argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.219
- Πόντοι
- 16.235
Eισαι ολίγον αυτοκαταστροφικός,σωστά;πατσά κοιλιά
ξυνογαλα
τώρα καφέ εσπρέσο
Eισαι ολίγον αυτοκαταστροφικός,σωστά;πατσά κοιλιά
ξυνογαλα
τώρα καφέ εσπρέσο
οχιEισαι ολίγον αυτοκαταστροφικός,σωστά;
Πρωινό για μύστες!!!πατσά κοιλιά
ξυνογαλα
τώρα καφέ εσπρέσο
Αν τσιμπήσεις έστω κονσέρβα Τράτα με σαρδελιτσα ,μην το πεις ούτε στον παπά.Ψάρια τρώνε σήμερα μπαρμπούλη μου
Να περάσω και εγώ να με φιλέψεις κάνα φαγκρι για σχάρα ?
Υγ να είναι άνω των 3kg πελαγίσιο![]()
ΝαιΜπριαμ,φέτα Καλαβρύτων, ψωμάκι.
Ναι μανΠρωινό για μύστες!!!

Την ευλογία σας μπαρμπουλη...να περασω και εγω για μια 500ρου?

Ψάρια τρώνε σήμερα μπαρμπούλη μου
Να περάσω και εγώ να με φιλέψεις κάνα φαγκρι για σχάρα ?
Υγ να είναι άνω των 3kg πελαγίσιο![]()

Η πιπεριά όχι μόνο νοστιμίζει κάθε φαγητό που θα μπει αλλά το κάνει ευωδιαστό ακόμα και αν χρησιμοποιηθεί μικρή ποσότητα.μακαρονια με κιμα
εβαλα και μια σεξυ πιπερια μεσα στον κιμα που λυπηθηκα να την αφησω να σαπισει αλλη μια βδομαδα στο ψυγειο
αντι για κιτρινο κασεροτυρι ετριψα λιγη φετα απο πανω
δεν ξερω αν ηταν νοστιμα. Τα καταβροχθισα απο την κατσαρολα, δεν προλαβε ο εγκεφαλος να στειλει σημα γευσης, μονο πλήρωσης.
σε λιγο θα σκοτωσω μισο πεπονι
παρεμπιπτοντως πεπονι>καρπουζι![]()
Υγρά λόγω ζέστης η λόγωΣπιτικα μπιφτέκια πατάτες τηγανιτές και πολύ χυμό. Έχουμε χάσει πολλά υγρά αυτές τις μέρες.
;Πεπόνι με κασέρι είναι ο,τι καρπούζι και τυρί...πλήρες δροσιστικό γεύμα .μακαρονια με κιμα
εβαλα και μια σεξυ πιπερια μεσα στον κιμα που λυπηθηκα να την αφησω να σαπισει αλλη μια βδομαδα στο ψυγειο
αντι για κιτρινο κασεροτυρι ετριψα λιγη φετα απο πανω
δεν ξερω αν ηταν νοστιμα. Τα καταβροχθισα απο την κατσαρολα, δεν προλαβε ο εγκεφαλος να στειλει σημα γευσης, μονο πλήρωσης.
σε λιγο θα σκοτωσω μισο πεπονι
παρεμπιπτοντως πεπονι>καρπουζι![]()
Και τα δύο φίλε.Η πιπεριά όχι μόνο νοστιμίζει κάθε φαγητό που θα μπει αλλά το κάνει ευωδιαστό ακόμα και αν χρησιμοποιηθεί μικρή ποσότητα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υγρά λόγω ζέστης η λόγω;
Ωραίος!Και τα δύο φίλε.
Ξεκούραση και διακοπές για να γεμίσουμε μπαταρίες τώρα.Ωραίος!
γενικα γαμανε οι πιπεριες, στο φουρνο ή στη σχαρα με λιγη φετα για γεμιση, και σβησιμο με λιγο λευκο κρασι, λαδι, ξυδι, χοντρο αλατιΗ πιπεριά όχι μόνο νοστιμίζει κάθε φαγητό που θα μπει αλλά το κάνει ευωδιαστό ακόμα και αν χρησιμοποιηθεί μικρή ποσότητα.

Η πιπεριά όχι μόνο νοστιμίζει κάθε φαγητό που θα μπει αλλά το κάνει ευωδιαστό ακόμα και αν χρησιμοποιηθεί μικρή ποσότητα.

Είχε γεμίσει με κοτόπουλο μαν μουΤυροπιτάκι στα γιαπωνέζικα δηλαδη μαν?
Ναι φασόλι ήτανΓκλας νουντλς βλεπω, αυτα πρεπει να ειναι απο φασολι.