athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 116.664
- Πόντοι
- 16.631
σε γιατρο θα την δωσω στειλεόσο φρέσκια ήταν η τιπούρα τόσο γκαραντί είναι η επιταγή
να τη δώσεις σε όποιον θες άφοβα
σε γιατρο θα την δωσω στειλεόσο φρέσκια ήταν η τιπούρα τόσο γκαραντί είναι η επιταγή
να τη δώσεις σε όποιον θες άφοβα
δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει την δοσοληψία θα γίνεισε γιατρο θα την δωσω στειλε

για πεςδεν ξέρω αν έχεις καταλάβει την δοσοληψία θα γίνει
πάντως πριν κάνα δίμηνο έφαγα μια ωραία τσιπούρα εκεί στα μέρη στα νότια να το σημειώσω (δε ξέρω από ποια μονή ήταν)
είχα πάει για ψάρεμα στα λιμανάκιαγια πες
για την δοσοληψια πεςείχα πάει για ψάρεμα στα λιμανάκια![]()
θα βγεις κερδισμένος μόνο αυτό να κρατήσειςγια την δοσοληψια πες
ενταξειθα βγεις κερδισμένος μόνο αυτό να κρατήσεις
εσυ απλά ετοίμασε το ποσό της επιταγήςενταξει
ΕΣΥ θα μου ετοιμασεις μια ΓΕΜΑΤΗ επιταγη με 1000 ευρω δωρο γαμουεσυ απλά ετοίμασε το ποσό της επιταγής![]()
καλού κακού μη τη δώσεις στο ξενοδοχείο γιατί σε βλέπω να κάνεις τη δεξίωση όντως στο μικέλΕΣΥ θα μου ετοιμασεις μια ΓΕΜΑΤΗ επιταγη με 1000 ευρω δωρο γαμου

ντροπη ρεκαλού κακού μη τη δώσεις στο ξενοδοχείο γιατί σε βλέπω να κάνεις τη δεξίωση όντως στο μικέλ![]()

δεν βγαίνω για παραπάνωντροπη ρε![]()
Επιβεβαίωσε μου ότι και το εκλαιρ ήταν συσκευασμένο από το σούπερ και από τις αναφορές που θα φας δε θα βλεπεις το σάιτ ούτε στο internet archives.org....Ετοιμαστείτε για χεϊτ κ αναφορές γαμιολες... Λοιπόν : Λιγκουίνι ολικής με Πέστο τζενοβεζε ετοιματζιδικο μπαριλα κ τριμμένη παρμεζάνα ΑΠΟ ΤΑ LIDL
Επιδορπιο εκλαιρ
Βοήθεια μας, ελέησον!Τα έχουμε πει αλλά δεν παρακολουθείς το νήμα
είναι ευλογημένες τσιπούρες από τη Μονή Βατοπεδίου.
Για το πεστο αναφορά μέχρι να πεσει μαυρο χιόνι.Ετοιμαστείτε για χεϊτ κ αναφορές γαμιολες... Λοιπόν : Λιγκουίνι ολικής με Πέστο τζενοβεζε ετοιματζιδικο μπαριλα κ τριμμένη παρμεζάνα ΑΠΟ ΤΑ LIDL
Επιδορπιο εκλαιρ
Ναι ναιΓια το πεστο αναφορά μέχρι να πεσει μαυρο χιόνι.
Με μαχαίρι πιρούνι και πιάτο τρως το κρουασάν;ούτε δάχτυλα ούτε χέρια ούτε ζουμιά να στάζουν
με μαχαίρι πιρούνι και πιάτο τρώω σαν πολιτισμένος άνθρωπος
Όχι εντάξει,ήταν από ζαχαροπλαστείο καλό ( όχι βέβαια ότι δεν τσακίζω κ συσκευασμένα από σούπερ ενίοτεΕπιβεβαίωσε μου ότι και το εκλαιρ ήταν συσκευασμένο από το σούπερ και από τις αναφορές που θα φας δε θα βλεπεις το σάιτ ούτε στο internet archives.org....
![]()
πρωινος βλεπωΌχι εντάξει,ήταν από ζαχαροπλαστείο καλό ( όχι βέβαια ότι δεν τσακίζω κ συσκευασμένα από σούπερ ενίοτε)