argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.292
- Πόντοι
- 16.235
Ως μέλος μας οφείλεις να ασκηθείς στην ευρύτητα πνεύματος ξεκινώντας από τις επιλογές φαγητούΔεν είμαι μπουρδελιαρης![]()
Ως μέλος μας οφείλεις να ασκηθείς στην ευρύτητα πνεύματος ξεκινώντας από τις επιλογές φαγητούΔεν είμαι μπουρδελιαρης![]()
Ζείτε με παρωπιδες και τρώτε από τον κατάλογο...Ναι αυτό, άμα δεν μας αρέσει κάτι![]()
Σαν τίτλος υλικού που διαφημίζει ο Βελόπουλος φαίνεται ..Εμοτικον ή εμετικον;;
Οχι ποτεΓια τη Λάσκαρη λες μαν?![]()
Aλλοι όταν τους κερνάνε κάτι...δεν ανταποδίδουν τίποτα.Γίγαντες στο φούρνο με λουκάνικο, φέτα του τσοπάνη, ζυμωτό ψωμί και δυο μπυρόνια.
Γλυκό κουταλιού καρπούζι.
Το βραδάκι με κέρασαν σουβλάκια στο καφενείο και εγώ τους κέρασα θερμοπυρηνικά κλανίδια από τους γίγαντες.
Θα συμφωνήσετε και οι δυο σας ..ΟΚ...θα έχετε άνεση χρόνου και χώρου η θα πλακώσει όλο το σό'ι' στο σπίτι;Πρωινό τηγανιτες με χωριάτικο τυρί ΑΑΑ και μέλι.
Μεσημέρι έχει κόκορα χωριάτικο (από την θεία) με μακαρόνια και πατατες τηγανιτες.
Το βραδυνό αν επιζησουμε από το φαι θα έχει ΣΕΞ
που μανΑρνάκι στη γάστρα με πατατες,σαλατα χωριάτικη,ταλαγανι,λουκανικο χωριάτικο,ζιρο
Εορταστικο τραπέζιΑρνάκι στη γάστρα με πατατες,σαλατα χωριάτικη,ταλαγανι,λουκανικο χωριάτικο,ζιρο
Ποιο κανάλι ΔΕΝ βάζει διαφημίσεις στο ημιχρονιο;τα μουνοπανα στον μητσοτακικο σκαι με που εγινε ημιχρονιο στην ιταλια βαλανε διαφημησεις .....
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΕ!
Για πλιτσι-πλιτσι πηγες;
Ευτυχώς...γιατί η παντόφλα σε μη παραθαλάσσιο μέρος είναι εμφάνιση καγκουρα η λάθρο.
Φαγκρίλεγε τι ψαρι εφαγες και ασε το λακωνιζειν
μηπως ηταν κανας λουτσος;![]()

Οταν υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόποςΜετά από καφέ ύπνος;
Συνήθως ανάποδα πάει..
Ποιο κανάλι ΔΕΝ βάζει διαφημίσεις στο ημιχρονιο;
Η όλα τα έχει ο Μητσοτάκης;;;;

ΩωωωωΑρνάκι στη γάστρα με πατατες,σαλατα χωριάτικη,ταλαγανι,λουκανικο χωριάτικο,ζιρο