Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 565K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παστίτσιο αλλά με κριθαράκι αλα ΑΙ

• Κλασσικό Παστίτσιο με Κριθαράκι (comfort edition)

• Ελαφρύ Παστίτσιο με Κριθαράκι (fit edition)

• Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι

• Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι (Gourmet edition)

• Παστίτσιο με Κριθαράκι (ρουστίκ edition)

• Παστίτσιο με Κριθαράκι & Καπνιστό Μετσοβόνε (πειραγμένο)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.238
Πόντοι
6.256
Μαλακες υπαρχει νημα απο το 2012 που ρωταει ο νηματοθετης που ειναι η κλειτοριδσ στο μουνι. Απο το 2012 και το ανακαλυψα τωρα. Τι διαμαντια κρυβει αυτο το σαη ρεεεεεεεεεεε

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:
Bρεθηκε τελικα ή πρεπει να παμε στο φως στο τουνελ?:confused::confused::confused::coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Σε δουλευει ρε ζωντανο. Σε εχουν παρει στο ψιλο, βλακα.
Ρε βλάκα ,ρε μπουχεσα προσεχε μην ξεμακρυνεις από το σπίτι και σε βγάλουν στην τηλεόραση ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τώρα πεπόνι καρπούζι σύκα κεράσια
Καλο βόλι...
:shit::shit::shit:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.415
Πόντοι
15.446

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.203
Πόντοι
33.405
Γειά σας ναυάγια για μεσημέρι γευματισα στο GB rouf garden στον όγδοο όροφο, πείρα ένα μοσχαράκι Wellington καρδιά από φιλέτο μόσχου με προσούτο deluxe μανιταριών, σάλτσα με κρασί Βουργουνδίας καί τρούφα, για ορεκτικό Burrata με ροδάκινα κονφί, καβουρδισμένα αμύγδαλα και παλαιωμένο βαλσάμικο ξύδι, προτίμησα ελληνική σαλάτα με τομάτα, φέτα Π.Ο.Π., κάπαρη και παξιμάδια από χαρούπι, τα συνοδευσαμε με δύο ετικέτες κρασιών από τα αγαπημένα μου!! Σας χαιρετώ φτωχαντζες να περνάτε καλά!

Γειά σου αφεντικό!

Εγώ για μεσημέρι γευμάτισα στο καφενείο της Κυρα Κούλας στο Πέραμα. Πήρα μια μερίδα σαρδέλα ψητή στη φουφού, μια χαραγμένη ντομάτα με ελίτσες, μισή μερίδα φέτα, και 50ml ούζο χύμα. Σε χαιρετώ άρχοντα, να περνάς καλύτερα.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.265
Πόντοι
42.528
IMG_9483.jpeg

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.488
Πόντοι
28.246
Γειά σου αφεντικό!

Εγώ για μεσημέρι γευμάτισα στο καφενείο της Κυρα Κούλας στο Πέραμα. Πήρα μια μερίδα σαρδέλα ψητή στη φουφού, μια χαραγμένη ντομάτα με ελίτσες, μισή μερίδα φέτα, και 50ml ούζο χύμα. Σε χαιρετώ άρχοντα, να περνάς καλύτερα.
Βρηκες το θαρρος να γραψεις τι εφαγες το μεσημερι; Εγω μετα από αυτο το ποστ του καλοφαγα/παραλη, ντραπηκα για την μεσημεριανη μου δήλωση το τι φαρμακωσα.
Εισαι δυνατός. :hi:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.238
Πόντοι
6.256
Γειά σου αφεντικό!

Οικοδομη,ψωμι,τυρι(τυρι),ελιες,ντοματα,αμστελ.Θα ταιτιστουν πολλα μελη μαλλον:confused::confused::confused::coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.238
Πόντοι
6.256

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.203
Πόντοι
33.405
Οικοδομη,ψωμι,τυρι(τυρι),ελιες,ντοματα,αμστελ.Θα ταιτιστουν πολλα μελη μαλλον:confused::confused::confused::coffee:

Αυτά, χωρίς το κασέρι και την αμστέλα, αλλά με κρομμύδι (γιατί δεν υπάρχει παράς) τα έφαγα χτες, που δούλευα. Σήμερα Σάββατο έχουμε ρεπό. :coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.238
Πόντοι
6.256
Αυτά, χωρίς το κασέρι και την αμστέλα (γιατί δεν υπάρχει παράς) τα έφαγα χτες, που δούλευα. Σήμερα Σάββατο έχουμε ρεπό. :coffee:
Καλα λεει ο Ατενεζος οτι αυτος κραταει το αεπ σταθερο και την παραγωγικοτητα,ολο ρεπο και διακοπες ειστε εδω μεσα:confused::confused::confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.445
Πόντοι
5.506
δεν κανω πλακα η μανα μου εβαζε ενα κομματι τυρι μεσα στο κοτοπουλο...

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.488
Πόντοι
28.246
Κι εγω κοτοπουλο με πατατες τρωω τωρα,βεβαια δεν ξερω που βοσκουσε η καημενη η ορνιθα:confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αψογη παρατηρηση:rockon::confused::confused::confused:
Την κλειτοριδα μην ξεχασεις να πας να βοηθησεις τον συναγωνιστη οιυ ψαχνεται 13 χρονια. Μολις φας... με την ησυχια σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom