olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.018
- Πόντοι
- 3.820
Γεμιστά ορφανά, ψωμί ζυμωτό, φέτα, ζίρο. Για γλυκό μετά το Τουρκία - Σερβία, παγωτό βανίλια και σοκολάτα Μαγαδασκάρης.
Διπλή Αναφορά!Γεμιστά ορφανά, σοκολάτα Μαγαδασκάρης
ΝαιΚαι ποιός σε ρώρησε εσένα ρε μουνίκακα;![]()
Διπλή Αναφορά!
Μόλις μάθεις να τα τρως σωστά, θα την πάρω πίσω.
Και μόλις μάθεις να γράφεις σωστά το Αφρικάνικο νησί...
Τυπογραφικό για το νησί.. Για τα γεμιστά δεν αλλάζω άποψη. Μια ζωή ορφανά τα έτρωγα και έτσι θα συνεχίσω.Διπλή Αναφορά!
Μόλις μάθεις να τα τρως σωστά, θα την πάρω πίσω.
Και μόλις μάθεις να γράφεις σωστά το Αφρικάνικο νησί...
Στηριζω!Τυπογραφικό για το νησί.. Για τα γεμιστά δεν αλλάζω άποψη. Μια ζωή ορφανά τα έτρωγα και έτσι θα συνεχίσω.
κιντερ γαλακτοφετα
Τι ώρα θα έρθει το πρόβατο με το φαϊ ρε παίκτη;Έχω παραγγείλει από το πρωί κλέφτικο με πρόβατο,περιμένω πάνω από το τηλ πότε θα είναι έτοιμο να πάω να το παρω![]()
Ψητά λαχανικά με σκεπαστή...... ούτε ο κατακλυσμός του Νώε δε μας σώζεισκεπαστή με καλαμάκι χοιρινό
ψητά λαχανικά
κόκακολα
Απο που μαν?Έχω παραγγείλει από το πρωί κλέφτικο με πρόβατο,περιμένω πάνω από το τηλ πότε θα είναι έτοιμο να πάω να το παρω![]()
Ελα μια εβδομάδα μαζί με εμένα και τον Άντζελο. Θα σου έχουμε κάθε μέρα, μεσημέρι βράδυ, γεμιστά με κιμά. Όσο δεν τα τρως άλλο φαί δεν έχει. Ούτε ψωμί! Που θα πάει... θα μάθεις να τα τρως.Τυπογραφικό για το νησί.. Για τα γεμιστά δεν αλλάζω άποψη. Μια ζωή ορφανά τα έτρωγα και έτσι θα συνεχίσω.
Ναι καργαΕλα μια εβδομάδα μαζί με εμένα και τον Άντζελο. Θα σου έχουμε κάθε μέρα, μεσημέρι βράδυ, γεμιστά με κιμά. Όσο δεν τα τρως άλλο φαί δεν έχει. Ούτε ψωμί! Που θα πάει... θα μάθεις να τα τρως.
Απο που η τάρτα μαν?Φρέντος καπουτσίνο με ολίγη
Γιαούρτι
Ψαρονέφρι με μανιτάρια και πιπεριές Φλωρίνης, σε σάλτσα λεμονιού (έσκισε...)
Θ' ακολουθήσει τάρτα λεμονιού
Από Blend, ΜαρούσιΑπο που η τάρτα μαν?
To γιαούρτι ήταν πρόβειο ή αγελαδινό; Πλήρη λιπαρά ή light; Φρόντισε να πεις την αλήθεια, δε γελάς εύκολα τα τσακάλια του μπου.Φρέντος καπουτσίνο με ολίγη
Γιαούρτι
Ψαρονέφρι με μανιτάρια και πιπεριές Φλωρίνης, σε σάλτσα λεμονιού (έσκισε...)
Θ' ακολουθήσει τάρτα λεμονιού
Η γουρουνοπούλα ήταν συνταγή Μεσσηνίας;Λίγη σαλάτα ρόκα - τοματίνια, ελάχιστη γραβιέρα Νάξου, και πολύ γουρνοπούλα. Πάρα πολύ γουρνοπούλα.![]()
Αγελαδινό, πλήρες, 10%To γιαούρτι ήταν πρόβειο ή αγελαδινό; Πλήρη λιπαρά ή light; Φρόντισε να πεις την αλήθεια, δε γελάς εύκολα τα τσακάλια του μπου.
Κάνα τζατζίκι για να γλιστράει δεν είχε; Από μένα πάντως είναι ναι ακόμα και σκέτη.Λίγη σαλάτα ρόκα - τοματίνια, ελάχιστη γραβιέρα Νάξου, και πολύ γουρνοπούλα. Πάρα πολύ γουρνοπούλα.![]()