athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 116.766
- Πόντοι
- 16.631
Μακαρόνια paw patrol με κιμά,σαλάτα, πρωινό milka μικρη σοκολάτα
Τα έχω πετύχει κι έτσι αλλά ρίχνω μπόλικο πιπέρι κόκκινο για να έχει το κόκκινο χρώμα που έχω συνηθίσει.οχι σουπα κανονικο φαγητο
απλά τρώω σωστά χωρίς σύνδρομο κατοχήςΛαδομαχος....νέα αίρεση βλέπω να δημιουργείς .
τα κουράδια μετά κόκκινα βγαίνουν?Τα έχω πετύχει κι έτσι αλλά ρίχνω μπόλικο πιπέρι κόκκινο για να έχει το κόκκινο χρώμα που έχω συνηθίσει.
Βγαίνει και στο κανάλι της Εκκλησίας;(4Ε);
τι ηθελες και το πες; Ετοιμασου .....Στον όγκο είσαι κι εσύ βλέπω...
Στην Μακεδονία τα ρεβύθια τα τρώμε με σάλτσα....έτσι τα βλέπω χλωμά σαν σαλάτα.
Κουταλιά του γλυκου ή kg και βαρεθηκες να αλλαξεις γλωσσα στο πληκτρολογιο;καλαμάκια κοτόπουλο, πίτες αλάδωτες
χωριάτικη χωρίς με 1κγ φέτα κάπαρη και ρίγανη
νερό 1.5Λ
ροδάκινα βιολογικά![]()
τα μακαρόνια από που μαν από το μουστάκα?Μακαρόνια paw patrol

Και χτες ρεβυθια δεν εφαγες ρε τυπε εσυ? Ημαρτον και στο στρατο και στη φυλακη και στα συσσιτια του Αουσβιτζ ακομα καθε μερα αλλαζε το φαγητορεβυθια σουπα με μπολικο στημενο λεμονι και πιπερι τριμμενο , με φετα τυρι με λιγο ελαιολαδο πανω και μαυρο πιπερι 1 φετα ψωμι ολικης και επιδορπιο μια σοκοφρετα χωρις ζαχαρη
Για βραδυ μπεμπελακ γιωτης να υποθεσωΜακαρόνια paw patrol με κιμά,σαλάτα, πρωινό milka μικρη σοκολάτα
στήθος...το μπούτι δε μαρέσει έχει πολλά ζελέΚουταλιά του γλυκου ή kg και βαρεθηκες να αλλαξεις γλωσσα στο πληκτρολογιο;
Το κοτοπουλο μπουτι ή στηθος;
τι τονορυζο και σαρδελοκροκετες ρε τυπε, ελεος εναν σωστο ειχαμε εδω μεσα ,χαλασες κ εσυΤονορυζο με αγγουρι ντοματα καλαμπόκι κρουτον μαγιονεζα,ζιρο.
Που και που χρειάζεται μαντι τονορυζο και σαρδελοκροκετες ρε τυπε, ελεος εναν σωστο ειχαμε εδω μεσα ,χαλασες κ εσυ![]()
εκανες τιποτα εξετασεις αιματος? Μη τα πιστευεις μαλακιες των γιατρων ειναι αυταΠου και που χρειάζεται μαν
Εκανα μαν ολα ρολοι παιδιού.εκανες τιποτα εξετασεις αιματος? Μη τα πιστευεις μαλακιες των γιατρων ειναι αυτα![]()
τι τονορυζο και σαρδελοκροκετες ρε τυπε, ελεος εναν σωστο ειχαμε εδω μεσα ,χαλασες κ εσυ![]()
Ετσι,εισαι έτοιμος για τσίμπημα κανονίζω?Το "έσπασε" με την μαγιονέζα.
Ετσι,εισαι έτοιμος για τσίμπημα κανονίζω?
Ενταξει
Πω ρε πουστη λουξΑπογευματινόμεσημεριανο χοιρινή μπριζόλα με πατάτες φούρνου τυροκαυτερη ,λουξ