χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.087
- Πόντοι
- 606
βραδινο 1 κουπακι γιαουρτι στραγγιστο 2% με 2 καρυδια ψυχα μιση μπανανα 1 κουταλια της σουπας μελι και μια φετα ψωμι ολικης
Oπου και να είναι τρώει καλά ,κυριολεκτικά και μεταφορικά.Κρίμα, αυτά τα μαμαδισια μπούτια, μου φαίνονται καλύτερο επιδόρπιο...
Τελικά σε γηροκομείο σας έχουν ή σε παιδικο σταθμό;
Ναι ο κωλόγερος! τον ζηλεύω, είναι ίνδαλμα!Oπου και να είναι τρώει καλά ,κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Mα αν δεν τσιμπήσεις κάνα επιπλέον κιλό σε χαλαρό διάστημα ποτε θα τσιμπήσεις;Βραδινό: γιαούρτι με φυστικοβουτυρο για φουλ πρωτεϊνη και λίγα λιπαρά. Μετά τις διακοπές τσίμπησα 4 κιλακια....
Πρωινό: εσπρέσσο και ψωμί Ζέας με φυστικοβουτυρο.
Βραδυ φακές ρε μανΠροσφορά από e-food 2 αραβικές και χυμός πορτοκάλι. Βραδινό φακές με φέτα και ψωμί ζυμωτό.
Ένα δίκιο το έχεις, αλλά έχω πολύ καιρό να φάω όσπριο και επειδή σε λίγο καιρό εκεί που θα τρώω δεν τρώγονται, ας φάω εδώ. Δεν θα τσακίσω και καμία κατσαρόλα, ήρεμα πράγματα. Αν με πιάσει,Βραδυ φακές ρε μαν
Αν η φαντα ήταν μπλε, μην ανησυχείς για τη δίαιτα, τα καίει όλα!Βραδυνο 2σαντουιτς ιαλικη μορταδελα καπνιστη και 2χοτ ντογκ διπλά μονο με μουσταρδα.
Μισο σακουλακι γαριδακια
1,5λ Φαντα
(Παει η διαιτα)
Η καλυτερη ειναι η διαιτα του σεξ.Αν η φαντα ήταν μπλε, μην ανησυχείς για τη δίαιτα, τα καίει όλα!
Τι φαντα μαν?και τι γαριδακια?Βραδυνο 2σαντουιτς ιαλικη μορταδελα καπνιστη και 2χοτ ντογκ διπλά μονο με μουσταρδα.
Μισο σακουλακι γαριδακια
1,5λ Φαντα
(Παει η διαιτα)
Μόνο κόκκινη μαν. Τι ρωτάς ;Τι φαντα μαν?και τι γαριδακια?
Γαριδακια?Μόνο κόκκινη μαν. Τι ρωτάς ;
Επίσημος χορηγός του bourdela.com
Γαριδακια?

Οι πίτες λογικά ήταν ελαφριές αφού....Βραδυ φακές ρε μαν
Αν είναι σε μια καθισια να τρως θερμίδες τριών ημερών ,γάμα το μεγάλε...κόψε την δίαιτα,τζάμπα θα στενοχωριέσαι .Βραδυνο 2σαντουιτς ιαλικη μορταδελα καπνιστη και 2χοτ ντογκ διπλά μονο με μουσταρδα.
Μισο σακουλακι γαριδακια
1,5λ Φαντα
(Παει η διαιτα)
Ετοιμάζεσαι για μετανάστευση;Αν ναι,που;Ένα δίκιο το έχεις, αλλά έχω πολύ καιρό να φάω όσπριο και επειδή σε λίγο καιρό εκεί που θα τρώω δεν τρώγονται, ας φάω εδώ. Δεν θα τσακίσω και καμία κατσαρόλα, ήρεμα πράγματα. Αν με πιάσει,με έπιασε.![]()
Γαριδακια?