pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.896
- Πόντοι
- 5.946
Φουλάρισμα έχω να δω από το 2006 τώρα με 10ευρα την βγάζουμεΓια λίπανση πρότεινε ο Άγιος όχι για φουλάρισμα ρεζερβουάρ.
Στο πατίνι ή στο τρόλεϊ βάζεις 10ευρω;Φουλάρισμα έχω να δω από το 2006 τώρα με 10ευρα την βγάζουμε![]()
Μου αρέσουν οι έντονες γεύσειςΚαλή. Αλλά ανεβάζει την οξύτητα. Εναλλακτικά προτιμήστε να μουλιάσετε τις ρυζογκοφρέτες σε υγρά μπαταρίας.![]()
Στο μηχανάκι της δουλειάςΣτο πατίνι ή στο τρόλεϊ βάζεις 10ευρω;
Μου αρέσουν οι έντονες γεύσεις
Τα υγρά μπαταρίας είναι μια λύση αλλά κάπως πικάντικη όχι για κάθε στιγμή
Έχω βρει ότι η 100αρα προσφέρει την ιδανική ισορροπία σε γεύση αλλά και πολυπλοκότητα
Το μόνο είναι να βρεις βενζινάδικο που να μην σε μαδάει στην αντλία![]()
Έχουμε το Νικ που τα παρακολουθεί ποια βενζινάδικα νοθεύουνΤο μόνο είναι να βρεις βενζινάδικο που να μην σε μαδάει στην αντλία![]()
Ναι θα στείλω ντοκουμενταΈχουμε το Νικ που τα παρακολουθεί ποια βενζινάδικα νοθεύουν![]()
Ηρεμα αδελφε ψιλοτσιμπαω.την περασμενη εβδομαδα τα τυρια
αυτην τα λαδια
ρε πουστη ολα θα τα λυσουμε?
Πες του να βάλει στο χάρτη με τα βενζινάδικα και που γίνονται αλκοτέστ μη πιαστούμε κορόιδαΝαι θα στείλω ντοκουμεντα
Τα μέλη του μπου είναι εδώ για να δώσουν λύση επί πάντως επιστητού, σε κάθε απλο ή πολυπλοκο πρόβλημα της καθημερινότητας του πολίτη.την περασμενη εβδομαδα τα τυρια
αυτην τα λαδια
δεν ειπα κατι αδερφε.....Ναι θα στείλω ντοκουμεντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ηρεμα αδελφε ψιλοτσιμπαω.
Castrol μονοΑν το 10-40 είναι MOTUL, είναι εντάξει. Δίνει και μια Γαλλική φινέτσα στην επίγευση.![]()
Πες του να βάλει στο χάρτη με τα βενζινάδικα και που γίνονται αλκοτέστ μη πιαστούμε κορόιδα![]()
Δεν βρίσκεις εύκολα καλή single malt 100αρα μη πω δε βρίσκεις ευκολα 100αραΈνας άλλος αστάθμητος παράγοντας είναι και κατά πόσο νοθευμένη είναι. Ακόμα και ένα ποσοστό του 0,5% πιστεύω πως θα αλλοιώνει δραματικά τη γεύση.![]()
Ολα.Έχουμε το Νικ που τα παρακολουθεί ποια βενζινάδικα νοθεύουν![]()
Δεν βρίσκεις εύκολα καλή single malt 100αρα μη πω δε βρίσκεις ευκολα 100αρα
Αλλά μερικές φορές όταν θέλω να γιορτάσω
Χρησιμοποιώ τις γνωριμίες μου και πάω στην πηγή…
Η γεύση είναι….μπαλβενιε 26 ετών…αξίζει το ταξίδι στην Κόρινθο![]()
Θα βουλώσει η EGR και δεν θα την καλύπτει η εγγύηση, για ντήζελ το πολύ πολύ να πάρεις την αντλία στο χέριΟλα.
Απλά στα σοβαρά δε θα πάρεις κάποιο μηχανολογικό κομμάτι στο χέρι.
Καθαρή δεν έχει κανένας
Ούτε ποτέ θα βάλεις τα λίτρα που γράφει
Aν περιμένουμε από τους πολιτικάντηδες να τα λύσουν αυτά ,την γαμησαμε .την περασμενη εβδομαδα τα τυρια
αυτην τα λαδια