The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 776
- Πόντοι
- 386
Ομελέτα 4 αυγά με τυρί και γαλοπούλα, 1 μπανάνα, πράσινο τσάι, τώρα ελληνικό καφέ
Γιατι μαλλον τρώει την γεμιση μονο οπως εγω και βαριέται να σκαβει. Δεν το ειχα σκεφτει...Απορία: Γιατί τα γεμιστά τα βάζετε ανάποδα;

Και το ενταμ κασέρι
Να τα λέμε όλα![]()
Απο που μαν?1 κιλό αρνί
λουκάνικο χωριάτικο σπιτικό
πατάτες τηγανητές
σαλάτα χωριάτικη
τζατζίκι
τυροκαυτερή
λεμονίτα
τώρα παγωτό σοκολάτα
στο χωριό μαν σπιτικάΑπο που μαν?
Ωραίος...πόσοι τα φάγατε όλα αυτά;1 κιλό αρνί
λουκάνικο χωριάτικο σπιτικό
πατάτες τηγανητές
σαλάτα χωριάτικη
τζατζίκι
τυροκαυτερή
λεμονίτα
τώρα παγωτό σοκολάτα
δύο άτομα μανΩραίος...πόσοι τα φάγατε όλα αυτά;
Ουφ...πάλι καλά .δύο άτομα μαν

με γαμησε το σκορδο στα γεμιστα μπιφτεκια γαμω το σπιτι τους![]()

Μην το κάνεις...σκεφτομαι να φτιαξω ομελετα με κιμα...
θα τσιγαρισω (καβουρδισω λενε στο χωριο μου) τον κιμα σε τηγανι συν πιπερια ντοματα κρεμμυδι, και ετσι οπως ειναι ημι-στεγνος θα αρπαξει μια εξαδα αυγα απο πανω με λιγο τριμμενο τυρι
ποσο χαλια να γινει;
ΟΧΙ.σκεφτομαι να φτιαξω ομελετα με κιμα...
θα τσιγαρισω (καβουρδισω λενε στο χωριο μου) τον κιμα σε τηγανι συν πιπερια ντοματα κρεμμυδι, και ετσι οπως ειναι ημι-στεγνος θα αρπαξει μια εξαδα αυγα απο πανω με λιγο τριμμενο τυρι
ποσο χαλια να γινει;
Τι ευαίσθητοι είστε οι πρωτευουσιανοι βρε....με γαμησε το σκορδο στα γεμιστα μπιφτεκια γαμω το σπιτι τους![]()
το κριθαρακι ειναι ψιλοκομμενο μακαρονι ρε μλκ, τελειο ειναι με κιμαΜην το κάνεις...
Δοκίμασα να κάνω κριθαράκι με κιμά...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ..και περιμενεις να βγει καλή η ομελέτα με κιμά;
Α να γεια σου. Θα σε συνόδεψω.καλα να πα να γαμηθειτε θα φαω παλι σουβλακια με ενα ταλιρο![]()
Καλαμάκια εννοείς?καλα να πα να γαμηθειτε θα φαω παλι σουβλακια με ενα ταλιρο![]()