soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Ευτυχώς μεριμνησες για Ζιρο.Αρνάκι στη γάστρα με πατατες,σαλατα χωριάτικη,ταλαγανι,λουκανικο χωριάτικο,ζιρο
Ευτυχώς μεριμνησες για Ζιρο.Αρνάκι στη γάστρα με πατατες,σαλατα χωριάτικη,ταλαγανι,λουκανικο χωριάτικο,ζιρο
Κόκορα τον αλωναριαμα ηταν αρχιδατος κοκορας δεν θα τον σφαζανε. Και πολυ του ειναι η σουπα
Εγώ θυμάμαι την εξής έκδοση:Κότα πίτα τον ΓενάρηΚόκορα τον αλωναρι
Κότα πιτα τον Γενάρη.
Τι νερό μαν ?Συναγρίδα (κορινθιακού), χόρτα, νερό

Διός, απ' ευθείας από τον Όλυμπο.Τι νερό μαν ?![]()
Σε λίγο θα πεινάς πάλιΔιός, απ' ευθείας από τον Όλυμπο.
Αφρός το ψαράκι!

Γιουβαρλακια ητανε. Δεν υπάρχει γιουβαρλοσουπα.Τώρα γιουβαρλάκια. Δεν ξέρω αν ήταν σούπα ή όχι, γιατί έπεσε μεγάλος τσακωμός στο νήμα περί του θέματος, αλλά είχαν ζουμί, πατάτες και καρότα. Παπαρα με ψωμιά δεν έκανα, με το κουτάλι το έφαγα/ήπια. Φυσικά συνοδεύτηκαν με φέτα Βυτινας
Εντάξει, έτσι τα ξέρω κι εγώ εδώ και 2..,εεε 3.., συγνώμη κι ορκίζομαι, 40τοσα χρονιαΓιουβαρλακια ητανε. Δεν υπάρχει γιουβαρλοσουπα.
Πεινάω ήδη...Σε λίγο θα πεινάς πάλι![]()

H καρπουζαρα πόσα κιλά;Πεινάω ήδη...
Τέλος πάντων, τώρα φρέντο καπουτσίνο και σε λίγο καρπουζάρα
10 κιλά, παρά κάτι...H καρπουζαρα πόσα κιλά;
Ελπίζω να είναι str8 και όχι αυτό το καινούριο φρούτο για ντιντηδες χωρίς κουκούτσια .
ΑναφοραΤώρα γιουβαρλάκια. Δεν ξέρω αν ήταν σούπα ή όχι, γιατί έπεσε μεγάλος τσακωμός στο νήμα περί του θέματος, αλλά είχαν ζουμί, πατάτες και καρότα. Παπαρα με ψωμιά δεν έκανα, με το κουτάλι το έφαγα/ήπια. Φυσικά συνοδεύτηκαν με φέτα Βυτινας
Τι είχε το κλαμπ μέσα μαν?Κλαμπ σάντουιτς και μπύρα Μαμμος στην πισίνα ξενοδοχείου.
Γιατι τον βγαζεις στον τακο τον ανθρωπο ρε κωλομπαρα; Μια χαρα ξηγηθηκε.Αναφορα
Mη βρίζεις μαν τσιμπαμε ηρεμα μην φας εσύ τώραΓιατι τον βγαζεις στον τακο τον ανθρωπο ρε κωλομπαρα; Μια χαρα ξηγηθηκε.
Ποια ωρα της ημερα δες τσιμπας; Ωστε να μπορουμε και εμεις να βρισουμε σαν ανθρωποι.Mη βρίζεις μαν τσιμπαμε ηρεμα μην φας εσύ τώρα