athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 116.174
- Πόντοι
- 16.631
ανελαστικο κοστος ο καφες για μενα στην δουλεια αναγκαστικαΕννοείται. Η τιμή του στην Ελλάδα είναι πλέον καθαρή κλοπή.
ανελαστικο κοστος ο καφες για μενα στην δουλεια αναγκαστικαΕννοείται. Η τιμή του στην Ελλάδα είναι πλέον καθαρή κλοπή.
Να γίνεις μουσουλμάνος κ να πίνεις φτηνιαρικο τσαιανελαστικο κοστος ο καφες για μενα στην δουλεια αναγκαστικα
Για πολύ κόσμο. Γι αυτό άλλωστε έχει πάρει αέρα ο κώλος τους και κάνουν αυξήσεις.ανελαστικο κοστος ο καφες για μενα στην δουλεια αναγκαστικα
οχι ρε Πολ-Ποτ Πατρις Θρησκεια Οικογενεια Δεξια λεμεΝα γίνεις μουσουλμάνος κ να πίνεις φτηνιαρικο τσαι
Στο χωριό ρε. Αθήνα δεν πάω σε καφενεία.Ξερεις κανέναν εκεί ή μόνο για φα'ι' πας;
το κανω περιπου τις μισες μερες του μηνα που μπορω εννοια σουΓια πολύ κόσμο. Γι αυτό άλλωστε έχει πάρει αέρα ο κώλος τους και κάνουν αυξήσεις.
Αν όμως αρχίζαμε όλοι να παίρναμε καφέ από το σπίτι;
Εν τω μεταξύ κ Εκουαδόρ κ Βιετνάμ κ Αιθιοπία κ luwak Ινδονησίας οι καφέδες τους είναι αηδία ..μόνο το όνομα ..ένα luwak κ Κένυας που έχω σπίτι που έφερες Ελλάδα ούτε τον έχω ακουμπήσειοχι ρε Πολ-Ποτ Πατρις Θρησκεια Οικογενεια Δεξια λεμε
Τι μας θύμησες τώρα.. μαγαζί με δικό του γύρο.εχουν περασει ομως και 30 χρονια απο εκεινη την εποχη.
Και προφανως μπορω και εγω να θυμηθω, εντος αθηνων (γκαγκαρος γαρ), πολλα μαγαζακια τα οποια ειχαν πεντακαθαρο κρεας, με δικο τους γυρο και οχι ετοιμο, μεχρι και το τελος των 00s... Αλλα και για αυτες τις περιπτωσεις εχουν περασει 15+ χρονια
Στο σημερα λοιπον, την εποχη του efood και λοιπων πλατφορμων, που 99 στα 100 σουβλατζιδικα παιρνουν γυρο και καλαμακια απο τον ιδιο προμηθευτη και που ψαχνεις την φρεσκια πατατα με το κυαλι, ειναι τοσο παραλογο να γενικευσουμε τα πιτογυρα ως σαβουρα;
Ωραίος.Στο χωριό ρε. Αθήνα δεν πάω σε καφενεία.
Μην μεγαλοπιανεσαι με μεγάλους κώλους ...Εν τω μεταξύ κ Εκουαδόρ κ Βιετνάμ κ Αιθιοπία κ luwak Ινδονησίας οι καφέδες τους είναι αηδία ..μόνο το όνομα ..ένα luwak κ Κένυας που έχω σπίτι που έφερες Ελλάδα ούτε τον έχω ακουμπήσει
Σαν τον ελληνικό φρέντο καπουτσίνο που τον φτιάχνει στην καφετέρια η Σούλα η κωλαρου από ανω αχλαδια δεν έχει ...
Τη γαναει τη Σούλα ένας δικός μας οπεκεπετζης μουφαδενιος με ford ranger ... Kριμα για μενα
θα μου φερνεις και μενα?το κανω περιπου τις μισες μερες του μηνα που μπορω εννοια σου
εννοειταιθα μου φερνεις και μενα?
δεν μπορω να καταλαβω μερικους που παραγγελνουν καφε σπιτι,τοσο αχρηστοι ειναι?εννοειται
μόνο αν έχει εξαφανίσει όλες τις γάτες της γειτονιάςΆραγε να υπάρχει έστω και ένα σήμερα που να φτιάχνει όντως δικό του γύρο;
συμφωνωδεν μπορω να καταλαβω μερικους που παραγγελνουν καφε σπιτι,τοσο αχρηστοι ειναι?
οκ στην δουλεια ειναι κατανοητο και εγω εναν καφε την ημερα παιρνω εξω τον δευτερο σπιτι η καθολου.
σαουλακο εσυ που ΕΧΕΙΣ λεφτα και εισαι ΕΠΙΦΑΝΗΣ επιχειρηματιας ποσους καφεδες παιρνεις την ημερα απο εξω;μόνο αν έχει εξαφανίσει όλες τις γάτες της γειτονιάς![]()
1σαουλακο εσυ που ΕΧΕΙΣ λεφτα και εισαι ΕΠΙΦΑΝΗΣ επιχειρηματιας ποσους καφεδες παιρνεις την ημερα απο εξω;
γιατι ετσι;

Έχω μηχανή σπίτι ο καφές είναι 1000% καλύτερος.γιατι ετσι;![]()