ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.033
- Πόντοι
- 6.756
Απο που μαν?Club sandwich, croissant merenda, zero.
Απο που μαν?Club sandwich, croissant merenda, zero.
Τα πιτόγυρα πώς?Στις 9+30 ερχονται πιτογυρα, καλαμακια,σαγανάκια,σαλατες,λαίλαπα
Πολυ καλα απο χειροποίητο μαν,απο ολα κτλ.τα αλλά χορινα καλάμια.To club από πίτα του παππού, το croissant από φούρνο που το είχα πάρει το πρωί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα πιτόγυρα πώς?
Αναφορά κι εσύ. Κανένα έλεος σε κανέναν.Γεμιστά σπιτικά από φοβερή μαγείρισσα χωρίς κιμα μια ντομάτα δυο μελιτζάνες μια πιπεριά. Ψωμί φόρμα. Ροκφόρ. Έψα πορτοκαλάδα.
Σε λίγο κεφιρ φράουλα.
![]()
Θα κοιμηθείς σαν μωράκι....συνδυασμός γεμιστα- γιαούρτι / αριανι/ κεφίρ είναι σαν ισχυρο φυσικό υπνωτικό.Γεμιστά σπιτικά από φοβερή μαγείρισσα χωρίς κιμα μια ντομάτα δυο μελιτζάνες μια πιπεριά. Ψωμί φόρμα. Ροκφόρ. Έψα πορτοκαλάδα.
Σε λίγο κεφιρ φράουλα.
![]()
Κ εγώ με κιμά τα γουστάρω αλλά έτσι τα φτιάχνει η γυναίκαΑναφορά κι εσύ. Κανένα έλεος σε κανέναν.
Σε καλύπτω με δραστικό πυρ.Γεμιστά σπιτικά από φοβερή μαγείρισσα χωρίς κιμα μια ντομάτα δυο μελιτζάνες μια πιπεριά. Ψωμί φόρμα. Ροκφόρ. Έψα πορτοκαλάδα.
Σε λίγο κεφιρ φράουλα.
![]()
Η αναφορά παραμένει. Μάθε την να τα φτιάχνει ενισχυμένα για να μην ξεμαθεις.Κ εγώ με κιμά τα γουστάρω αλλά έτσι τα φτιάχνει η γυναίκα![]()
Σε αγαπάει και σε προσέχει ρε,δεν θέλει να ανεβάσεις Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ .Κ εγώ με κιμά τα γουστάρω αλλά έτσι τα φτιάχνει η γυναίκα![]()
4 έφαγες ρε μαλακισμενο?Γεμιστά σπιτικά από φοβερή μαγείρισσα χωρίς κιμα μια ντομάτα δυο μελιτζάνες μια πιπεριά. Ψωμί φόρμα. Ροκφόρ. Έψα πορτοκαλάδα.
Σε λίγο κεφιρ φράουλα.
![]()
Δεν είναι ο μπατλερ μου ρε μανΗ αναφορά παραμένει. Μάθε την να τα φτιάχνει ενισχυμένα για να μην ξεμαθεις.
Βάζελος είναι ο αδερφός αδερφέ ?4 έφαγες ρε μαλακισμενο?
Τρώει λιτό δείπνο...για μεσημέρι θα χτυπούσε έξι.4 έφαγες ρε μαλακισμενο?
Τι κεφιρ ρε? Θες εξοβελισμοΔεν είναι ο μπατλερ μου ρε μαν
Μικρά ήταν μαι μαν. Ήταν τόσο καλομαγειρεμενα που έτρωγα δέκα άνετα.4 έφαγες ρε μαλακισμενο?
Κουλα αλλά γαματο παιδί...Βάζελος είναι ο αδερφός αδερφέ ?![]()