tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.051
- Πόντοι
- 1.406
Το δεξίΤο αριστερό είπαμε ότι είναι το γυάλινο;![]()

Το δεξίΤο αριστερό είπαμε ότι είναι το γυάλινο;![]()

Απο που η σκεπαστή μαν?σκεπαστή με καλαμάκι χοιρινό
ψητά λαχανικά
κόκακολα
ωραιοςΑπο που η σκεπαστή μαν?
Ταλαιπωρια ολόκληρη για ένα πιάτο μακαρόνια ρε...λες και ήταν σε κάνα Σαβουροβαιβορ.Μπορείς να έχεις καμιά 300ριά γραμμάρια στην κατάψυξη.![]()
Φαντάζεσαι προσφορές που θα πάρει στο Cash or Trash σε καμμία τριανταριά χρόνια;που να φτασει το πουτσοδερμα
εδω μιλαω ΟΛΟ το δερμα του Σαουλακου θα γινει ενας ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ γωνιακος καναπες
Διπλή Αναφορά!Γεμιστά ορφανά, σοκολάτα Μαγαδασκάρης
ΝαιΚαι ποιός σε ρώρησε εσένα ρε μουνίκακα;![]()
Διπλή Αναφορά!
Μόλις μάθεις να τα τρως σωστά, θα την πάρω πίσω.
Και μόλις μάθεις να γράφεις σωστά το Αφρικάνικο νησί...

Τυπογραφικό για το νησί.. Για τα γεμιστά δεν αλλάζω άποψη. Μια ζωή ορφανά τα έτρωγα και έτσι θα συνεχίσω.Διπλή Αναφορά!
Μόλις μάθεις να τα τρως σωστά, θα την πάρω πίσω.
Και μόλις μάθεις να γράφεις σωστά το Αφρικάνικο νησί...
Στηριζω!Τυπογραφικό για το νησί.. Για τα γεμιστά δεν αλλάζω άποψη. Μια ζωή ορφανά τα έτρωγα και έτσι θα συνεχίσω.

κιντερ γαλακτοφετα
Τι ώρα θα έρθει το πρόβατο με το φαϊ ρε παίκτη;Έχω παραγγείλει από το πρωί κλέφτικο με πρόβατο,περιμένω πάνω από το τηλ πότε θα είναι έτοιμο να πάω να το παρω![]()
Ψητά λαχανικά με σκεπαστή...... ούτε ο κατακλυσμός του Νώε δε μας σώζεισκεπαστή με καλαμάκι χοιρινό
ψητά λαχανικά
κόκακολα
Απο που μαν?Έχω παραγγείλει από το πρωί κλέφτικο με πρόβατο,περιμένω πάνω από το τηλ πότε θα είναι έτοιμο να πάω να το παρω![]()
Ελα μια εβδομάδα μαζί με εμένα και τον Άντζελο. Θα σου έχουμε κάθε μέρα, μεσημέρι βράδυ, γεμιστά με κιμά. Όσο δεν τα τρως άλλο φαί δεν έχει. Ούτε ψωμί! Που θα πάει... θα μάθεις να τα τρως.Τυπογραφικό για το νησί.. Για τα γεμιστά δεν αλλάζω άποψη. Μια ζωή ορφανά τα έτρωγα και έτσι θα συνεχίσω.