rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 46.810
- Πόντοι
- 19.321
Είχε μέσα ντομάτες, κρεμμύδιαη σαλάτα που είναι μαν![]()
Είχε μέσα ντομάτες, κρεμμύδιαη σαλάτα που είναι μαν![]()
εγώ θέλω σαλάτα πάντα για σαιντΕίχε μέσα ντομάτες, κρεμμύδια
Το σουβλάκι (τυλιχτό) είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της σωστής διατροφής και πλήρες γεύμα.εγώ θέλω σαλάτα πάντα για σαιντ
Πες τα μανΤο σουβλάκι (τυλιχτό) είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της σωστής διατροφής και πλήρες γεύμα.
Ναι και ειδικά αν είναι οικολογικόΤο σουβλάκι (τυλιχτό) είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της σωστής διατροφής και πλήρες γεύμα.

Δυο διπιτα με γυρο πατατα σωςεγώ θέλω σαλάτα πάντα για σαιντ

εγώ θέλω και σαλάταΔυο διπιτα με γυρο πατατα σως
η πατατα ειναι η σαλατα![]()

Τώρα σε νιώθω...τον σιχαινομαι οσο σιχαινεσε εσυ το τυρι στο ρυζι....
Κόψτε μια ντομάτα και ρίξτε λίγη ρίγανη και λίγο αλάτι και είστε εντάξει...ούτε μια σαλάτα δεν μπορείτε να κάνετε ρε ;Πιο καλά είναι όταν τα κωλαρακια σας γεμίζουν δαχτυλιες από τον κάθε μαλακα;εγώ θέλω και σαλάτα
βέβαια τα μουνόπανα στις πλατφόρμες έχουν πάει τη σαλάτα 8 ευρώ πιο ακριβή από το κυρίως πιάτο
μας έχουν καταστρέψει![]()
Να παρεις ετοιμη κομμενη φρεσκουλης απο το σουπερ, και να ριξεις λαδι, βαλσαμικο κι αλατιεγώ θέλω και σαλάτα
βέβαια τα μουνόπανα στις πλατφόρμες έχουν πάει τη σαλάτα 8 ευρώ πιο ακριβή από το κυρίως πιάτο
μας έχουν καταστρέψει![]()
Έχω δοκιμάσει και σε πληροφορω ότι ήταν αρκετά καλός ..θέλει και τα συνοδευτικά του βέβαια...κοκκινάδι,μπούκοβο,σκόρδο.Bλςοω ερτ3 κ έχει πατσά στη Βαρβάκειο από έναν Γάλλο που κάνει εκπομπές με τρένα
Ρε μουνηδες τι πατσά τρώτε ; Ποδαρια με κοιλιά;;έλεος .ούτε οι τσιγγενεδες δεν τρώνε τέτοια αηδία
Δεν είσαι περιπετειώδης στο φαγητό σου...απορώ πως γράφεις σε ένα σαη όπου τα μέλη του εφαρμόζουν σε κάθε πτυχή της ζωής των το "ζειν επικινδύνως".ο μόνος λόγος για να φας πατσά γενικότερα σε αυτή τη ζωή είναι να σου έχουν σφηνώσει ένα καλάσνικοφ στη μάπα και να σε απειλούν![]()
Ποια λίμνη μαν?τώρα καρπούζι ροδάκινο και πεπόνι
στο χωριό με θέα την λίμνη
έχω ντομάτες αλλά όταν κάνω παραγγελία θα βάλω και σαλάτα σιγά μην πληρώσω και να κόψω κιόλαςΚόψτε μια ντομάτα και ρίξτε λίγη ρίγανη και λίγο αλάτι και είστε εντάξει...ούτε μια σαλάτα δεν μπορείτε να κάνετε ρε ;Πιο καλά είναι όταν τα κωλαρακια σας γεμίζουν δαχτυλιες από τον κάθε μαλακα;
παίρνω αυτές που είναι τελείως έτοιμες πχ σίζαρς αλλά δεν λένε και πολλάΝα παρεις ετοιμη κομμενη φρεσκουλης απο το σουπερ, και να ριξεις λαδι, βαλσαμικο κι αλατι
Σας πιάνουν τον κωλο για μια απλή σαλάτα που (θεωρητικά) μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας...αλλά αν είστε μπουχεσες και σας αρέσει να τα ακουμπάτε για κάτι τόσο απλό...ο.κ....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...δικαιώνεται διαρκώς ο ΓΑΠ.έχω ντομάτες αλλά όταν κάνω παραγγελία θα βάλω και σαλάτα σιγά μην πληρώσω και να κόψω κιόλας
αυτά για τις δαχτυλιές δε τα ξέρω ούτε θέλω να τα μάθω![]()
Μερικες όμως είναι σκέτο ξερό φύλλο...καλύτερα φάε κάνα φρούτο.Να παρεις ετοιμη κομμενη φρεσκουλης απο το σουπερ, και να ριξεις λαδι, βαλσαμικο κι αλατι
δηλαδή κάτσε για να καταλάβωΣας πιάνουν τον κωλο για μια απλή σαλάτα που (θεωρητικά) μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας...αλλά αν είστε μπουχεσες και σας αρέσει να τα ακουμπάτε για κάτι τόσο απλό...ο.κ....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...δικαιώνεται διαρκώς ο ΓΑΠ.