Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 774K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.375
Πόντοι
10.656
παίρνω αυτές που είναι τελείως έτοιμες πχ σίζαρς αλλά δεν λένε και πολλά
γιαυτο σου λεω, παρε τις ετοιμες τις πρασινες. μαρουλι/λολα/iceberg με ροκα ή οτι βρεις. Ουτε πλυσιμο θελει ουτε τιποτα.
Σε 2 λεπτα κανε μειγμα λαδι-βαλσαμικο-αλατι-ριγανη(ή δυοσμο), μια κουταλια μελι και μια κουταλια μουσταρδα.
θα με θυμηθεις, τα καλυτερα δυο λεπτα που ξοδεψες στην κουζινα σου θα ειναι :coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.117
Πόντοι
16.235
δηλαδή κάτσε για να καταλάβω

θα ανοίξω το app θα βρω πχ μακαρονάδα, θα βρω ορεκτικό...θα φτάσει ξέρω γω 15ε και πω "όοοοοχι πουτανάκια...δε θα βάλω άλλα 6-7 για σαλάτα θα φτιάξω δική μου''

και θα πληρώσω 15 αντί για 22ε

και θα κάθομαι να κόβω πρασινάδες και να πλένω πιάτα και μαχαίρια και μαλακίες

αν ήθελα οικονομία δεν θα έπαιρνα τίποτα και θα έφτιαχνα φακές

:priest::priest::priest:
:cheesy::cheesy::cheesy:
Να φας φακορυζο από τα χεράκια μου να μου γλείφεις τα δάχτυλα....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.140
Πόντοι
6.256
γιαυτο σου λεω, παρε τις ετοιμες τις πρασινες. μαρουλι/λολα/iceberg με ροκα ή οτι βρεις. Ουτε πλυσιμο θελει ουτε τιποτα.
Σε 2 λεπτα κανε μειγμα λαδι-βαλσαμικο-αλατι-ριγανη(ή δυοσμο), μια κουταλια μελι και μια κουταλια μουσταρδα.
θα με θυμηθεις, τα καλυτερα δυο λεπτα που ξοδεψες στην κουζινα σου θα ειναι :coffee:
τα καλύτερα δυό λεπτά που ξοδεύω στην κουζίνα μου είναι όταν ανοίγω το ψυγείο και δεν έχουν τελειώσει οι μπύρες :tooth:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.117
Πόντοι
16.235
Επιβάλλεται το πλύσιμο για κάτι που έχει αραξει μέσα σε πλαστικό για εβδομάδες .

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.375
Πόντοι
10.656

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.117
Πόντοι
16.235
οταν εισαι εξω δεν αγοραζεις νερο σε πλαστικο μπουκαλι; :coffee:
Δεν πλενω τιποτα.
Δεν είναι το ίδιο...το νερό δεν μπορείς να το πλύνεις.
Έχεις την δυνατότητα έστω την σαλάτα να την πλύνεις...περι ορεξεως βέβαια ...

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
26
Like
3.471
Πόντοι
4.827
2 πράγματα.
1) Στο σουβλάκι, μόνο ντομάτα, κρεμμύδι, άντε και λίγο κόκκινο πιπέρι. Πατάτες ποτέ μέσα.
2) Πρωί τυρόπιτα και φυσικό χυμό. Μετά ταινία θρίλερ στα village με πολύ καλό φίλο, Goodys 2 cheese και 1 club και μετά κοκτέιλ Caipirinha.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
ΑΝ θες δουλεια για να ξεφυγεις απο το παιδικο σου δωματιο και να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ λιγο ενημερωσε με
υγ σε συμπαθω για αυτο ΠΟΛΕΜΑΩ για σενα:coffee:

Πες για την δουλεια :coffee::coffee:
Θελω να ξεφυγω απο την γαλήνη και ανεμελιά :coffee:
Πότε ξεκιναω ;

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.382
Πόντοι
48.917
Έχω δοκιμάσει και σε πληροφορω ότι ήταν αρκετά καλός ..θέλει και τα συνοδευτικά του βέβαια...κοκκινάδι,μπούκοβο,σκόρδο.
Πατσά πόδι ;;;;μιλάμε για την επιτομή της κακομοιριάς ..
Με είχαν πάει μετά από ταξίδι συμφορουμιτες στον πατσά 92 αρχές στην οδό Μαρτίου κ θυμάμαι έρχεται ο σερβιτόρος κ μου λέει έχουμε πατσά κοιλιά κ πατσά πόδι χοιρινό ... Κ τού απάντησα ..κ τι είναι ρε φίλε ; Ρωσοποντιος ή γυφτος να φάω ποδαρια πατσά ;;; Έμεινε άφωνος ο σερβιτόρος ..

Πατσάς είναι είτε ο.λευκοσ δλδ κοιλιά έντερα μοσχαριού ή ο μαύρος δλδ προγουλια μάγουλα μασχαριου

Όλα τα άλλα είναι ρωσοποντιων κ γύφτων επινοήσεις ..τέλος
Καλημέρα .πάω να φάω πατσά τώρα

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.382
Πόντοι
48.917
Πες για την δουλεια :coffee::coffee:
Θελω να ξεφυγω απο την γαλήνη και ανεμελιά :coffee:
Πότε ξεκιναω ;
Τζαμπα γράφεις στην εργατική τάξη οχτώ ηωρα το πρωί της Κυριακής ..μια διασκέδαση έχουν ολο κ όλο να ξυπνάνε δέκα ηωρα την Κυριακή κ εσύ τούς απαντάς;;:confused:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.051
Πόντοι
506
Η εργατικη ταξη θα πρεπει να ειναι ηδη επι ποδος εχοντας κοιμηθει περαν του δεοντος, λαμβανομεν υποψην οτι ξυπνα πριν βγει ο ηλιος, οχι ο πρασινος

Επι του θεματος, ανοιγω ψυγειο , εχω μονο κατι κρεμμυδια φρεσκα και πιπεριες, στο τραπεζι βλεπω καρυδια και πιο περα βαζο με μελι...
Πρωινο , καρυδια με μελι

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.117
Πόντοι
16.235
2 πράγματα.
1) Στο σουβλάκι, μόνο ντομάτα, κρεμμύδι, άντε και λίγο κόκκινο πιπέρι. Πατάτες ποτέ μέσα.
2) Πρωί τυρόπιτα και φυσικό χυμό. Μετά ταινία θρίλερ στα village με πολύ καλό φίλο, Goodys 2 cheese και 1 club και μετά κοκτέιλ Caipirinha.
Kαποια παλιά παραδοσιακά μαγαζιά το εφαρμόζουν αυτό που λες όμως οι πατάτες το κάνουν πιο χορταστικό ακόμα κι αν κοστίσει λίγο παραπάνω.
Έτσι υπάρχει περίπτωση να μην χρειαστείς δεύτερη δόση.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.117
Πόντοι
16.235
Πατσά πόδι ;;;;μιλάμε για την επιτομή της κακομοιριάς ..
Με είχαν πάει μετά από ταξίδι συμφορουμιτες στον πατσά 92 αρχές στην οδό Μαρτίου κ θυμάμαι έρχεται ο σερβιτόρος κ μου λέει έχουμε πατσά κοιλιά κ πατσά πόδι χοιρινό ... Κ τού απάντησα ..κ τι είναι ρε φίλε ; Ρωσοποντιος ή γυφτος να φάω ποδαρια πατσά ;;; Έμεινε άφωνος ο σερβιτόρος ..

Πατσάς είναι είτε ο.λευκοσ δλδ κοιλιά έντερα μοσχαριού ή ο μαύρος δλδ προγουλια μάγουλα μασχαριου

Όλα τα άλλα είναι ρωσοποντιων κ γύφτων επινοήσεις ..τέλος
Καλημέρα .πάω να φάω πατσά τώρα
:cheesy::cheesy:
Καλή όρεξη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom