Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 2.489
- Πόντοι
- 456
Κατι ρυζογκοφρετακηδες εδώ τους πετάμε στο ποτάμι.το τσίπουρο το ακούμπησες πάνω σε ρυζογκοφρέτες για να μην λερώνει το τραπέζι?
Κατι ρυζογκοφρετακηδες εδώ τους πετάμε στο ποτάμι.το τσίπουρο το ακούμπησες πάνω σε ρυζογκοφρέτες για να μην λερώνει το τραπέζι?
όλοι έχουν κρυφά στο σπίτι στο ντουλάπι ένα πακέτο ρυζογκοφρέτεςΚατι ρυζογκοφρετακηδες εδώ τους πετάμε στο ποτάμι.

Εν τω μεταξύ ατηνεζος ακόμη προσπαθεί να διαβάσει το λογαριασμό από τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ μουτο ματάκι σημαίνει ότι ο χάκερ έχει συνδεθεί με επιτυχία και παρακολουθεί τις κινήσεις![]()
ναι αλλά όχι στην άλφα καλύτερα ρέβολουτ να τα βάλειςΕν τω μεταξύ ατηνεζος ακόμη προσπαθεί να διαβάσει το λογαριασμό από τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ μου![]()
Που καταλήγει το ποτάμι?Κατι ρυζογκοφρετακηδες εδώ τους πετάμε στο ποτάμι.
Εμείς οι Νοτιοηπειρώτες έχουμε αρχές, αξίες και γαμιστερά φαγητά.όλοι έχουν κρυφά στο σπίτι στο ντουλάπι ένα πακέτο ρυζογκοφρέτες
τα ξέρω μη κοιτάς που δε τα λέω![]()
Στο νεκροταφείο ρυζογκοφρετακηδων και βιγκανς.Που καταλήγει το ποτάμι?
Για μαλακά με έχειςναι αλλά όχι στην άλφα καλύτερα ρέβολουτ να τα βάλεις
εγώ ξέρω ότι μαζί με το καλό ουίσκι για ώρα ανάγκης υπάρχουν πάντα ένα πακέτο ρυζογκοφρέτες με ρίγανη σε όλα τα μέρηΕμείς οι Νοτιοηπειρώτες έχουμε αρχές, αξίες και γαμιστερά φαγητά.
Παρακαλώ να ανακαλέσετε και να σταματήσετε τις συκοφαντίες .
Να εμπιστευτείς την μπλακ ροκ όπως την εμπιστεύονται οι μισοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑΓια μαλακά με έχεις
Ρεβολουτ θα σκάσει μια νύχτα το κατασψετηριο στον μισό ελληνικό πληθυσμό και θα μείνουν άστεγοι όλοι τους
Ελβετία ..σίγουρα οπεκεπετζιδικα πράγματα μακριά από συστημικές τράπεζες των Βρυξελλών![]()

Άσε τα χαζά κ βγακε όλο το μαύρο χαρτί που μάζεψες από ρεβολουτ κ στείλτο ΕλβετίαΝα εμπιστευτείς την μπλακ ροκ όπως την εμπιστεύονται οι μισοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ![]()
Δεν έχω μαύρο χαρτίΆσε τα χαζά κ βγακε όλο το μαύρο χαρτί που μάζεψες από ρεβολουτ κ στείλτο Ελβετία
Ασε τις δικαιολογίες και μπες στις διαδικασίες![]()
Bλεοω τυπε προσέχεις αρκετά το βράδυΒράδυ τσίμπησα ελαφρά + Μάμος
![]()
ΑΝ θες δουλεια για να ξεφυγεις απο το παιδικο σου δωματιο και να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ λιγο ενημερωσε μεΔεν έχω μαύρο χαρτί
μου το μάζεψε όλο ο χατζηδάκης με τον αγαπημένο νόμο του λάκη
δεν έχω άλλη επιλογή πως να το κάνουμε![]()

Πόσα θα παίρνω? έχει πολύ πρωινό ξύπνημα? διάλειμμα πόσες φορές έχει? κλιματιστικό έχει? δεν πιστεύω να έχει πολύ μανούρα δεν είμαι για τέτοιαΑΝ θες δουλεια για να ξεφυγεις απο το παιδικο σου δωματιο και να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ λιγο ενημερωσε με
υγ σε συμπαθω για αυτο ΠΟΛΕΜΑΩ για σενα![]()

Βρες κ για μένα εργασίαΑΝ θες δουλεια για να ξεφυγεις απο το παιδικο σου δωματιο και να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ λιγο ενημερωσε με
υγ σε συμπαθω για αυτο ΠΟΛΕΜΑΩ για σενα![]()
Nαι σε είδα χτεςΚανω δίαιτα για τον Σεπτέμβρη, αδερφε.

Αριστον μαν?Βράδυ τσίμπησα ελαφρά + Μάμος
![]()
Ναι Σοφίας Βέμπο, το έχω για καλό ψητοπωλείοΑριστον μαν?
η σαλάτα που είναι μανΝαι Σοφίας Βέμπο, το έχω για καλό ψητοπωλείο