argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.104
- Πόντοι
- 16.235
Ευτυχώς μια καλή πρόταση...το τσίπουρο το ακούμπησες πάνω σε ρυζογκοφρέτες για να μην λερώνει το τραπέζι?
Ευτυχώς μια καλή πρόταση...το τσίπουρο το ακούμπησες πάνω σε ρυζογκοφρέτες για να μην λερώνει το τραπέζι?
Των στεναγμωνΠοια λίμνη μαν?
γιαυτο σου λεω, παρε τις ετοιμες τις πρασινες. μαρουλι/λολα/iceberg με ροκα ή οτι βρεις. Ουτε πλυσιμο θελει ουτε τιποτα.παίρνω αυτές που είναι τελείως έτοιμες πχ σίζαρς αλλά δεν λένε και πολλά

δηλαδή κάτσε για να καταλάβω
θα ανοίξω το app θα βρω πχ μακαρονάδα, θα βρω ορεκτικό...θα φτάσει ξέρω γω 15ε και πω "όοοοοχι πουτανάκια...δε θα βάλω άλλα 6-7 για σαλάτα θα φτιάξω δική μου''
και θα πληρώσω 15 αντί για 22ε
και θα κάθομαι να κόβω πρασινάδες και να πλένω πιάτα και μαχαίρια και μαλακίες
αν ήθελα οικονομία δεν θα έπαιρνα τίποτα και θα έφτιαχνα φακές
![]()
τα καλύτερα δυό λεπτά που ξοδεύω στην κουζίνα μου είναι όταν ανοίγω το ψυγείο και δεν έχουν τελειώσει οι μπύρεςγιαυτο σου λεω, παρε τις ετοιμες τις πρασινες. μαρουλι/λολα/iceberg με ροκα ή οτι βρεις. Ουτε πλυσιμο θελει ουτε τιποτα.
Σε 2 λεπτα κανε μειγμα λαδι-βαλσαμικο-αλατι-ριγανη(ή δυοσμο), μια κουταλια μελι και μια κουταλια μουσταρδα.
θα με θυμηθεις, τα καλυτερα δυο λεπτα που ξοδεψες στην κουζινα σου θα ειναι![]()

Επιβάλλεται το πλύσιμο για κάτι που έχει αραξει μέσα σε πλαστικό για εβδομάδες .γιαυτο σου λεω, παρε τις ετοιμες τις πρασινες. μαρουλι/λολα/iceberg με ροκα ή οτι βρεις. Ουτε πλυσιμο θελει ουτε τιποτα.
Σε 2 λεπτα κανε μειγμα λαδι-βαλσαμικο-αλατι-ριγανη(ή δυοσμο), μια κουταλια μελι και μια κουταλια μουσταρδα.
θα με θυμηθεις, τα καλυτερα δυο λεπτα που ξοδεψες στην κουζινα σου θα ειναι![]()
Γκιστόβα ή αλλιώς ΔρακολίμνηΠοια λίμνη μαν?
Ξερεις κανέναν εκεί ή μόνο για φα'ι' πας;Είχε ήδη. Σε ενα κομμάτι έβαλα και μέλι.
Βραδινό τσίπουρα με μεζέδες στο καφενείο.
οταν εισαι εξω δεν αγοραζεις νερο σε πλαστικο μπουκαλι;Επιβάλλεται το πλύσιμο για κάτι που έχει αραξει μέσα σε πλαστικό για εβδομάδες .

όχι είμαι εντάξει ευχαριστώ
Να φας φακορυζο από τα χεράκια μου να μου γλείφεις τα δάχτυλα....
Δεν είναι το ίδιο...το νερό δεν μπορείς να το πλύνεις.οταν εισαι εξω δεν αγοραζεις νερο σε πλαστικο μπουκαλι;
Δεν πλενω τιποτα.
μεγαλη φιλοσοφιατο νερό δεν μπορείς να το πλύνεις.

Εσυ θα χασεις ..όχι είμαι εντάξει ευχαριστώ![]()
ΑΝ θες δουλεια για να ξεφυγεις απο το παιδικο σου δωματιο και να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ λιγο ενημερωσε με
υγ σε συμπαθω για αυτο ΠΟΛΕΜΑΩ για σενα![]()

Πατσά πόδι ;;;;μιλάμε για την επιτομή της κακομοιριάς ..Έχω δοκιμάσει και σε πληροφορω ότι ήταν αρκετά καλός ..θέλει και τα συνοδευτικά του βέβαια...κοκκινάδι,μπούκοβο,σκόρδο.
Τζαμπα γράφεις στην εργατική τάξη οχτώ ηωρα το πρωί της Κυριακής ..μια διασκέδαση έχουν ολο κ όλο να ξυπνάνε δέκα ηωρα την Κυριακή κ εσύ τούς απαντάς;;Πες για την δουλεια
Θελω να ξεφυγω απο την γαλήνη και ανεμελιά
Πότε ξεκιναω ;
Kαποια παλιά παραδοσιακά μαγαζιά το εφαρμόζουν αυτό που λες όμως οι πατάτες το κάνουν πιο χορταστικό ακόμα κι αν κοστίσει λίγο παραπάνω.2 πράγματα.
1) Στο σουβλάκι, μόνο ντομάτα, κρεμμύδι, άντε και λίγο κόκκινο πιπέρι. Πατάτες ποτέ μέσα.
2) Πρωί τυρόπιτα και φυσικό χυμό. Μετά ταινία θρίλερ στα village με πολύ καλό φίλο, Goodys 2 cheese και 1 club και μετά κοκτέιλ Caipirinha.
Πατσά πόδι ;;;;μιλάμε για την επιτομή της κακομοιριάς ..
Με είχαν πάει μετά από ταξίδι συμφορουμιτες στον πατσά 92 αρχές στην οδό Μαρτίου κ θυμάμαι έρχεται ο σερβιτόρος κ μου λέει έχουμε πατσά κοιλιά κ πατσά πόδι χοιρινό ... Κ τού απάντησα ..κ τι είναι ρε φίλε ; Ρωσοποντιος ή γυφτος να φάω ποδαρια πατσά ;;; Έμεινε άφωνος ο σερβιτόρος ..
Πατσάς είναι είτε ο.λευκοσ δλδ κοιλιά έντερα μοσχαριού ή ο μαύρος δλδ προγουλια μάγουλα μασχαριου
Όλα τα άλλα είναι ρωσοποντιων κ γύφτων επινοήσεις ..τέλος
Καλημέρα .πάω να φάω πατσά τώρα