tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.159
- Πόντοι
- 1.406
Κιμά κ εγώ τρελαίνομαι, νιοκι για ντιντιδες μαν.Ότι περιέχει κιμα το καταπίνω μαν,εξάλλου ζυμάρι ειναι και αυτο.
Κιμά κ εγώ τρελαίνομαι, νιοκι για ντιντιδες μαν.Ότι περιέχει κιμα το καταπίνω μαν,εξάλλου ζυμάρι ειναι και αυτο.
Καλά πιες τη βυσιναδα σου εσυΚιμά κ εγώ τρελαίνομαι, νιοκι για ντιντιδες μαν.
...ξέχασες τα γλειφιτζουρια από πάνω.Μήπως το γλυκό έπρεπε να είναι λίγο πιο light?
πχ πεπόνι με τζατζίκι?![]()
Μια χαρά είναι...βγες από τα συνηθισμένα.Τι νιοκι ρε μαν, δεν περιμενα από εσένα να τρως τέτοιες αρχιδιες![]()
στο επόμενο ντράγκονς ντεν θα πάω να παρουσιάσω την νέα ιδέα μου ''γρανίτα πατσάς'' & ''smoothie αρνί στη σούβλα"...ξέχασες τα γλειφιτζουρια από πάνω.
συνεχισε ετσι εσυ και λιγο θελω να ερθω με Κουκλα να σε ψαχνωστο επόμενο ντράγκονς ντεν θα πάω να παρουσιάσω την νέα ιδέα μου ''γρανίτα πατσάς'' & ''smoothie αρνί στη σούβλα"
κάτι λέγανε εδώ τα παιδιά ότι δε θα σου αρέσει το μενού και τέτοιασυνεχισε ετσι εσυ και λιγο θελω να ερθω με Κουκλα να σε ψαχνω
υγ ΚΑΙ θα σε βρω![]()
θα ελεγα οτι αναπολω τα ξενοδοχεια εατ-εσα και ονειρευομαι να ξαναρθουν για να εισαι ΠΡΩΤΗ μουρηκάτι λέγανε εδώ τα παιδιά ότι δε θα σου αρέσει το μενού και τέτοια
Προτιμώ κάτι σε airbnb ή έστω private villas τα ξενοδοχεία είναι πολύ crowd για τα γούστα μουθα ελεγα οτι αναπολω τα ξενοδοχεια εατ-εσα και ονειρευομαι να ξαναρθουν για να εισαι ΠΡΩΤΗ μουρη![]()
Καλά διάβασε 2 σελίδες πίσω και πες μας τη γνώμη σου.θα ελεγα οτι αναπολω τα ξενοδοχεια εατ-εσα και ονειρευομαι να ξαναρθουν για να εισαι ΠΡΩΤΗ μουρη![]()
θα γαμηθει ΤΕΛΟΣSeriously ? σήμερα τα γάμησες![]()
σκαει γαιδαρο ο σαουλακος ειλικριναψαρονέφρι κοκκινιστό με μερέντα και ακτινίδιο
Ακόμα γελάω το ψαρονέφρι είναι χοιρινό φιλέτο, το κάνουν ή σε γκρίλ ή γεμιστό με σπανάκι
άκου κοκκινιστό με μερέντα![]()
Για ρυζογκοφρέτα το πέρασες;και ακτινίδιο![]()
το ξερεις οτι καποιοι εναντι αδρης αμοιβης και κατοπιν παραγγελιας φτιαχνουν επιπλα απο ανθρωπινο δερμα;εγώ το σπρώχνω στο σχαροτήγανο με λίγο λάδι και λαχανικά![]()
ρυζογκοφρέτα με γεύση ακτινίδιο δεν είναι κακή ιδέαΓια ρυζογκοφρέτα το πέρασες;![]()
αααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα ρε μαλακα!!!!!!!!το ξερεις οτι καποιοι εναντι αδρης αμοιβης και κατοπιν παραγγελιας φτιαχνουν επιπλα απο ανθρωπινο δερμα;
σκεφτομαι να σε κανω καναπε γωνιακο![]()