Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.543
- Πόντοι
- 6.256
εσυ απλά ετοίμασε το ποσό της επιταγήςενταξει
εσυ απλά ετοίμασε το ποσό της επιταγήςενταξει
ΕΣΥ θα μου ετοιμασεις μια ΓΕΜΑΤΗ επιταγη με 1000 ευρω δωρο γαμουεσυ απλά ετοίμασε το ποσό της επιταγής![]()
καλού κακού μη τη δώσεις στο ξενοδοχείο γιατί σε βλέπω να κάνεις τη δεξίωση όντως στο μικέλΕΣΥ θα μου ετοιμασεις μια ΓΕΜΑΤΗ επιταγη με 1000 ευρω δωρο γαμου
ντροπη ρεκαλού κακού μη τη δώσεις στο ξενοδοχείο γιατί σε βλέπω να κάνεις τη δεξίωση όντως στο μικέλ![]()
δεν βγαίνω για παραπάνωντροπη ρε![]()
Επιβεβαίωσε μου ότι και το εκλαιρ ήταν συσκευασμένο από το σούπερ και από τις αναφορές που θα φας δε θα βλεπεις το σάιτ ούτε στο internet archives.org....Ετοιμαστείτε για χεϊτ κ αναφορές γαμιολες... Λοιπόν : Λιγκουίνι ολικής με Πέστο τζενοβεζε ετοιματζιδικο μπαριλα κ τριμμένη παρμεζάνα ΑΠΟ ΤΑ LIDL
Επιδορπιο εκλαιρ
Βοήθεια μας, ελέησον!Τα έχουμε πει αλλά δεν παρακολουθείς το νήμα
είναι ευλογημένες τσιπούρες από τη Μονή Βατοπεδίου.
Για το πεστο αναφορά μέχρι να πεσει μαυρο χιόνι.Ετοιμαστείτε για χεϊτ κ αναφορές γαμιολες... Λοιπόν : Λιγκουίνι ολικής με Πέστο τζενοβεζε ετοιματζιδικο μπαριλα κ τριμμένη παρμεζάνα ΑΠΟ ΤΑ LIDL
Επιδορπιο εκλαιρ
Ναι ναιΓια το πεστο αναφορά μέχρι να πεσει μαυρο χιόνι.
Με μαχαίρι πιρούνι και πιάτο τρως το κρουασάν;ούτε δάχτυλα ούτε χέρια ούτε ζουμιά να στάζουν
με μαχαίρι πιρούνι και πιάτο τρώω σαν πολιτισμένος άνθρωπος
Όχι εντάξει,ήταν από ζαχαροπλαστείο καλό ( όχι βέβαια ότι δεν τσακίζω κ συσκευασμένα από σούπερ ενίοτεΕπιβεβαίωσε μου ότι και το εκλαιρ ήταν συσκευασμένο από το σούπερ και από τις αναφορές που θα φας δε θα βλεπεις το σάιτ ούτε στο internet archives.org....
![]()
πρωινος βλεπωΌχι εντάξει,ήταν από ζαχαροπλαστείο καλό ( όχι βέβαια ότι δεν τσακίζω κ συσκευασμένα από σούπερ ενίοτε)
δεν μπορω να στειλω τιποτα παω για τροχους,κοπανηματα,σφραγισματα σε λιγοΚρουασάν στείλε
Υγ πέντε με σοκολάτα![]()
Τύπε για ρίξε μία ματιά , έχει ακόμα σε προσφορά το δραπανοκατσαβιδο το Lidl ?Ετοιμαστείτε για χεϊτ κ αναφορές γαμιολες... Λοιπόν : Λιγκουίνι ολικής με Πέστο τζενοβεζε ετοιματζιδικο μπαριλα κ τριμμένη παρμεζάνα ΑΠΟ ΤΑ LIDL
Επιδορπιο εκλαιρ
προφανώς ρε τύπεΜε μαχαίρι πιρούνι και πιάτο τρως το κρουασάν;
Σε λίγο η σουπίτσα φιδέ δεν θα μοιάζει πολύ άσχημη επιλογή για μεσημεριανό.δεν μπορω να στειλω τιποτα παω για τροχους,κοπανηματα,σφραγισματα σε λιγο![]()
Και το μικρό δαχτυλακι είναι για να σηκώνεται από ηδονή τρώγοντας το ΚΟΥΡΑΣΑΝ με μαχαιροπήρουνο...προφανώς ρε τύπε
η φύση σου έδωσε αντίχειρες αλλιώς θα βουτάγαμε το κεφάλι μέσα στο πιάτο όπως τα σκυλιά![]()
Θα σου στείλω το φυλλαδιοΤύπε για ρίξε μία ματιά , έχει ακόμα σε προσφορά το δραπανοκατσαβιδο το Lidl ?![]()
Και το μικρό δαχτυλακι είναι για να σηκώνεται από ηδονή τρώγοντας το ΚΟΥΡΑΣΑΝ με μαχαιροπήρουνο...![]()