Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 848K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.650
Πόντοι
6.256
Όχι ρε μάν. Γαμιουνται που γαμιουνται μπροστά στα μάτια μας. Ζητάς μισό κιλό φέτα σου βάζουν κοντά στο κιλό. Αν είσαι εκεί θα του πεις πουστη αφαίρεσε. Αν στην φέρει σπίτι θα τσακώνεται με τον διανομέα για το ότι σου έβαλε παραπάνω;

Ένα παράδειγμα έφερα. Το άλλο είναι τα γιαούρτια σου τώρα....
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την περνάς μπροστά σε πάγκους και ταμεία σούπερ μάρκετ. -Saul 24.08.2025 :coffee:

Αν βάλει 1κγ αντί για μισό καλά είναι μη βάλει μισό και ζυγίσει 850 είναι το θέμα :confused:

Μαλακίες γίνονται καμιά φορά...άφησα χεστήριο στην πλατφόρμα να τα στείλουν ασαπ....σφραγισμένα είναι δε θα έχουν φτύσει μέσα...

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.829
Πόντοι
28.246
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την περνάς μπροστά σε πάγκους και ταμεία σούπερ μάρκετ. -Saul 24.08.2025 :coffee:

Αν βάλει 1κγ αντί για μισό καλά είναι μη βάλει μισό και ζυγίσει 850 είναι το θέμα :confused:

Μαλακίες γίνονται καμιά φορά...άφησα χεστήριο στην πλατφόρμα να τα στείλουν ασαπ....σφραγισμένα είναι δε θα έχουν φτύσει μέσα...
Τέλος πάντων. Δεν συμφωνώ με το απόφθεγμα σου. Κάνε ο,τι νομίζεις. Εμένα η μάνα μου την κάνει αυτό όταν είναι μόνη της γιατί δεν μπορεί να τα κουβαλήσει. Μεγάλη γυναίκα βλέπεις.

Όταν είμαι εγώ η ο αδερφός μου κάτω ή και οι δύο μας πάμε εμείς.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.650
Πόντοι
6.256
Τέλος πάντων. Δεν συμφωνώ με το απόφθεγμα σου. Κάνε ο,τι νομίζεις. Εμένα η μάνα μου την κάνει αυτό όταν είναι μόνη της γιατί δεν μπορεί να τα κουβαλήσει. Μεγάλη γυναίκα βλέπεις.

Όταν είμαι εγώ η ο αδερφός μου κάτω ή και οι δύο μας πάμε εμείς.
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος μπρο

Ο καθένας ανάλογα με την καθημερινότητα του...εγώ έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που για εμένα είναι πολύτιμος....δεν θα τον φάω στο σούπερ μάρκετ..

Έτσι και αλλιώς από το σούπερ παίρνω μόνο τυποποιημένα

urlauber

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
5.309
Πόντοι
2.356
Οι ιερείς του Υψίστου, έχουμε και εξτραδάκια. Κάνα τρισάγιο, κάνα ευχέλαιο, κανέναν αγιασμό κλπ. :coffee:
Πεθαινει κανένας
Screenshot_20250824-220140~2.png
, ανασταίνεται κανενας...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος μπρο

Ο καθένας ανάλογα με την καθημερινότητα του...εγώ έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που για εμένα είναι πολύτιμος....δεν θα τον φάω στο σούπερ μάρκετ..

Έτσι και αλλιώς από το σούπερ παίρνω μόνο τυποποιημένα

αφου ολη μέρα εδω μέσα εισαι βρε μαλάκα :coffee:

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.653
Πόντοι
1.056
εκλεψα ενα κιλο συκα απο το πατρικο μου το πρωι, εφαγα το μισο, και τωρα πινω εναν ΖΕΣΤΟ καπουτσινο :coffee:
1. Έκλεψες από το πατρικό σου...
Από πότε θεωρείται κλεψιά να συλλέγεις φρούτα από την ιδιοκτησία σου? Είναι σίγουρα πατρικό σου μαν?
2. Ο cappuccino ήταν, είναι και θα είναι πάντα ζεστός.
Το να τονίζεις το γεγονός ότι τον ήπιες ζεστό, στην καλύτερη θεωρείται συντακτικός πλεονάσμος, στην χειρότερη άγνοια περί καφέδων.

Σε έχω δώσει στα καρακολια για το πρώτο και πήρες αναφορά για το δεύτερο .

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.650
Πόντοι
6.256
αφού υπάρχει και φρέντο καπουτσίνο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.769
Πόντοι
10.656
1. Έκλεψες από το πατρικό σου...
Από πότε θεωρείται κλεψιά να συλλέγεις φρούτα από την ιδιοκτησία σου? Είναι σίγουρα πατρικό σου μαν?
2. Ο cappuccino ήταν, είναι και θα είναι πάντα ζεστός.
Το να τονίζεις το γεγονός ότι τον ήπιες ζεστό, στην καλύτερη θεωρείται συντακτικός πλεονάσμος, στην χειρότερη άγνοια περί καφέδων.

Σε έχω δώσει στα καρακολια για το πρώτο και πήρες αναφορά για το δεύτερο .
1. Κλεψια θεωρειται η αφαιρεση αγαθων χωρις συγκαταθεση. Δεν συνελεξα τιποτα, απο το ψυγειο τους τα πηρα, ενω κοιμοντουσαν :coffee:
2. συμφωνω μεν, υπαρχει ομως και ο φρεδο καπουτσινος. Αν εγραφα σκετο καπουτσινο, θα ειχα ακαριαια παραθεση με ερωτηση "τι καπουτσινο και απο που" :tooth:

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.653
Πόντοι
1.056
1. Κλεψια θεωρειται η αφαιρεση αγαθων χωρις συγκαταθεση. Δεν συνελεξα τιποτα, απο το ψυγειο τους τα πηρα, ενω κοιμοντουσαν :coffee:
2. συμφωνω μεν, υπαρχει ομως και ο φρεδο καπουτσινος. Αν εγραφα σκετο καπουτσινο, θα ειχα ακαριαια παραθεση με ερωτηση "τι καπουτσινο και απο που" :tooth:
Αφενός, είσαι η ντροπή της οικογένειας, φταίει όμως και το σόι που δεν κλειδαμπαρωνει τα ψυγεία και προκαλεί τα τίμια μέλη της.
Αφετέρου, για να αποφευχθούν τα άτοπα ερωτήματα που αναφέρεις περί του καφέ, προτίμησες να εκτεθεις εσύ.

Κέρδισες αναστολή ποινής στο εφετείο.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
47.326
Πόντοι
19.321

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.093
Πόντοι
2.606
εκλεψα ενα κιλο συκα απο το πατρικο μου το πρωι, εφαγα το μισο, και τωρα πινω εναν ΖΕΣΤΟ καπουτσινο :coffee:
Αλλες φορες σε χρεωνουν δηλαδη τυπε:confused:?

Πολύ καλό το κασέρι πικορινο, το έριξα σε χωριάτικες χυλοπίτες με μοσχάρι κοκκινιστό
Το πικορινο τι ειναι τυπε? σαν την πιρμιζανα? Ευγε για την Καϊζερ:rockon::rockon:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
47.326
Πόντοι
19.321

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom