troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.447
- Πόντοι
- 5.506
αμα πας στην σπονδη σου φερνουτυρι για το γιουβετσι?απο που ;![]()
αμα πας στην σπονδη σου φερνουτυρι για το γιουβετσι?απο που ;![]()
μπορει να κανουν το ανάποδοαμα πας στην σπονδη σου φερνουτυρι για το γιουβετσι?
ειναι οφτοπικ αλλα λες να υπαρχουν τετοια νικ στον ιστοτοπο?μπορει να κανουν το ανάποδο![]()
ειναι οφτοπικ αλλα λες να υπαρχουν τετοια νικ στον ιστοτοπο?
![]()
Τα τρώμε στις πουτανες κι έχουμε ακόμα...μα πόσο πλουσιότεροι πχια;έχουν τα μέλη σταθερό εισόδημα και αποταμιεύσεις?![]()
να με ψηφίσετε να γίνετε πιο πλούσιοιΤα τρώμε στις πουτανες κι έχουμε ακόμα...μα πόσο πλουσιότεροι πχια;
μόνο ένα?
Μαν μπορούσες και καλύτερα.Καλαμαράκια τηγανητά, γαριδουλες τηγανητές, γαύρο τηγανητό, κολοκυθάκια τηγανητά,πατατες τηγανητές
Τίγκα στο τηγανητό σήμερα...
Σβήσιμο με τζατζίκι, χωριάτικη (την σωστή την ολοκληρωμένη με πολύ πολύ ελαιόλαδο ) και μπύρες Κάιζερ
Μαν, στην τηγανιτη πατάτα βανεις τυρι οπως καμνουν στη πατρίδα σου την συμπρωτευουσα?Ναι στο τριμμένο τυρί στα μακαρόνια ,όχι σε κριθαράκι και ρύζι ...για κάτι μαλακες ισοπεδωτες των πάντων το λέω ,που οταν πεινάσουν είναι ικανοί να φάνε ακόμα και την κατσαρόλα.
Χαρτοπολεμος 1 και 2ειναι οφτοπικ αλλα λες να υπαρχουν τετοια νικ στον ιστοτοπο?
![]()
Δεν νομίζω να βάζουν κάπου τυρί στις τηγανητές πατστες.Πάντως τζατζίκι ΔΕΝ βάζουμε παντού όπως κάνουν κάτω .Μαν, στην τηγανιτη πατάτα βανεις τυρι οπως καμνουν στη πατρίδα σου την συμπρωτευουσα?
Θείο όλο απέναντι από τις ανιματερ πας και κάθεσαι.![]()
Φρούτο και επιδόρπιο.
Ε καλά, μαλακιες λες τώρα για τις πατάτες, χρόνια τώρα μπαίνει τυρί ή κασέρι ή πως στο διάολο το λέτε στην πατάτα, η οποία είναι υδατάνθρακας όπως το ΡΎΖΙ.Δεν νομίζω να βάζουν κάπου τυρί στις τηγανητές πατστες.Πάντως τατζίκι ΔΕΝ βάζουμε παντού όπως κάνουν κάτω .
Από πού τα μπούτια παππούλη ?![]()
Φρούτο και επιδόρπιο.
Ουτε τις πατατες στο τηγανι ή στον φουρνο παει το τυρι;Δεν νομίζω να βάζουν κάπου τυρί στις τηγανητές πατστες.Πάντως τζατζίκι ΔΕΝ βάζουμε παντού όπως κάνουν κάτω .
Ουτε τις πατατες στο τηγανι ή στον φουρνο παει το τυρι;
Ρε τι Αργυρομαλακας εισαι εσυ;