argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.235
- Πόντοι
- 16.235
Απλώς δεν είναι πρακτικό να ψάχνεις συνέχεια κιμά όταν έχεις μακαρόνια.Μας ζάλισες τα παπαρια. Ότι αρέσει στο καθένα τρώει.
Απλώς δεν είναι πρακτικό να ψάχνεις συνέχεια κιμά όταν έχεις μακαρόνια.Μας ζάλισες τα παπαρια. Ότι αρέσει στο καθένα τρώει.
Ναι χαβαλέ στα αρχιδια μας βαλαμεΜας ζάλισες τα παπαρια. Ότι αρέσει στο καθένα τρώει.
αν είναι από πουτσόδερρμα δεν χρειάζεται καναπές ρε....το ξερεις οτι καποιοι εναντι αδρης αμοιβης και κατοπιν παραγγελιας φτιαχνουν επιπλα απο ανθρωπινο δερμα;
σκεφτομαι να σε κανω καναπε γωνιακο![]()
που να φτασει το πουτσοδερμααν είναι από πουτσόδερρμα δεν χρειάζεται καναπές ρε....
παρήγγειλε μια πολυθρόνα να αράζεις μόνος σου...
κι όταν έχεις κόσμο σπίτι, θα τον τρίβεις λιγάκι και θα γίνεται καναπές....
βέβαια αν βλέπεις την ομάδα σου με Θρύλο καλύτερα κάτσε όρθιος..
δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά....Ελ Καβλί είναι αυτός...
μπορεί να πεταχτεί απ΄το πουθενά..και χρατς....![]()
Στ'αρχιδια μας τι θα είναι και τι δεν είναι πρακτικό.Απλώς δεν είναι πρακτικό να ψάχνεις συνέχεια κιμά όταν έχεις μακαρόνια.
Απλώς δεν είναι πρακτικό να ψάχνεις συνέχεια κιμά όταν έχεις μακαρόνια.
Σπαγγέτι μονο με κιμά
Ντιντιδες όλοι ναπουμε
![]()
οχι δεν μου αρεσουνΜε μύδια δηλαδή δεν σου κάνουν;![]()
Τώρα θα σου πει ότι αυτά είναι για ακαματηδες τεμπέληδες που τα κανουν όλα λάθος. Αυτός που τα κάνει όλα σωστά παει κάθε φορά και παίρνει φρέσκο δεν είναι κανα κορόιδο σαν εσεναΜπορείς να έχεις καμιά 300ριά γραμμάρια στην κατάψυξη.![]()
οχι δεν μου αρεσουν
οχι δεν μου αρεσουν
Καλά σου λέει ο παπάς ρε ψωλιογκο, ποιος σε ρώτησε;Και ποιός σε ρώρησε εσένα ρε μουνίκακα;![]()
Τώρα θα σου πει ότι αυτά είναι για ακαματηδες τεμπέληδες που τα κανουν όλα λάθος. Αυτός που τα κάνει όλα σωστά παει κάθε φορά και παίρνει φρέσκο δεν είναι κανα κορόιδο σαν εσενα![]()
Όλες οι μακαρονάδες πλήν πεστο μου αρέσουν. Αυτές με θαλασσινά ειναι χαμηλά στη λίστα μουΜε μύδια δηλαδή δεν σου κάνουν;![]()
Καλά σου λέει ο παπάς ρε ψωλιογκο, ποιος σε ρώτησε;
Και ποιός σε ρώρησε εσένα ρε μουνίκακα;![]()
Πείτε του τα του μουνή, που πετάγεται σαν την πούτσα.![]()
Καλά σου λέει ο παπάς ρε ψωλιογκο, ποιος σε ρώτησε;
Βάλτο εκεί που ξέρεις....
Όλες οι μακαρονάδες πλήν πεστο μου αρέσουν. Αυτές με θαλασσινά ειναι χαμηλά στη λίστα μου![]()
θα νιωσεις την οργη του παλι Τραγοπαπα και θα βγαζει τις φαλτσετες σου παλι που ελεγε οτι ηταν και σκουριασμενεςΈχεις και εσύ λίστα σαν το Λάκη;
Τελικά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο αυτό το παλικάρι.![]()
1:2... 1-2 TEST θα του κλασει τα αρχιδια....θα νιωσεις την οργη του παλι Τραγοπαπα και θα βγαζει τις φαλτσετες σου παλι που ελεγε οτι ηταν και σκουριασμενες![]()
θα γαμηθεις και εσυ1:2... 1-2 TEST θα του κλασει τα αρχιδια....