dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 115.651
- Πόντοι
- 39.911
Ακούμπησαν τα μακαρόνια στο τυρί ???Μακαρόνια με κιμά καί από πάνω τυρί τριμμένο

Ακούμπησαν τα μακαρόνια στο τυρί ???Μακαρόνια με κιμά καί από πάνω τυρί τριμμένο

φτιαξε με τα χερακια σου τρουμπετινες με κιμα κυλοτο ρε μουνη και φερε μια σουπιεραΑκούμπησαν τα μακαρόνια στο τυρί ???![]()
Μακαρόνια Νο10 και τυρί κεφαλοτύρι πικάντικο δεν θυμάμαι ποίο από ΣκλαβενίτηΤι νούμερο μαν,και τι τυρί?
Κάνω αιματολογικές εξετάσεις και υπέρηχο κάτω κοιλίας δεν βρήκαν κάτι,Έχεις ψάξει ποτέ για τη χολή σου???
Παρόμοια συμπτώματα είχα για πολλά χρόνια και αυτές οι ομάδες τροφίμων που έγραψες είναι από τις απαγορευμένες ναουμ.
Πάλι σπαμαρουμε την ώρα του τσιμπολογήματος αλλά παίδες ήρεμα, καραδοκούν ενέσεις στα μετόπισθεν αν σε πιάσει η χολή......

Nικόλα καλώς ήρθες στο νήμα μας.Μακαρόνια Νο10 και τυρί κεφαλοτύρι πικάντικο δεν θυμάμαι ποίο από Σκλαβενίτη
Αν τη βάλω στην κατάψυξη του γραφείου θα έχω επαγγελματικό παγωτό;Αμέ
πάιρνεις την ρυζογκοφρέτα φράουλα την βάζεις στην κατάψυξη και μετά από 6 με 7 ώρες έχεις ένα σπιτικό παγωτό
Σκληρό.Nικόλα καλώς ήρθες στο νήμα μας.
Τσίμπα μια αναφορά για το σπαγγετίνι και άλλη μία για πικάντικο τυρί στα μακαρόνια για να μπεις στο κλίμα.
Στηρίζω σπαγγετινι νο 10 με κιμά.Nικόλα καλώς ήρθες στο νήμα μας.
Τσίμπα μια αναφορά για το σπαγγετίνι και άλλη μία για πικάντικο τυρί στα μακαρόνια για να μπεις στο κλίμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν τη βάλω στην κατάψυξη του γραφείου θα έχω επαγγελματικό παγωτό;
Οχι αναφορά και εσυΣτηρίζω σπαγγετινι νο 10 με κιμά.
Ο φασισμός με το μακαρόνια νο 6 δε θα περάσει οσες αναφορες κι αν κάνετε, Ιταλοι από την Κυψέλη....
Πω ρε πουστη ζόρικη μασα,εκτός του καρότουΠαστίτσιο με χειροποίητη μπεσαμέλ, χωριάτικη από το μποστάνι, μπυρόνια και ζυμωτό ψωμί για να σκουπίσω το πιάτο.
Μετά θα φάω γλυκό κουταλιού καρπούζι και γλυκό κουταλιού καρότο.
Ναι καρότο. Όποιος δεν εχει δοκιμάσει, χάνει.
αλλά το προσπερνώ.Φιλε είναι τρομερά νόστιμο γλυκό. Άμα πετύχεις ποτέ σε κανένα ψαγμένο μέρος, κανε μια δοκιμή.Οχι αναφορά και εσυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πω ρε πουστη ζόρικη μασα,εκτός του καρότουαλλά το προσπερνώ.
Τι νούμερο το στήθος μαν;Έρχεται και το επιδόρπιο
![]()
Άστο καλύτερα.Φιλε είναι τρομερά νόστιμο γλυκό. Άμα πετύχεις ποτέ σε κανένα ψαγμένο μέρος, κανε μια δοκιμή.
Ωραίο επιδόρπιο τρως! Εθνικότητα?Έρχεται και το επιδόρπιο
![]()
Αναφορά στην αναφορά.Οχι αναφορά και εσυ
Έρχεται και το επιδόρπιο
![]()

Έχω δοκιμάσει και το έχω συνδυάσει άψογα μαζί με ρυζογκοφρέτα κανέλαΝαι καρότο. Όποιος δεν εχει δοκιμάσει, χάνει.
Να γράψεις βιβλίο με συνταγές ρυζογκοφρέταςΈχω δοκιμάσει και το έχω συνδυάσει άψογα μαζί με ρυζογκοφρέτα κανέλα