ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.055
- Πόντοι
- 6.756
Απο που παππουλη?Λίγη σαλάτα ρόκα - τοματίνια, ελάχιστη γραβιέρα Νάξου, και πολύ γουρνοπούλα. Πάρα πολύ γουρνοπούλα.![]()
Απο που παππουλη?Λίγη σαλάτα ρόκα - τοματίνια, ελάχιστη γραβιέρα Νάξου, και πολύ γουρνοπούλα. Πάρα πολύ γουρνοπούλα.![]()
Από ταβερνιάρη που έχει δικά του ζώα,δεν ήταν κρέας αυτό λουκούμι ήταν να το σερβίρεις με τον ελληνικό καφεΑπο που μαν?
Τι μάρκα το φίλτρο μαν?Μπούτι κοτόπουλο με πατάτες τηγανητές.
Χωριάτικη χωρίς ελιές.
Νερό από φίλτρο
Toray γιαπωνεζικοΤι μάρκα το φίλτρο μαν?
Θα κατηγορηθείτε για ανθρωποκτονία... Δεν υπάρχει περίπτωση.. Είμαι πολύ απόλυτος, στο αν μου αρέσει με ένα τρόπο το φαγητό, το να το αλλάξω.Ελα μια εβδομάδα μαζί με εμένα και τον Άντζελο. Θα σου έχουμε κάθε μέρα, μεσημέρι βράδυ, γεμιστά με κιμά. Όσο δεν τα τρως άλλο φαί δεν έχει. Ούτε ψωμί! Που θα πάει... θα μάθεις να τα τρως.
Δέξου το με το καλό... Αλλιώς θα δυσκολευτείς.Θα κατηγορηθείτε για ανθρωποκτονία... Δεν υπάρχει περίπτωση.. Είμαι πολύ απόλυτος, στο αν μου αρέσει με ένα τρόπο το φαγητό, το να το αλλάξω.
Βρε ακόμα να παραδεχτείτε την ήττα σας; Τα γεμιστά τα σωστά, τα ορθόδοξα, τα παραδοσιακά είναι χωρίς κιμά.Ελα μια εβδομάδα μαζί με εμένα και τον Άντζελο. Θα σου έχουμε κάθε μέρα, μεσημέρι βράδυ, γεμιστά με κιμά. Όσο δεν τα τρως άλλο φαί δεν έχει. Ούτε ψωμί! Που θα πάει... θα μάθεις να τα τρως.
Εσύ θα πας στον παράδεισο. Μπράβο!φτιάξε μου και θα έρθω να τα φάω...
Η σκεπαστή έχει ήδη πατάτες μέσαΨητά λαχανικά με σκεπαστή...... ούτε ο κατακλυσμός του Νώε δε μας σώζει
Από ποιο χωριό ή χωριάτικη μαν;μοσχαρακι κοκκινιστο με πιλαφι + χωριατικη σαλατα και 1 φετα ψωμι ολικης
Aυτο για τζατζίκι κάνει μόνο...Αγελαδινό, πλήρες, 10%
Καλό είναι ΚΑΙ για τζατζίκι, έχει ελαφρώς αλατισμένο γεύση.Aυτο για τζατζίκι κάνει μόνο...
Για άμεση κατανάλωση είναι αυτό με πέτσα και λιπαρά 6%.
Νομίζω ότι είναι και ακριβουτσικο κιόλας ..σ'αρεσε αφού,άρα πάω πάσο....δοκίμασες το άλλο με την σπέσιαλ πέτσα μισό δάχτυλο πάχος, σε πήλινο και λιπαρά 6%;Καλό είναι ΚΑΙ για τζατζίκι, έχει ελαφρώς αλατισμένο γεύση.
Εγώ για γιαούρτι το παίρνω πάντως....
Ωραίος Χρηστάρα!μοσχαρακι κοκκινιστο με πιλαφι + χωριατικη σαλατα και 1 φετα ψωμι ολικης
Βρε ακόμα να παραδεχτείτε την ήττα σας; Τα γεμιστά τα σωστά, τα ορθόδοξα, τα παραδοσιακά είναι χωρίς κιμά.
Αλλά επειδή το φθηνότερο μοσχαρι έφτασε 16ε το κιλό, φτιάξε μου και θα έρθω να τα φάω...
Σωρρυς που θα σε απογοητεύσω αλλά μάλλον γιαούρτι με πρόσθετα είναι αν έχει αλατισμένο γεύση όπως λες....Καλό είναι ΚΑΙ για τζατζίκι, έχει ελαφρώς αλατισμένο γεύση.
Εγώ για γιαούρτι το παίρνω πάντως....
Ευ γέ!Μπούτι κοτόπουλο με πατάτες τηγανητές.
Χωριάτικη χωρίς ελιές.
Νερό από φίλτρο
Οι ελιές αντικαθιστούν το λάδι στη χωριάτικη μια χαράΕυ γέ!
Η χωριάτικη ΔΥΝΑΤΑΙ να μην έχει ελιές.
Λάδι ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ να μην έχει .
Από ποιο χωριό ή χωριάτικη μαν;
Δικέ μου...Τρικαλα Κορινθιας μπρο
Μπα... δεν χαμπαριάζω,,,Δέξου το με το καλό... Αλλιώς θα δυσκολευτείς.
Έτσι, ορφανά μια ζωή. Αν βέβαια θες μπορείς να παρεις την θέση μου και να πας να τα φας.Βρε ακόμα να παραδεχτείτε την ήττα σας; Τα γεμιστά τα σωστά, τα ορθόδοξα, τα παραδοσιακά είναι χωρίς κιμά.
Αλλά επειδή το φθηνότερο μοσχαρι έφτασε 16ε το κιλό, φτιάξε μου και θα έρθω να τα φάω...