναι αυτά μαν. Όχι δικά μου.
Στην πρώτη παραθεση απαντάω εγώ σε σένα. Και ακριβώς από κάτω δες τι απαντάει. Αν δεν το βλέπεις και τώρα, Βάλτου ρίγανη.Βλέπεις επίπεδο κιμαδοφαγων στα γεμιστά....συχνά συνοδεύεται και από παρόμοιου επιπέδου τραπεζομαντηλο.![]()
Ωραία μασα αδελφεΕιρήνη ημίν αδέρφια!!
Γιουβέτσι μοσχάρι στο φούρνο με μπόλικο τριμμένο τυρί πεκορινο.