Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.179
- Πόντοι
- 6.256
τώρα είμαι σε διακοπές αναπαύομαιαφου ολη μέρα εδω μέσα εισαι βρε μαλάκα![]()

τώρα είμαι σε διακοπές αναπαύομαιαφου ολη μέρα εδω μέσα εισαι βρε μαλάκα![]()
γαμάει το πεκορινο μανMακαρονια με κιμα τριμενο τυρι πικορινο λαιλαπα,φετα,σαλατα,ζιρο.
Πολυγαμάει το πεκορινο μαν![]()
1. Έκλεψες από το πατρικό σου...εκλεψα ενα κιλο συκα απο το πατρικο μου το πρωι, εφαγα το μισο, και τωρα πινω εναν ΖΕΣΤΟ καπουτσινο![]()
1. Κλεψια θεωρειται η αφαιρεση αγαθων χωρις συγκαταθεση. Δεν συνελεξα τιποτα, απο το ψυγειο τους τα πηρα, ενω κοιμοντουσαν1. Έκλεψες από το πατρικό σου...
Από πότε θεωρείται κλεψιά να συλλέγεις φρούτα από την ιδιοκτησία σου? Είναι σίγουρα πατρικό σου μαν?
2. Ο cappuccino ήταν, είναι και θα είναι πάντα ζεστός.
Το να τονίζεις το γεγονός ότι τον ήπιες ζεστό, στην καλύτερη θεωρείται συντακτικός πλεονάσμος, στην χειρότερη άγνοια περί καφέδων.
Σε έχω δώσει στα καρακολια για το πρώτο και πήρες αναφορά για το δεύτερο .
Αφενός, είσαι η ντροπή της οικογένειας, φταίει όμως και το σόι που δεν κλειδαμπαρωνει τα ψυγεία και προκαλεί τα τίμια μέλη της.1. Κλεψια θεωρειται η αφαιρεση αγαθων χωρις συγκαταθεση. Δεν συνελεξα τιποτα, απο το ψυγειο τους τα πηρα, ενω κοιμοντουσαν
2. συμφωνω μεν, υπαρχει ομως και ο φρεδο καπουτσινος. Αν εγραφα σκετο καπουτσινο, θα ειχα ακαριαια παραθεση με ερωτηση "τι καπουτσινο και απο που"![]()
Πολύ καλό το κασέρι πικορινο, το έριξα σε χωριάτικες χυλοπίτες με μοσχάρι κοκκινιστόMακαρονια με κιμα τριμενο τυρι πικορινο λαιλαπα,φετα,σαλατα,ζιρο.
Αλλες φορες σε χρεωνουν δηλαδη τυπεεκλεψα ενα κιλο συκα απο το πατρικο μου το πρωι, εφαγα το μισο, και τωρα πινω εναν ΖΕΣΤΟ καπουτσινο![]()
Το πικορινο τι ειναι τυπε? σαν την πιρμιζανα? Ευγε για την ΚαϊζερΠολύ καλό το κασέρι πικορινο, το έριξα σε χωριάτικες χυλοπίτες με μοσχάρι κοκκινιστό
Πεκορίνο Αμφιλοχίας γίνεται από πρόβειο γάλα.Το πικορινο τι ειναι τυπε? σαν την πιρμιζανα? Ευγε για την Καϊζερ![]()
από αυτά εγώ θέλω το παγωμένο ποτήρι αλλά ΟΧΙ την κάιζερΠολύ καλό το κασέρι πικορινο, το έριξα σε χωριάτικες χυλοπίτες με μοσχάρι κοκκινιστό
![]()
Ε ναι γιατί ΕΣΥ ξέρεις να πίνεις και να τρωςαπό αυτά εγώ θέλω το παγωμένο ποτήρι αλλά ΟΧΙ την κάιζερ![]()
Γούστα είναι αυτά, κι εμένα δεν μου αρέσουν οι γλυκιές ( αμστελ)από αυτά εγώ θέλω το παγωμένο ποτήρι αλλά ΟΧΙ την κάιζερ![]()
κάιζερ για να βγάλει αυτή τη γεύση ωριμάζει για 2 χρόνια σε βαρέλια με επένδυση αλουμινόχαρτου από μέσαΕ ναι γιατί ΕΣΥ ξέρεις να πίνεις και να τρως![]()
ε όχι άμστελ ούτε εμένα (μόνο στην δουλειάΓούστα είναι αυτά, κι εμένα δεν μου αρέσουν οι γλυκιές ( αμστελ)![]()
Κάιζερ γαμάει ...καλά εσένα δεν σε πειράζει ο υδράργυρος που έχεις γίνει ζωντανό θερμόμετρο με τις μαλακιες που τρως ΠΟΛΥ συχνά σε πείραξε η ωρίμανση της καιζεριαςκάιζερ για να βγάλει αυτή τη γεύση ωριμάζει για 2 χρόνια σε βαρέλια με επένδυση αλουμινόχαρτου από μέσα