Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.606
- Πόντοι
- 28.246
Ρε μαλακα μην του λες ετσι. Νομίζει οτι εχει στηριξη στις μαλακιες που λεει.ετσι
γιαυτο ειπα οτι ολοι μαθαινουμε νεα πραγματα και οι βορειοι και οι νοτιοι![]()

Ρε μαλακα μην του λες ετσι. Νομίζει οτι εχει στηριξη στις μαλακιες που λεει.ετσι
γιαυτο ειπα οτι ολοι μαθαινουμε νεα πραγματα και οι βορειοι και οι νοτιοι![]()

εισαι ακόλουθος δηλαδη ...τηλ οχι αλλα ειχε δικο του νημα εδω που μας τα ελεγε και τωρα εχει και σελιδα στο φουμπου που συχνα πυκνα μας ριχνει και απο κανενα καντηλι με τους πικεριστες![]()

περαστικος αποξω αποξωεισαι ακόλουθος δηλαδη ...
Μαλιστα![]()

Ο νόμος του πικερ θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία.εισαι ακόλουθος δηλαδη ...
Μαλιστα![]()

Bρεθηκε τελικα ή πρεπει να παμε στο φως στο τουνελ?Μαλακες υπαρχει νημα απο το 2012 που ρωταει ο νηματοθετης που ειναι η κλειτοριδσ στο μουνι. Απο το 2012 και το ανακαλυψα τωρα. Τι διαμαντια κρυβει αυτο το σαη ρεεεεεεεεεεε
![]()

Bρεθηκε τελικα ή πρεπει να παμε στο φως στο τουνελ?![]()

Ρε βλάκα ,ρε μπουχεσα προσεχε μην ξεμακρυνεις από το σπίτι και σε βγάλουν στην τηλεόραση ...Σε δουλευει ρε ζωντανο. Σε εχουν παρει στο ψιλο, βλακα.
Καλο βόλι...τώρα πεπόνι καρπούζι σύκα κεράσια

Δεν ξερω αλλα φοβαμαι οτι ισως να μην ξερει και πως να οτν βαλει μεσανο τυπος.Bρεθηκε τελικα ή πρεπει να παμε στο φως στο τουνελ?![]()
Και ο Νικ να παει θα τα διευκολύνει ολαπηγαινε να δωσεις τα φωτα σου ... ειναι της ειδικοτητας σου![]()

Ναι, μαζί με τον χάρτη με τα νοθευμένα βενζινάδικα, τα αλκοτέστ και τις πιατσόβιεςΚαι ο Νικ να παει θα τα διευκολύνει ολα![]()
Θα χρειαστει αποδειξη?Γιατι κωλυομαιπηγαινε να δωσεις τα φωτα σου ... ειναι της ειδικοτητας σου![]()

Γειά σας ναυάγια για μεσημέρι γευματισα στο GB rouf garden στον όγδοο όροφο, πείρα ένα μοσχαράκι Wellington καρδιά από φιλέτο μόσχου με προσούτο deluxe μανιταριών, σάλτσα με κρασί Βουργουνδίας καί τρούφα, για ορεκτικό Burrata με ροδάκινα κονφί, καβουρδισμένα αμύγδαλα και παλαιωμένο βαλσάμικο ξύδι, προτίμησα ελληνική σαλάτα με τομάτα, φέτα Π.Ο.Π., κάπαρη και παξιμάδια από χαρούπι, τα συνοδευσαμε με δύο ετικέτες κρασιών από τα αγαπημένα μου!! Σας χαιρετώ φτωχαντζες να περνάτε καλά!
Βρηκες το θαρρος να γραψεις τι εφαγες το μεσημερι; Εγω μετα από αυτο το ποστ του καλοφαγα/παραλη, ντραπηκα για την μεσημεριανη μου δήλωση το τι φαρμακωσα.Γειά σου αφεντικό!
Εγώ για μεσημέρι γευμάτισα στο καφενείο της Κυρα Κούλας στο Πέραμα. Πήρα μια μερίδα σαρδέλα ψητή στη φουφού, μια χαραγμένη ντομάτα με ελίτσες, μισή μερίδα φέτα, και 50ml ούζο χύμα. Σε χαιρετώ άρχοντα, να περνάς καλύτερα.

Οικοδομη,ψωμι,τυρι(τυρι),ελιες,ντοματα,αμστελ.Θα ταιτιστουν πολλα μελη μαλλονΓειά σου αφεντικό!
Εγώ για μεσημέρι γευμάτισα στο καφενείο της Κυρα Κούλας στο Πέραμα. Πήρα μια μερίδα σαρδέλα ψητή στη φουφού, μια χαραγμένη ντομάτα με ελίτσες, μισή μερίδα φέτα, και 50ml ούζο χύμα. Σε χαιρετώ άρχοντα, να περνάς καλύτερα.

Το κρεμμυδι σας τελείωσε;Οικοδομη,ψωμι,τυρι(τυρι),ελιες,ντοματα,αμστελ.Θα ταιτιστουν πολλα μελη μαλλον![]()
Κι εγω κοτοπουλο με πατατες τρωω τωρα,βεβαια δεν ξερω που βοσκουσε η καημενη η ορνιθα
Αψογη παρατηρησηΤο κρεμμυδι σας τελείωσε;