rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.636
- Πόντοι
- 15.446
Ναι καλή θα ήταν και οικολογικήρυζογκοφρέτα με γεύση ακτινίδιο δεν είναι κακή ιδέα
Ναι καλή θα ήταν και οικολογικήρυζογκοφρέτα με γεύση ακτινίδιο δεν είναι κακή ιδέα
με μειωμένο ΦΠΑ είναι αυτά επειδή είναι βιολογικό?το ξερεις οτι καποιοι εναντι αδρης αμοιβης και κατοπιν παραγγελιας φτιαχνουν επιπλα απο ανθρωπινο δερμα;
σκεφτομαι να σε κανω καναπε γωνιακο![]()
Είναι Αρχοντικό φαι το νιοκι τυπε έχει γίνει για πρίγκηπες, ζυμαρικό με αυγό και πατάτα μέσα ,σουπερΤι νιοκι ρε μαν, δεν περιμενα από εσένα να τρως τέτοιες αρχιδιες![]()
καμπισιε φιλε μου ναι μου αρεσει και μεναΕίναι Αρχοντικό φαι το νιοκι τυπε έχει γίνει για πρίγκηπες, ζυμαρικό με αυγό και πατάτα μέσα ,σουπερ![]()
Βοήθεια μας...στο επόμενο ντράγκονς ντεν θα πάω να παρουσιάσω την νέα ιδέα μου ''γρανίτα πατσάς'' & ''smoothie αρνί στη σούβλα"
Βοήθεια μας...![]()
Που να ξέρει ρε μαν ο εψα βυσσιναδαςΕίναι Αρχοντικό φαι το νιοκι τυπε έχει γίνει για πρίγκηπες, ζυμαρικό με αυγό και πατάτα μέσα ,σουπερ![]()
Οχι λεμε θα το πω στο παππουλη μαςΣπαγγέτι μονο με κιμά
Ντιντιδες όλοι ναπουμε
![]()
Πω ρε πουστη μη ρε μλκ ποιες αγκινάρεςαγγιναρες αλα πολιτα μεσημερι,1 φετα πολυσπορο ψωμακι
Αλλος απο δω τρωει κοτομπουκιεςΚοτομπουκιες, σαλάτα ντομάτα κρεμμύδι, ροκφορ.
Λαδά Βίκος.
αυριο πιτσα μαλακη για τα δοντια μουΠω ρε πουστη μη ρε μλκ ποιες αγκινάρες![]()
Θα ρθω.αυριο πιτσα μαλακη για τα δοντια μου![]()
ελα ναιΘα ρθω.
Μια χαρά είναι και σκέτο το μακαρονι...μην κάνουμε σαν μωρά που μόνο τσιτσι τρώνε.Σπαγγέτι μονο με κιμά
Ντιντιδες όλοι ναπουμε
![]()
ναι με Ζεμυθα η με σαλτσα και καποιες φορες απλα βαζω μεσα στα ΣΚΕΤΑ μακαρονια και 2 φετες γαλοπουλαΜια χαρά είναι και σκέτο το μακαρονι...μην κάνουμε σαν μωρά που μόνο τσιτσι τρώνε.
Μας ζάλισες τα παπαρια. Ότι αρέσει στο καθένα τρώει.Μια χαρά είναι και σκέτο το μακαρονι...μην κάνουμε σαν μωρά που μόνο τσιτσι τρώνε.
Πρακτικές οι κοτομπουκιες ,θρεπτικές και εύκολα διαθέσιμες.Πω ρε πουστη μη ρε μλκ ποιες αγκινάρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλλος απο δω τρωει κοτομπουκιεςκαι πιο ροκφόρ ρε πω ρε πουστη
Ωραίος!ναι με Ζεμυθα η με σαλτσα και καποιες φορες απλα βαζω μεσα στα ΣΚΕΤΑ μακαρονια και 2 φετες γαλοπουλα
γατάκι....σου έκοψε την όρεξη η πώληση του Ιωαννίδη ε ??...αγγιναρες αλα πολιτα μεσημερι,1 φετα πολυσπορο ψωμακι