athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.308
- Πόντοι
- 12.756
στειλε ενα τζονυ μπλακ

στειλε ενα τζονυ μπλακ
Από πού το κουλούρι μαν ?ενα θεικο κουλουρι ισως το νο1
και τωρα περιμενω 2 σουβλακια με γυρο κοτοπουλο.....
και κοκακολα !!!!
Τυρί ή κασέρι; πρόσεξε τι θα απαντήσειςΤΥΡΙ βαζουν στις πατατες που και που βαζω και εγω
κασεριΤυρί ή κασέρι; πρόσεξε τι θα απαντήσεις![]()
Το κασέρι δηλαδή δεν είναι τυρί ?Τυρί ή κασέρι; πρόσεξε τι θα απαντήσεις![]()
Άσε τώρα που σου λέω, μην έχουμε φασαρίες.Το κασέρι δηλαδή δεν είναι τυρί ?![]()
ΝΑΙ ειναι ΤΥΡΙ.Το κασέρι δηλαδή δεν είναι τυρί ?![]()
γιατι ΕΤΣΙστην ψηφοφορία γιατί δεν έχει επιλογή για τριμμένο κασέρι?
Δεν μου λες παιχτη.Δεν νομίζω να βάζουν κάπου τυρί στις τηγανητές πατστες.Πάντως τζατζίκι ΔΕΝ βάζουμε παντού όπως κάνουν κάτω .
απο Σερρες ...λεει.....Από πού το κουλούρι μαν ?![]()
δεν το δέχομαιγιατι ΕΤΣΙ![]()
Εσεις εκεί στο Τζατζικιστάν σας δεν χρησιμοποιείτε μουστάρδα και κέτσαπ;Ε καλά, μαλακιες λες τώρα για τις πατάτες, χρόνια τώρα μπαίνει τυρί ή κασέρι ή πως στο διάολο το λέτε στην πατάτα, η οποία είναι υδατάνθρακας όπως το ΡΎΖΙ.
Καλά, το κέτσαπ-πουσταρδα στα πιτογυροειδη, ΑΣΧΟΛΊΑΣΤΟ...
Είναι σωστο να ακουμπάει το λεμόνι στα χόρτα στις γαρίδες και στα καλαμαράκια? Δε θέλω να ανάψω φωτιές, ήρεμα ρωτάω...
εγω βαζω κετσαπομαγιονεζα 2 σε 1 γαμηστεριη απο Μασουτη και καποιες φορες ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ μουσταρδαΕσεις εκεί στο Τζατζικιστάν σας δεν χρησιμοποιείτε μουστάρδα και κέτσαπ;
Το ότι κανεις τόσο χαβαλε χαμηλού επιπέδου δείχνει πόσο εκτιμας το φαγητό γενικά...Δεν μου λες παιχτη.
Αμα φτιαξουμε κανενα σαντουιτς με ψωμακι, φρατζολακι, μπαινει τυρι εκει;
Δεν το βρίσκω λάθος...Είναι σωστο να ακουμπάει το λεμόνι στα χόρτα στις γαρίδες και στα καλαμαράκια? Δε θέλω να ανάψω φωτιές, ήρεμα ρωτάω...
Ρε Ζεμποτρομπα μην ασχολείσαι με φαγητό...σε τρώει δεν το τρως.Ουτε τις πατατες στο τηγανι ή στον φουρνο παει το τυρι;
Ρε τι Αργυρομαλακας εισαι εσυ;