Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.699
- Πόντοι
- 12.756
γουορντ ειναι για αδερφεςξέρω και γουορντ![]()

Το εξελ ειναι για αντρες , Αθηνεζικο εργαλειο

γουορντ ειναι για αδερφεςξέρω και γουορντ![]()
το εξέλ είναι το νέο αδερφίστικο και το γουόρντ είναι για γραμματείς που βγήκαν στη σύνταξη το 2008γουορντ ειναι για αδερφεςκαι γραμματεις που τσιμπουκωνουν τα αφεντικά
Το εξελ ειναι για αντρες , Αθηνεζικο εργαλειο![]()
ΔΕΝ εισαι αξιος για εκδηλωσεις της Δεξιαςόχι δεν έχει γκόμενες της αρεσκείας μου εκεί τι να πάω να κάνω
εμένα μου αρέσουν εκδηλώσεις ΝΔ ίσως και παλαιοπασοκ που σκάνε φορτωμένα μιλφάκια
τι να πάω να κάνω με αυτές που έχουν βαφτίσει την μασχάλη τους τζίμι χένδριξ![]()
Να σας δώσω ένα ταγάρι κι ένα αντίσκοινο να πάτε και στο φεστιβάλ του ΚΝΕ Οδηγητή; Τώρα το Σεπτέμβριο δεν είναι;θα ερθεις την αλλη Δευτερα Συνταγμα στην ομιλια Κουτσουμπα;![]()
πω ρε πουστηΝα σας δώσω ένα ταγάρι κι ένα αντίσκοινο να πάτε και στο φεστιβάλ του ΚΝΕ Οδηγητή; Τώρα το Σεπτέμβριο δεν είναι;
Μη βρίζεις ρε μαν, ακούει ο πατερουλης....πω ρε πουστη![]()
όταν σκάω εγώ σε εκδηλώσεις της ΔΕΞΙΑΣ γίνεται πανικός ρωτάνε όλοι ποιος είναι αυτός ο πετυχημένος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίαςΔΕΝ εισαι αξιος για εκδηλωσεις της Δεξιας![]()
καταλαβα...ΝΙΠΛΙΚΟΣ τσαμικος ταμπακος και εσυόταν σκάω εγώ σε εκδηλώσεις της ΔΕΞΙΑΣ γίνεται πανικός ρωτάνε όλοι ποιος είναι αυτός ο πετυχημένος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας![]()
κάνω blend με τον καλό τον κόσμο δεν χρειάζομαι να προμοτάρω τον εαυτό μου εκείκαταλαβα...ΝΙΠΛΙΚΟΣ τσαμικος ταμπακος και εσυ
next![]()
εννοειταικάνω blend με τον καλό τον κόσμο δεν χρειάζομαι να προμοτάρω τον εαυτό μου εκεί![]()
ναιεννοειται
Get a life...δεν είναι όλα μπλιμπλικια.καλά είσαι νυχτωμένος
όλες οι πτυχές της ζωής σου, οι ανέσεις και τα πάντα σου
προσδιορίζονται από ένα εξέλ....τα data αξίζουν περισσότερα από τον χρυσό
μορφώσου![]()
Τιμουλες;Όχι μόνο τον δίνει, τον εξερευνεί κιόλας...
το χάσμα των γενεών δεν σε αφήνει να δεις καθαράGet a life...δεν είναι όλα μπλιμπλικια.
Kανει και fisting;Όχι μόνο τον δίνει, τον εξερευνεί κιόλας...
Oxι βέβαια...τόσα ναυάγια κυκλοφορούν εκεί.Αν δεν ήταν το fb θα είχαν σαλταρει από τις ταράτσες η θα έπιναν ψυχοφαρμακα...ας εκτονώνονται εκεί .το χάσμα των γενεών δεν σε αφήνει να δεις καθαρά
εσύ νομίζεις ότι το fb έγινε αυτό που έγινε επειδή πουλάει μόνο διαφημίσεις![]()
νοτ δε ποιντOxι βέβαια...τόσα ναυάγια κυκλοφορούν εκεί.Αν δεν ήταν το fb θα είχαν σαλταρει από τις ταράτσες η θα έπιναν ψυχοφαρμακα...ας εκτονώνονται εκεί .
Γουατεβερ....νοτ δε ποιντ
μορφώσου.![]()