Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 552K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.277
Πόντοι
12.756
αν δοκιμάσεις θα δεις ότι είναι μια χαρά και εντυπωσιάζονται και οι γκόμενες :confused:
κυρα μου εντυπωσιαζεται με σουβλακι κεμπαπ,γυρο,μπιφτεκι κλπ ΑΡΑ νορμαλ γυναικα με τις μαλακιες που τρως θα γινει υστερικη:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.189
Πόντοι
6.256
κυρα μου εντυπωσιαζεται με σουβλακι κεμπαπ,γυρο,μπιφτεκι κλπ ΑΡΑ νορμαλ γυναικα με τις μαλακιες που τρως θα γινει υστερικη:coffee:
να λες ευχαριστώ γιατί υπάρχουν κυράδες που εντυπωσιάζονται μόνο αστακούς και χαβιάρια :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.277
Πόντοι
12.756
να λες ευχαριστώ γιατί υπάρχουν κυράδες που εντυπωσιάζονται μόνο αστακούς και χαβιάρια :coffee:
ε ναι στο σαξο παλια ειχα παρει αστακομακαροναδα,οσομπουκο στην λαδοκολα και ετσι εντυπωσιασα μια καριολα:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.189
Πόντοι
6.256
ε ναι στο σαξο παλια ειχα παρει αστακομακαροναδα,οσομπουκο στην λαδοκολα και ετσι εντυπωσιασα μια καριολα:coffee:
έτσι είναι ότι γλιτώνεις στο σαξό τα πληρώνεις σε φαγητά μετά :confused:

αλλά και πάλι να λες ευχαριστώ για τη λαδόκολλα θα μπορούσες να υποχρεωθείς να πας στην ιθάκη να φας αστακομακαρονάδα :coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
η πιο απλή λύση με τις σαλάτες είναι αντί για ντομάτες να πάρεις ντοματίνια ούτε τα κόβεις ούτε τίποτα

χώνεις μέσα και παξιμάδια και φέτα ή άλλο κασέρι και γαμάνε τις ντομάτες και τα μαρούλια ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ :rockon:
Εδώ έχεις ένα δίκιο .
Το ντοματινι έχει άλλη γεύση .

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
17.074
Πόντοι
2.606
έστρωσες τραπεζομάντιλο στο καπό της μηχανής? :coffee::coffee::coffee:
ή μέσα? :confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.277
Πόντοι
12.756
έτσι είναι ότι γλιτώνεις στο σαξό τα πληρώνεις σε φαγητά μετά :confused:

αλλά και πάλι να λες ευχαριστώ για τη λαδόκολλα θα μπορούσες να υποχρεωθείς να πας στην ιθάκη να φας αστακομακαρονάδα :coffee:
μολις ξαναπαρω αμαξι παλι σαξο λογικα θα παρω και μισο κιλο μπελουνγκα κοκκινο και μαυρο για μεζε με το κρασακι μου:coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.628
Πόντοι
10.656
φάε και θα με θυμηθείς εντάξει όχι με μπιφτέκι λαχανικών αυτό ήταν too much :coffee:
εχω φαει με μανιταρι κανονικο (οχι πλευρωτους) στο κεντρο. Ηταν μετριο, ειχε μια σως φετας.
Με κολοκυθοκεφτε, επισης μετριοτατο. Βασικα χωρις κρεας, τρως, χορταινεις, και μια ωρα μετα ξαναπεινας :confused:

το μπιφτεκι λαχανικων, αν ειναι εκεινος ο πανέ κατεψυγμενος εμετος, μλκ ειναι οτι χειροτερο εχω φαει στη ζωη μου.
Το μαστελο στο σουβλακι αντικαθιστα το κρεας; Αν ναι τρως αναφορα, αν οχι και συνυπαρχει με κανα μπιφτεκι, το ακουω :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.277
Πόντοι
12.756
εχω φαει με μανιταρι κανονικο (οχι πλευρωτους) στο κεντρο. Ηταν μετριο, ειχε μια σως φετας.
Με κολοκυθοκεφτε, επισης μετριοτατο. Βασικα χωρις κρεας, τρως, χορταινεις, και μια ωρα μετα ξαναπεινας :confused:

το μπιφτεκι λαχανικων, αν ειναι εκεινος ο πανέ κατεψυγμενος εμετος, μλκ ειναι οτι χειροτερο εχω φαει στη ζωη μου.
Το μαστελο στο σουβλακι αντικαθιστα το κρεας; Αν ναι τρως αναφορα, αν οχι και συνυπαρχει με κανα μπιφτεκι, το ακουω :coffee:
ΜΟΝΟ με ζαναξ μπορεις να συναγελαστεις για φαγητα με Σαουλακο να ξερεις

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.189
Πόντοι
6.256
δεν το αντικαθιστά...το πλευρώτους ΙΣΩΣ αλλά και πάλι όχι

απλά είναι διαφορετικό και ωραία γεύση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom