Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 787K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.489
Πόντοι
456
Σήμερα ήταν όνειρο.
Αρνάκι στο ξυλοφουρνο, πατάτες τηγανητές, χορτόπιτα, χωριάτικη απο το μποστάνι και φέτα του τσοπάνη.
Ξεράθηκα στον ύπνο και όταν σηκώθηκα με περίμενε γαλατόπιτα της αγαπημένης θείας, που ξέρει τις αδυναμίες μου.
ΖΩ-Α-ΡΑ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.527
Πόντοι
12.756
Σήμερα ήταν όνειρο.
Αρνάκι στο ξυλοφουρνο, πατάτες τηγανητές, χορτόπιτα, χωριάτικη απο το μποστάνι και φέτα του τσοπάνη.
Ξεράθηκα στον ύπνο και όταν σηκώθηκα με περίμενε γαλατόπιτα της αγαπημένης θείας, που ξέρει τις αδυναμίες μου.
ΖΩ-Α-ΡΑ
Πατατες έτοιμες,η καθαρισμένες μαν?

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.563
Πόντοι
28.246
Σήμερα ήταν όνειρο.
ΖΩ-Α-ΡΑ
Πω ρε πουστη.

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
26
Like
3.487
Πόντοι
4.827
σκεφτομαι να φτιαξω ομελετα με κιμα...
θα τσιγαρισω (καβουρδισω λενε στο χωριο μου) τον κιμα σε τηγανι συν πιπερια ντοματα κρεμμυδι, και ετσι οπως ειναι ημι-στεγνος θα αρπαξει μια εξαδα αυγα απο πανω με λιγο τριμμενο τυρι :coffee:

ποσο χαλια να γινει;
Χωρίς τυρί, μια χαρά θα είναι. Το τρώω 2 φορές τον χρόνο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.420
Πόντοι
10.656
Καλαμάκια εννοείς?
πιτογυρο
Πιτογυρα εννοει. Παραπάνω από τάληρο θα δώσει μην μπερδεύεσαι θείο.
ταληρο θα δωσω, για 2 πιτογυρα κομπλε μαγαζιου, ΜΑΖΙ με τιπς :wink:
αφου σας το ειπα, η μπλε πλατφορμα μου δινει μια εργενικη ατομικη 30% εκπτωση παντου για καποιο λογο. Ποιος ειμαι εγω να τους αρνηθω;

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.018
Πόντοι
6.246
πίτσα Ελληνική

ρόκα παρμεζάνα

μπύρα χάρμα παγωμένη

προφιτερόλ
αναφορά για την πίτσα ελληνική. Ποιος μαλάκας σκέφτηκε να πετάξει μια χωριάτικη πάνω σε ζυμάρι και ποιος ακόμη πιο μαλάκας σκέφτηκε ότι αυτό τιμά τη χώρα του, ήθελα και να ήξερα.

Μετά από τόσες αναφορές και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Για αυτό αποχωρεί σιγά σιγά το γκουρμέ στοιχείο...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.379
Πόντοι
6.256
αναφορά για την πίτσα ελληνική. Ποιος μαλάκας σκέφτηκε να πετάξει μια χωριάτικη πάνω σε ζυμάρι και ποιος ακόμη πιο μαλάκας σκέφτηκε ότι αυτό τιμά τη χώρα του, ήθελα και να ήξερα.

Μετά από τόσες αναφορές και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Για αυτό αποχωρεί σιγά σιγά το γκουρμέ στοιχείο...
Σας χάλασε η Ελληνική πίτσα

Όταν πάτε στα χωριά και τρώτε μυαλό αρνιού λες και είστε κανίβαλοι και αμελέτητα και ζελέδια είναι γκουρμέ

:coffee:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.018
Πόντοι
6.246
Σας χάλασε η Ελληνική πίτσα

Όταν πάτε στα χωριά και τρώτε μυαλό αρνιού λες και είστε κανίβαλοι και αμελέτητα και ζελέδια είναι γκουρμέ

:coffee:
ρε ρυζογκροφρέτα μια χαρά είναι τα μέλη του αρνιου, νοστιμότατα. Το κρεμμύδι και η ελιά από πότε ψήνονται στο φούρνο χύμα χωρίς να έχουν τσιγαριστεί; Τι δουλειά έχει η φέτα με τη σάλτσα της πίτσας;

Φάε και πίτσα με ραδίκια ,σπανάκι και μανούρι

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.379
Πόντοι
6.256
ρε ρυζογκροφρέτα μια χαρά είναι τα μέλη του αρνιου, νοστιμότατα. Το κρεμμύδι και η ελιά από πότε ψήνονται στο φούρνο χύμα χωρίς να έχουν τσιγαριστεί; Τι δουλειά έχει η φέτα με τη σάλτσα της πίτσας;

Φάε και πίτσα με ραδίκια ,σπανάκι και μανούρι
Από τον εγκέφαλο και τα αμελέτητα του αρνιού προτιμώ να φάω ζυμάρι με λαχανικά και φέτα :confused:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.218
Πόντοι
16.235

Stories

Νέο!