argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.252
- Πόντοι
- 16.235
Καλύτερα ακούγεται κάτι πιο παραδοσιακό όπως "σκατά με ρίγανη" .λαπάς όμως πάνω σε ρυζογκοφρέτα?![]()
Καλύτερα ακούγεται κάτι πιο παραδοσιακό όπως "σκατά με ρίγανη" .λαπάς όμως πάνω σε ρυζογκοφρέτα?![]()
"Πάμπλουτος εμετουλακος" όπως έλεγε η Νανα Σταμάτη ...εσπαγα το κεφαλι μου να σκεφτω τι μου θυμιζει και τελικά το βρηκα ..
Παλια που ειχα μια γκομενα και σκυλο , ειχε κανει μια μεγαλη παραγγελια σουσι και εγω δεν γουσταρα και μου ειχε παραγγειλει κινεζικο εξτρα μετα ..,
καποια στιγμη ενω ειναι απλωμένα ολα σε ενα τραπεζακι που εχω μπροστα σε εναν απο τους καναπεδες αυτη κατεβηκε κατω να παει στο ψυγειο κρασιων κτλ που εχω να παρει διαφορα , και εγω πεταχτηκα πανω να αλλαξω .. κατεβαινοντας ειδα το σκυλο να τρεχει
στο κηπο και αυτη να τον κυνηγαει και απο το τραπεζι να λειπουν ολα
μετα απο κανα μισάωρο ο σκυλος ξέρασε ακριβως το ιδιο που εχεις στο πιατο σου![]()
Το πιλαφι στα Βαλκάνια που το τρώνε πολυ δεν είναι σπυρωτο.Και σπίτι η μάνα μου όταν λέγαμε ρυζι πιλαφι με Καρολίνα ήταν. Αργότερα οι νεότερες νοικοκυρές (που λέει ο λόγος) έφτιαχναν ρυζι σπυρωτο. Σα σφαιρακια για φυσοκάλαμο ναπουμεΠιλάφι έγραψε ο άνθρωπος ρε ψηλέ. Όχι λαπά. Το πιλάφι είναι σπυρωτό .

Καταστρέφεις ΚΑΙ το παγωτό ΚΑΙ το εθνικό μας φαγητό.Προτείνω βουτιά παγωτό πύραυλο σοκολάτα μέσα σε ζεστή φασολάδα με κόκκινο πιπέρι καρότα και σέλινο
Ο σκύλος ηταν αυτός πού σου τον έφτιαξε η πινέζα και σου τον πασσαρε για εκλεκτό έδεσμα από Ν/Α Ασία, ή ήταν άλλος;εσπαγα το κεφαλι μου να σκεφτω τι μου θυμιζει και τελικά το βρηκα ..
Παλια που ειχα μια γκομενα και σκυλο , ειχε κανει μια μεγαλη παραγγελια σουσι και εγω δεν γουσταρα και μου ειχε παραγγειλει κινεζικο εξτρα μετα ..,
καποια στιγμη ενω ειναι απλωμένα ολα σε ενα τραπεζακι που εχω μπροστα σε εναν απο τους καναπεδες αυτη κατεβηκε κατω να παει στο ψυγειο κρασιων κτλ που εχω να παρει διαφορα , και εγω πεταχτηκα πανω να αλλαξω .. κατεβαινοντας ειδα το σκυλο να τρεχει
στο κηπο και αυτη να τον κυνηγαει και απο το τραπεζι να λειπουν ολα
μετα απο κανα μισάωρο ο σκυλος ξέρασε ακριβως το ιδιο που εχεις στο πιατο σου![]()

μια χαρά θα γίνει άσε το παγωτό να λιώσει μέσα στη φασολάδα και να γίνει ένα μείγμαΚαταστρέφεις ΚΑΙ το παγωτό ΚΑΙ το εθνικό μας φαγητό.
πες που εισαι να ερθω ΤΩΡΑ να σε αφαλοκοψωμια χαρά θα γίνει άσε το παγωτό να λιώσει μέσα στη φασολάδα και να γίνει ένα μείγμα
βάλε λίγο γκουρμέ στην ζωή σου έχεις πήξει στο εργατικό κολατσιόπες που εισαι να ερθω ΤΩΡΑ να σε αφαλοκοψω

ενταξει αλλα θα σου κανω ηλεκτροσοκ ΤΕΛΟΣβάλε λίγο γκουρμέ στην ζωή σου έχεις πήξει στο εργατικό κολατσιό![]()
Πιλάφι ΜΟΝΟ με κίτρινο ή μπασμάτι...αλλιώς δεν κάνεις πιλάφι αλλά κάτι που μοιάζει ( στην καλύτερη περίπτωση)με πιλάφι.Το πιλαφι στα Βαλκάνια που το τρώνε πολυ δεν είναι σπυρωτο.Και σπίτι η μάνα μου όταν λέγαμε ρυζι πιλαφι με Καρολίνα ήταν. Αργότερα οι νεότερες νοικοκυρές (που λέει ο λόγος) έφτιαχναν ρυζι σπυρωτο. Σα σφαιρακια για φυσοκάλαμο ναπουμε
![]()
Ξεχασα,είσαι( άλλος ένας) τύπος που βγαίνει με αθλητικά ..εξηγεί πολλά αυτό .μια χαρά θα γίνει άσε το παγωτό να λιώσει μέσα στη φασολάδα και να γίνει ένα μείγμα
ΜΟΝΟ μπασματι πιλαφιΠιλάφι ΜΟΝΟ με κίτρινο ή μπασμάτι...αλλιώς δεν κάνεις πιλάφι αλλά κάτι που μοιάζει ( στην καλύτερη περίπτωση)με πιλάφι.
Οver and out .
Το εργατικό φαγητό είναι το καλύτερο, ψωμί/ελιές/κρεμμύδι κλπ.βάλε λίγο γκουρμέ στην ζωή σου έχεις πήξει στο εργατικό κολατσιό![]()
Σιγά το πράγμα οταν ήμουν μικρός έβαλα το χέρι μου στην πρίζα και όπως βλέπεις δεν έπαθα τίποταενταξει αλλα θα σου κανω ηλεκτροσοκ ΤΕΛΟΣ
Για πιλάφι σπυρωτό Μπαρμπά Μπεν σας συνιστώ.ΜΟΝΟ μπασματι πιλαφι
Τι ειμαι ρε μαν ο Bruce Wayne να κυκλοφορώ με τα καλά μου;Ξεχασα,είσαι( άλλος ένας) τύπος που βγαίνει με αθλητικά ..εξηγεί πολλά αυτό .
Και κονσέρβα κορν μπιφΤο εργατικό φαγητό είναι το καλύτερο, ψωμί/ελιές/κρεμμύδι κλπ.

ΜΟΝΟ μπασματι πιλαφι

Θα πας στο κωριό?πες που εισαι να ερθω ΤΩΡΑ να σε αφαλοκοψω
ναι ειμαι ικανος να παωΘα πας στο κωριό?