ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.641
- Πόντοι
- 12.756
Πες του να βάλει στο χάρτη με τα βενζινάδικα και που γίνονται αλκοτέστ μη πιαστούμε κορόιδα![]()
Nαι μαν θα στείλω τα ξερει ολα
Πες του να βάλει στο χάρτη με τα βενζινάδικα και που γίνονται αλκοτέστ μη πιαστούμε κορόιδα![]()
Δεν βρίσκεις εύκολα καλή single malt 100αρα μη πω δε βρίσκεις ευκολα 100αραΈνας άλλος αστάθμητος παράγοντας είναι και κατά πόσο νοθευμένη είναι. Ακόμα και ένα ποσοστό του 0,5% πιστεύω πως θα αλλοιώνει δραματικά τη γεύση.![]()

Ολα.Έχουμε το Νικ που τα παρακολουθεί ποια βενζινάδικα νοθεύουν![]()
Δεν βρίσκεις εύκολα καλή single malt 100αρα μη πω δε βρίσκεις ευκολα 100αρα
Αλλά μερικές φορές όταν θέλω να γιορτάσω
Χρησιμοποιώ τις γνωριμίες μου και πάω στην πηγή…
Η γεύση είναι….μπαλβενιε 26 ετών…αξίζει το ταξίδι στην Κόρινθο![]()

Θα βουλώσει η EGR και δεν θα την καλύπτει η εγγύηση, για ντήζελ το πολύ πολύ να πάρεις την αντλία στο χέριΟλα.
Απλά στα σοβαρά δε θα πάρεις κάποιο μηχανολογικό κομμάτι στο χέρι.
Καθαρή δεν έχει κανένας
Ούτε ποτέ θα βάλεις τα λίτρα που γράφει
Aν περιμένουμε από τους πολιτικάντηδες να τα λύσουν αυτά ,την γαμησαμε .την περασμενη εβδομαδα τα τυρια
αυτην τα λαδια
ρε πουστη ολα θα τα λυσουμε?
Θα επανέλθω δριμύτεροςΕίμαστε σε άλλο νήμα τώρα. Περάστε αργότερα. Ευχαριστώ.![]()
Μόλις σου έφυγαν 4KΘα βουλώσει η EGR και δεν θα την καλύπτει η εγγύηση, για ντήζελ το πολύ πολύ να πάρεις την αντλία στο χέρι![]()
Ιδανικά θα πρέπει να υπάρχει μια ελαφρά επιγευση από το μητρικό μαζούτ....Μου αρέσουν οι έντονες γεύσεις
Τα υγρά μπαταρίας είναι μια λύση αλλά κάπως πικάντικη όχι για κάθε στιγμή
Έχω βρει ότι η 100αρα προσφέρει την ιδανική ισορροπία σε γεύση αλλά και πολυπλοκότητα
Το μόνο είναι να βρεις βενζινάδικο που να μην σε μαδάει στην αντλία![]()

αναλόγως την ποικιλία και το απόσταγμαΙδανικά θα πρέπει να υπάρχει μια ελαφρά επιγευση από το μητρικό μαζούτ....![]()
παρηγγειλα 5 κιλα χοχλιους και θα μου τους φερουν τελος ΑυγουστουΡε, θα φάμε τίποτα τώρα που έκοψαν οι ζέστες ή θα σπαμάρετε όλη την ώρα???![]()

αν βλέπω καλά, είναι κάποιος που κάνει την δική του βραδιά με την φέτα, το ψωμί και τα αυγά των άλλων
ποιος ειναι αυτοςαν βλέπω καλά, είναι κάποιος που κάνει την δική του βραδιά με την φέτα, το ψωμί και τα αυγά των άλλων
Μάλλον έχει μόνο τα πιάτα!!αν βλέπω καλά, είναι κάποιος που κάνει την δική του βραδιά με την φέτα, το ψωμί και τα αυγά των άλλων
Όχι ένας Μάκης, ο μάστερ σεφ αυγοφετας Μάκηςένας Μάκης λέει
![]()
μέλος του μπου πρέπει να είναι πιστεύω, αλλά ποιοςΌχι ένας Μάκης, ο μάστερ σεφ αυγοφετας Μάκης