Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 32.828
- Πόντοι
- 6.256
αγχώθηκα και μόνο που διάβασαΤι τυρί μαν ?
Κασέρι ?
Γκούντα ?
Γραβιέρα ?
Ροκφόρ ?
Φέτα ?
Ανθότυρο ?
![]()
![]()
αγχώθηκα και μόνο που διάβασαΤι τυρί μαν ?
Κασέρι ?
Γκούντα ?
Γραβιέρα ?
Ροκφόρ ?
Φέτα ?
Ανθότυρο ?
![]()
![]()
Αυτό που εσείς οι Αθηνεζοι αποκαλείτε "φέτα".Τι τυρί μαν ?
Κασέρι ?
Γκούντα ?
Γραβιέρα ?
Ροκφόρ ?
Φέτα ?
Ανθότυρο ?
![]()
![]()
Μπα ,όχι...Μη λέτε πολλές λεπτομέρειες διότι προσθέστε ότι ή είστε παντρεμένη η τρώτε στη μάνα σας με τέτοια φαγητά ή σε μαγειρεία με όλους τους παντρεμένους χωρισμένους εκεί
δεν το αποκαλούμε, είναι ΠΟΠ ονομασία/-εςΑυτό που εσείς οι Αθηνεζοι αποκαλείτε "φέτα".
Καλοστεκουμενα τα γκρανυα και νεότερης εμφάνισης η κυκλοφορούσαν με Π;Για σένα ο παράδεισος σου
Γνώρισα δύο γιαγιάδες ,η μια Αμερικάνοελληνιδα συνταξιούχος καθηγήτρια κ η άλλη Καναδή εισοδήματος χήρα.....
Θα φάμε καλά ....
Εσείς δώστε την ευχή μου κ στείλτε τηλέφωνο του γραφείου τελετών ο μπαμπούλας
ΈτσιΑυτό που εσείς οι Αθηνεζοι αποκαλείτε "φέτα".
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπα ,όχι...
Είμαι ένας μπουρδελιαρης εργενης

κασέρι το λέμεΑυτό που εσείς οι Αθηνεζοι αποκαλείτε "φέτα".
Whatever ...αυτά δεν περνάνε δυτικα του ποταμού Πέκος και βορείως των Τεμπών.δεν το αποκαλούμε, είναι ΠΟΠ ονομασία/-ες
Άσπρο ήταν ,παίκτη...κασέρι το λέμε
Μα τι πρέπει να τρώει ένας μπουρδελιαρης εργενης;Μη λέτε πολλές λεπτομέρειες διότι προσθέστε ότι ή είστε παντρεμένη η τρώτε στη μάνα σας με τέτοια φαγητά ή σε μαγειρεία με όλους τους παντρεμένους χωρισμένους εκεί
περνάνε...Whatever ...αυτά δεν περνάνε δυτικα του ποταμού Πέκος και βορείως των Τεμπών.

Άσπρο κασέρι προφανώςΆσπρο ήταν ,παίκτη...
Αν θέλεις να δείχνεις στα μέρη μου ότι δεν είσαι από εκεί θα το πεις έτσι...περνάνε...
![]()
Ναι ..πειραματικό...σαν σχολείο....Άσπρο κασέρι προφανώς
θα πάω στον ΑΒ ντελικατέσεν να βγάλω φώτο και θα επανέλθω με στοιχείαΑν θέλεις να δείχνεις στα μέρη μου ότι δεν είσαι από εκεί θα το πεις έτσι...
Βορείως των Τεμπών δεν υπάρχει αυτό που λες...

Απλώς αλλάζει ονομασία ανάλογα που βρίσκεσαι στον χάρτη...θα πάω στον ΑΒ ντελικατέσεν να βγάλω φώτο και θα επανέλθω με στοιχεία![]()
το τυρί είναι φέτα ή κασέρι?Ναι ..πειραματικό...σαν σχολείο....![]()
Κάτι είχα διαβάσει για 800 κιλά γύρο σε ένα μόνο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη....!
Τα άσπρα τυρίτο τυρί είναι φέτα ή κασέρι?
το κεφαλοτύρι τι χρώμα έχει?Τα άσπρα τυρί
Τα κίτρινα κασέρι.
Δεν έχω αθηνεζικο διαβατήριο.

Ναι μανΝα υποθέσω ότι το τουρσί ήταν στάνταρ συνοδευτικό στα λοιπά ανατολίτικα εδέσματα...
Έφαγες και τουρσι μεσα στον καύσωνα;Ηρωικό αυτό...
τυριά υπάρχουν πολλά κασέρι όμως ένα