Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.804
- Πόντοι
- 28.246
Έβαλες δυσκολα θειο. Ουτε εγω τρολαρω.Δεν τρολαρω. Μου το ειπε Κινεζος σεφ στην Κινα.
Έβαλες δυσκολα θειο. Ουτε εγω τρολαρω.Δεν τρολαρω. Μου το ειπε Κινεζος σεφ στην Κινα.
Κουιζ: Γιατι η Ταιλανδεζικη στριτ-φουντ ειναι η πιο νοστιμη στην Ν/Α Ασια;
Καποιος αλλος;;;
Γιατι σου κανουν και κανενα τσιμπουκακι μαζι τα σχιστοματικα καβλακια;Καποιος αλλος;;;
τα παντα εχουν σχεση με μουνικατι σχεση με μουνι θα εχει
Δεν πλενουν ποτε τις κατσαρολες και τα γουοκ. Οταν μαζευτει "μουργα" την ξυνουν με σπατουλα και την χρησιμοποιουν σαν προζυμι για τα επομενα μαγειρεματα.Γιατι σου κανουν και κανενα τσιμπουκακι μαζι τα σχιστοματικα καβλακια;
Δεν ακούς τα τελευταία χρόνια για δυσανεξία στην γλουτένη;Τι είναι γλουτέν ρε , τίποτα πισογλεντηδες ειμεθα?
Χωριάτικο ξινό με προζύμι από ξυλόφουρνο λέμε
Δεν πλενουν ποτε τις κατσαρολες και τα γουοκ. Οταν μαζευτει "μουργα" την ξυνουν με σπατουλα και την χρησιμοποιουν σαν προζυμι για τα επομενα μαγειρεματα.
Από την παραγωγή στην κατανάλωση...Δεν πλενουν ποτε τις κατσαρολες και τα γουοκ. Οταν μαζευτει "μουργα" την ξυνουν με σπατουλα και την χρησιμοποιουν σαν προζυμι για τα επομενα μαγειρεματα.
αυτό το κάνουν και τα ελληνικά σουβλατζίδικαΔεν πλενουν ποτε τις κατσαρολες και τα γουοκ. Οταν μαζευτει "μουργα" την ξυνουν με σπατουλα και την χρησιμοποιουν σαν προζυμι για τα επομενα μαγειρεματα.
Ενω στην υπολοιπη Ν/Α Ασια καθε μερα γαμιουνται να τα καθαριζουνΔεν πλενουν ποτε τις κατσαρολες και τα γουοκ. Οταν μαζευτει "μουργα" την ξυνουν με σπατουλα και την χρησιμοποιουν σαν προζυμι για τα επομενα μαγειρεματα.

Και αυτο την κανει την την πιο νοστιμη λεει ο Κινεζος σεφ;Δεν πλενουν ποτε τις κατσαρολες και τα γουοκ. Οταν μαζευτει "μουργα" την ξυνουν με σπατουλα και την χρησιμοποιουν σαν προζυμι για τα επομενα μαγειρεματα.
γιαυτο ειναι νοστιμααυτό το κάνουν και τα ελληνικά σουβλατζίδικα![]()

ε ναιγιαυτο ειναι νοστιμα![]()
Φίλος μου που πήγε στην Τα'υ'λανδη τσίμπησε μια ωραία γαστρεντερίτιδα ...αλλά στ'αρχιδια του,πολύ χαλαρός ήταν.Ενω στην υπολοιπη Ν/Α Ασια καθε μερα γαμιουνται να τα καθαριζουν![]()
Γενικα παντως μια τετοια σαβουρα κανει και το βρομικο, οπως το λεμε φαι, πιο νοστιμο.γιαυτο ειναι νοστιμα![]()
Και με τον πατσά το ίδιο συμβαίνει, αν καθαριστεί καλά το έντερο χάνεται η νοστιμιά...γιαυτο ειναι νοστιμα![]()
Αυτα ειναι πταισματα. Και τον γυρο που τον ζεσταινουνε, οτι περισσεψει καταψυξη, αυριο μεθαυριο παλι πανω στην φωτια κτλ. Πατατες σε γρασο-ηλιελαιο βδομαδας...Γενικα παντως μια τετοια σαβουρα κανει και το βρομικο, οπως το λεμε φαι, πιο νοστιμο.
Δουλευα σε ενα σουβλατζιδικο και λαδωναμε τις πιτες με το λιπος που εσταζε απο τον γυρο τον χοιρινο. Οποιος ετρωγε, ξανα ετρωγε και δευτερη. Βεβαια, μιλαμε για ο,τι πιο ανθυγιεινο υπαρχει.