Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 814K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 147 άτομα (0 μέλη και 147 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.976
Πόντοι
40.655
ανελαστικο κοστος ο καφες για μενα στην δουλεια αναγκαστικα
Για πολύ κόσμο. Γι αυτό άλλωστε έχει πάρει αέρα ο κώλος τους και κάνουν αυξήσεις.

Αν όμως αρχίζαμε όλοι να παίρναμε καφέ από το σπίτι;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
116.171
Πόντοι
16.631
Για πολύ κόσμο. Γι αυτό άλλωστε έχει πάρει αέρα ο κώλος τους και κάνουν αυξήσεις.

Αν όμως αρχίζαμε όλοι να παίρναμε καφέ από το σπίτι;
το κανω περιπου τις μισες μερες του μηνα που μπορω εννοια σου

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.709
Πόντοι
48.917
οχι ρε Πολ-Ποτ Πατρις Θρησκεια Οικογενεια Δεξια λεμε
Εν τω μεταξύ κ Εκουαδόρ κ Βιετνάμ κ Αιθιοπία κ luwak Ινδονησίας οι καφέδες τους είναι αηδία ..μόνο το όνομα ..ένα luwak κ Κένυας που έχω σπίτι που έφερες Ελλάδα ούτε τον έχω ακουμπήσει
Σαν τον ελληνικό φρέντο καπουτσίνο που τον φτιάχνει στην καφετέρια η Σούλα η κωλαρου από ανω αχλαδια δεν έχει ...

Τη γαναει τη Σούλα ένας δικός μας οπεκεπετζης μουφαδενιος με ford ranger ... Kριμα για μενα

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.489
Πόντοι
456
εχουν περασει ομως και 30 χρονια απο εκεινη την εποχη.
Και προφανως μπορω και εγω να θυμηθω, εντος αθηνων (γκαγκαρος γαρ), πολλα μαγαζακια τα οποια ειχαν πεντακαθαρο κρεας, με δικο τους γυρο και οχι ετοιμο, μεχρι και το τελος των 00s... Αλλα και για αυτες τις περιπτωσεις εχουν περασει 15+ χρονια :woldman:

Στο σημερα λοιπον, την εποχη του efood και λοιπων πλατφορμων, που 99 στα 100 σουβλατζιδικα παιρνουν γυρο και καλαμακια απο τον ιδιο προμηθευτη και που ψαχνεις την φρεσκια πατατα με το κυαλι, ειναι τοσο παραλογο να γενικευσουμε τα πιτογυρα ως σαβουρα;
Τι μας θύμησες τώρα.. μαγαζί με δικό του γύρο.
Άραγε να υπάρχει έστω και ένα σήμερα που να φτιάχνει όντως δικό του γύρο;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.260
Πόντοι
16.235
Στο χωριό ρε. Αθήνα δεν πάω σε καφενεία.
Ωραίος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εν τω μεταξύ κ Εκουαδόρ κ Βιετνάμ κ Αιθιοπία κ luwak Ινδονησίας οι καφέδες τους είναι αηδία ..μόνο το όνομα ..ένα luwak κ Κένυας που έχω σπίτι που έφερες Ελλάδα ούτε τον έχω ακουμπήσει
Σαν τον ελληνικό φρέντο καπουτσίνο που τον φτιάχνει στην καφετέρια η Σούλα η κωλαρου από ανω αχλαδια δεν έχει ...

Τη γαναει τη Σούλα ένας δικός μας οπεκεπετζης μουφαδενιος με ford ranger ... Kριμα για μενα
Μην μεγαλοπιανεσαι με μεγάλους κώλους ...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.849
Πόντοι
7.265
δεν μπορω να καταλαβω μερικους που παραγγελνουν καφε σπιτι,τοσο αχρηστοι ειναι?
οκ στην δουλεια ειναι κατανοητο και εγω εναν καφε την ημερα παιρνω εξω τον δευτερο σπιτι η καθολου.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
116.171
Πόντοι
16.631
δεν μπορω να καταλαβω μερικους που παραγγελνουν καφε σπιτι,τοσο αχρηστοι ειναι?
οκ στην δουλεια ειναι κατανοητο και εγω εναν καφε την ημερα παιρνω εξω τον δευτερο σπιτι η καθολου.
συμφωνω

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom