Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.074
- Πόντοι
- 2.606
Διός, απ' ευθείας από τον Όλυμπο.Τι νερό μαν ?![]()
Αφρός το ψαράκι!
Διός, απ' ευθείας από τον Όλυμπο.Τι νερό μαν ?![]()
Σε λίγο θα πεινάς πάλιΔιός, απ' ευθείας από τον Όλυμπο.
Αφρός το ψαράκι!
Γιουβαρλακια ητανε. Δεν υπάρχει γιουβαρλοσουπα.Τώρα γιουβαρλάκια. Δεν ξέρω αν ήταν σούπα ή όχι, γιατί έπεσε μεγάλος τσακωμός στο νήμα περί του θέματος, αλλά είχαν ζουμί, πατάτες και καρότα. Παπαρα με ψωμιά δεν έκανα, με το κουτάλι το έφαγα/ήπια. Φυσικά συνοδεύτηκαν με φέτα Βυτινας
Εντάξει, έτσι τα ξέρω κι εγώ εδώ και 2..,εεε 3.., συγνώμη κι ορκίζομαι, 40τοσα χρονιαΓιουβαρλακια ητανε. Δεν υπάρχει γιουβαρλοσουπα.
Πεινάω ήδη...Σε λίγο θα πεινάς πάλι![]()
H καρπουζαρα πόσα κιλά;Πεινάω ήδη...
Τέλος πάντων, τώρα φρέντο καπουτσίνο και σε λίγο καρπουζάρα
10 κιλά, παρά κάτι...H καρπουζαρα πόσα κιλά;
Ελπίζω να είναι str8 και όχι αυτό το καινούριο φρούτο για ντιντηδες χωρίς κουκούτσια .
ΑναφοραΤώρα γιουβαρλάκια. Δεν ξέρω αν ήταν σούπα ή όχι, γιατί έπεσε μεγάλος τσακωμός στο νήμα περί του θέματος, αλλά είχαν ζουμί, πατάτες και καρότα. Παπαρα με ψωμιά δεν έκανα, με το κουτάλι το έφαγα/ήπια. Φυσικά συνοδεύτηκαν με φέτα Βυτινας
Τι είχε το κλαμπ μέσα μαν?Κλαμπ σάντουιτς και μπύρα Μαμμος στην πισίνα ξενοδοχείου.
Γιατι τον βγαζεις στον τακο τον ανθρωπο ρε κωλομπαρα; Μια χαρα ξηγηθηκε.Αναφορα
Mη βρίζεις μαν τσιμπαμε ηρεμα μην φας εσύ τώραΓιατι τον βγαζεις στον τακο τον ανθρωπο ρε κωλομπαρα; Μια χαρα ξηγηθηκε.
Ποια ωρα της ημερα δες τσιμπας; Ωστε να μπορουμε και εμεις να βρισουμε σαν ανθρωποι.Mη βρίζεις μαν τσιμπαμε ηρεμα μην φας εσύ τώρα
Πες τα ρε μανΓιατι τον βγαζεις στον τακο τον ανθρωπο ρε κωλομπαρα; Μια χαρα ξηγηθηκε.
Τι είχε το κλαμπ μέσα μαν?
Αντε γαμησου ρεΠοια ωρα της ημερα δες τσιμπας; Ωστε να μπορουμε και εμεις να βρισουμε σαν ανθρωποι.
Άκυρη αναφορά.Από πάνω προς τα κάτω:
Φρυγανισμενο ψωμί, μαγιονέζα, μαρούλι, τομάτα, τραγανό μπέικον, Φρυγανισμενο ψωμί, μαγιονέζα,τυρί, ζαμπόν, μαγιονέζα, Φρυγανισμενο ψωμί
Και δίπλα τηγανητές πατάτες
Βαριεμαι τωρα.Αντε γαμησου ρε![]()
Μη βρίζεις μαν, τρώμε απογευματινό.Αντε γαμησου ρε![]()
Μπράβο ρε!!10 κιλά, παρά κάτι...
κανονική, κανονικότατη παρακαλώ