Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 809K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.252
Πόντοι
16.235
εσπαγα το κεφαλι μου να σκεφτω τι μου θυμιζει και τελικά το βρηκα ..

Παλια που ειχα μια γκομενα και σκυλο , ειχε κανει μια μεγαλη παραγγελια σουσι και εγω δεν γουσταρα και μου ειχε παραγγειλει κινεζικο εξτρα μετα ..,
καποια στιγμη ενω ειναι απλωμένα ολα σε ενα τραπεζακι που εχω μπροστα σε εναν απο τους καναπεδες αυτη κατεβηκε κατω να παει στο ψυγειο κρασιων κτλ που εχω να παρει διαφορα , και εγω πεταχτηκα πανω να αλλαξω .. κατεβαινοντας ειδα το σκυλο να τρεχει
στο κηπο και αυτη να τον κυνηγαει και απο το τραπεζι να λειπουν ολα :tooth::tooth:

μετα απο κανα μισάωρο ο σκυλος ξέρασε ακριβως το ιδιο που εχεις στο πιατο σου :coffee::coffee:
"Πάμπλουτος εμετουλακος" όπως έλεγε η Νανα Σταμάτη ...

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.048
Πόντοι
1.406
Πιλάφι έγραψε ο άνθρωπος ρε ψηλέ. Όχι λαπά. Το πιλάφι είναι σπυρωτό .
Το πιλαφι στα Βαλκάνια που το τρώνε πολυ δεν είναι σπυρωτο.Και σπίτι η μάνα μου όταν λέγαμε ρυζι πιλαφι με Καρολίνα ήταν. Αργότερα οι νεότερες νοικοκυρές (που λέει ο λόγος) έφτιαχναν ρυζι σπυρωτο. Σα σφαιρακια για φυσοκάλαμο ναπουμε :coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.252
Πόντοι
16.235
Προτείνω βουτιά παγωτό πύραυλο σοκολάτα μέσα σε ζεστή φασολάδα με κόκκινο πιπέρι καρότα και σέλινο
Καταστρέφεις ΚΑΙ το παγωτό ΚΑΙ το εθνικό μας φαγητό.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.616
Πόντοι
21.395
εσπαγα το κεφαλι μου να σκεφτω τι μου θυμιζει και τελικά το βρηκα ..

Παλια που ειχα μια γκομενα και σκυλο , ειχε κανει μια μεγαλη παραγγελια σουσι και εγω δεν γουσταρα και μου ειχε παραγγειλει κινεζικο εξτρα μετα ..,
καποια στιγμη ενω ειναι απλωμένα ολα σε ενα τραπεζακι που εχω μπροστα σε εναν απο τους καναπεδες αυτη κατεβηκε κατω να παει στο ψυγειο κρασιων κτλ που εχω να παρει διαφορα , και εγω πεταχτηκα πανω να αλλαξω .. κατεβαινοντας ειδα το σκυλο να τρεχει
στο κηπο και αυτη να τον κυνηγαει και απο το τραπεζι να λειπουν ολα :tooth::tooth:

μετα απο κανα μισάωρο ο σκυλος ξέρασε ακριβως το ιδιο που εχεις στο πιατο σου :coffee::coffee:
Ο σκύλος ηταν αυτός πού σου τον έφτιαξε η πινέζα και σου τον πασσαρε για εκλεκτό έδεσμα από Ν/Α Ασία, ή ήταν άλλος; :coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.252
Πόντοι
16.235
Το πιλαφι στα Βαλκάνια που το τρώνε πολυ δεν είναι σπυρωτο.Και σπίτι η μάνα μου όταν λέγαμε ρυζι πιλαφι με Καρολίνα ήταν. Αργότερα οι νεότερες νοικοκυρές (που λέει ο λόγος) έφτιαχναν ρυζι σπυρωτο. Σα σφαιρακια για φυσοκάλαμο ναπουμε

:coffee:
Πιλάφι ΜΟΝΟ με κίτρινο ή μπασμάτι...αλλιώς δεν κάνεις πιλάφι αλλά κάτι που μοιάζει ( στην καλύτερη περίπτωση)με πιλάφι.
Οver and out .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.252
Πόντοι
16.235
μια χαρά θα γίνει άσε το παγωτό να λιώσει μέσα στη φασολάδα και να γίνει ένα μείγμα
Ξεχασα,είσαι( άλλος ένας) τύπος που βγαίνει με αθλητικά ..εξηγεί πολλά αυτό .

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.436
Πόντοι
6.256

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom