Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.506
- Πόντοι
- 6.256
παλιά τα βγάζαν ωραία 2λιτρα ατμοσφαιρικά τώρα έχουν γίνει όλα αδερφίστηκα 1.4 υβριδικάΤι πρι πρι είναι αυτό ;μόνο οι triumph rocket 3 έχουν πάνω από 2000 κυβικά
παλιά τα βγάζαν ωραία 2λιτρα ατμοσφαιρικά τώρα έχουν γίνει όλα αδερφίστηκα 1.4 υβριδικάΤι πρι πρι είναι αυτό ;μόνο οι triumph rocket 3 έχουν πάνω από 2000 κυβικά
Ναι πρώτα η Vag ξεκίνησε το downsize και ακολούθησαν οι άλλοι, μας φάγανε οι ρύποι και τα οικολογικάπαλιά τα βγάζαν ωραία 2λιτρα ατμοσφαιρικά τώρα έχουν γίνει όλα αδερφίστηκα 1.4 υβριδικά![]()
απο αλμυρο τι αδερφε?Βαφλα με γέμιση σοκολάτα τριμενο μπισκοτο,καρυδι και παγωτο φράουλα σοκολάτα βανίλια .
Ειχε πριν αδελφε, τωρα να φύγει η αλμυρα.απο αλμυρο τι αδερφε?

οχι ρε μαλακα.....εχουμε γινει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου του νηματος.....Νωρίς που γυρισα κατά τις 7 νηστικός, σαλάτα πριμαβερα με προσθηκη αγγούρι/κρεμμύδι/5φετες ψητό κοτόπουλο κομμενες και μια ψηλή καυτερή μαγιονεζα. Σκορδοψωμο. Πορτοκαλάδα εψα. Παγωτο μπράουνις.
Τώρα παιζει να χτυπήσω ενα αριανι στρομπερυ.![]()
Ψιλό γκέι έχεις δίκιο αλλά δε μπορω πολύ φαι με τη ζεστηοχι ρε μαλακα.....εχουμε γινει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου του νηματος.....
φευ

Χωριό μαν?Επική ποικιλία με Πανσετα χοιρινή, μπιφτέκι, συκώτι μοσχαρίσιο, λουκάνικο ,κοτόπουλο ,πατάτες ,χωριάτικη ,πίτες, τυροκαυτερη μια Καιζερ ,και μια σπραιτ μετά για δροσιά
Η μαγιονέζα τι ύψος τυπε;Νωρίς που γυρισα κατά τις 7 νηστικός, σαλάτα πριμαβερα με προσθηκη αγγούρι/κρεμμύδι/5φετες ψητό κοτόπουλο κομμενες και μια ψηλή καυτερή μαγιονεζα. Σκορδοψωμο. Πορτοκαλάδα εψα. Παγωτο μπράουνις.
Τώρα παιζει να χτυπήσω ενα αριανι στρομπερυ.![]()
Πάντα χωριοΧωριό μαν?

Νταξ με ι η ψιλή μαν.Η μαγιονέζα τι ύψος τυπε;
Στους καλύτερους γιατρούς θα σε πάμε.Έχω δοκιμάσει και το έχω συνδυάσει άψογα μαζί με ρυζογκοφρέτα κανέλα
τους έχω τρελάνει όλουςΣτους καλύτερους γιατρούς θα σε πάμε.

Αναφορά για τα κόμματα στη λάθος θεση. Για τη σπραιτ μετά την Κάιζερ τη γλιτώνεις...Επική ποικιλία με Πανσετα χοιρινή, μπιφτέκι, συκώτι μοσχαρίσιο, λουκάνικο ,κοτόπουλο ,πατάτες ,χωριάτικη ,πίτες, τυροκαυτερη μια Καιζερ ,και μια σπραιτ μετά για δροσιά
Τι χυμό μαν και από πού ο φρέντο ?Καλημέρα μουτρα, ομελέτα 5 αυγα τυρι,ντοματα,μπεικον,μανιτάρια,χυμο,τωρα 4 απλό φρεντο.

Πορτοκάλια Μεσσηνίας,και καφές απο berryΤι χυμό μαν και από πού ο φρέντο ?![]()
ΟχιΤύποι μου, δε νηστεύουμε σήμερα έτσί?????![]()