Heavywash
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 31
- Like
- 6.631
- Πόντοι
- 5.636
Πολύ καλή μπίρα μαν μου πήρα και δεύτερηΚατεβαίνει η μπίρα η είναι για να ξεβουλωνει νεροχυτες;
Πολύ καλή μπίρα μαν μου πήρα και δεύτερηΚατεβαίνει η μπίρα η είναι για να ξεβουλωνει νεροχυτες;
Τι υποτίθεται πως τρώμε σήμερις Άγιε???Του Σωτήρος σήμερον αμαρτωλοί.
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!
Tριμμένο πάγο στο φραπέ = αναφοράΠρωινό σήμερα...
Φραπεδιά με τριμμένο πάγο
Pancakes πραλίνα κ φράουλα
Παγωτό κρέμα κ σοκολάτα για σβήσιμο![]()
Το Γιάννη τον Τσαούση του fight club?Πήρες την Κυριακή. Την επόμενη Κυριακή τώρα.
Τσαούση, σας κάνει;![]()
Ο κανονικός πάγος κολλάει στο καλαμάκιTριμμένο πάγο στο φραπέ = αναφορά

Oσο απίστευτο και αν φαίνεται είναι αληθές.γενικα γαμανε οι πιπεριες, στο φουρνο ή στη σχαρα με λιγη φετα για γεμιση, και σβησιμο με λιγο λευκο κρασι, λαδι, ξυδι, χοντρο αλατι
ασχετο, προσφατα εμαθα οτι η πιπερια εχει παραπανω βιταμινη C απο το πορτοκαλι![]()
πες μας οτι εισαι δυσκοιλιος με χαμηλη HDL, να πεσουμε απτα συννεφασαλάτα ντομάτες με ρίγανη και αλάτι χωρίς λάδι

Mε κ-ω-λακευετε αγαπητε ...ναι...σωστα το εγραψα.Γιατί δεν ανοίγετε ένα δικό σας μαγαζί να λανσάρετε τις γευστικές σας προτάσεις;
Θα κάνει πάταγο.![]()
Συμφωνώ.Tριμμένο πάγο στο φραπέ = αναφορά
Μην το κράζεις κι εσύ το παιδί ,έχει οικονομική στενότητα για αυτό έχει κόψει το λάδι και ζει σαν εγκλωβισμένος στην ΚΑΤΟΧΗ.πες μας οτι εισαι δυσκοιλιος με χαμηλη HDL, να πεσουμε απτα συννεφα![]()
Τι ψάρι μαν?Τηγανιτό ψάρι και παντζάρια, σκορδαλιά συν 1 Κάιζερ,
τα παντζάρια λίγο βρασμένα κάνανε κρατς.
Για φα-γκρι δεν ξέρω αλλά για φα-μωβ σε βλέπω πιο πολύ.Ψάρια τρώνε σήμερα μπαρμπούλη μου
Να περάσω και εγώ να με φιλέψεις κάνα φαγκρι για σχάρα ?
Υγ να είναι άνω των 3kg πελαγίσιο![]()
τσίπουρα πινει ολη μερα. Το λαδι ειναι πλεον πιο φτηνο απο το τσιπουροΜην το κράζεις κι εσύ το παιδί ,έχει οικονομική στενότητα για αυτό έχει κόψει το λάδι και ζει σαν εγκλωβισμένος στην ΚΑΤΟΧΗ.
Χικκ!!!Πολύ καλή μπίρα μαν μου πήρα και δεύτερη
καθόλουπες μας οτι εισαι δυσκοιλιος με χαμηλη HDL, να πεσουμε απτα συννεφα![]()
Τι νούμερο μακαρόνια,τι μάρκα,και τι κιμάς μαν?Μακαρόνια με κιμά σήμερα ,
Διπλή μερίδα .
Ντομάτα αγγούρι φέτα καλαβρυτα
Χυμό βρύσης