Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 32.812
- Πόντοι
- 6.256
και τα έβαλα μπόλικα μπόλικα
Σου δίνω την ευχή μου..πως πήγε το καμάκι;Δεν πειράζει ,,πάλι πλούσιοι θα νιώθουμε εκει στη Βάθης έστω κ με ένα δεκαρικο.στην τσέπη ...
Σήμερα έλιωσα φίλε ατηνεζε Λιχαδονήσια κ Λουτρά Αιδηψού....αν ρίξω τη γιαγιά από.νεα Υόρκη που ήταν δίπλα μου τότε θα φάμε καλά ...έχει 5500$ σύνταξη
αναδιατυπώνω λοιπόν, βόρεια προάστια αλλά που?και τα έβαλα μπόλικα μπόλικα![]()

πολυ βόρειααναδιατυπώνω λοιπόν, βόρεια προάστια αλλά που?
του κωριό?
Νόμιζα ότι οι γυναίκες θα έτρωγαν κάτι που να μην μοιάζει με κοψιδι κτλ .Πήγα σήμερα με φίλες που ξέρω χρόνια να φάμε στα Βλάχικα. Ειλικρινά χαλάστηκα. Πολύ μέτρια ποιότητα.
έχει υγρασία εκείπολυ βόρεια
βόρεια της Κέρκυρας![]()

Επειδή οι 2 δεν είναι Ελληνίδες και η 1 είχε ζήσει πολύ καιρό εδώ, της είχε λέιψει τέτοιο φαγητό.Νόμιζα ότι οι γυναίκες θα έτρωγαν κάτι που να μην μοιάζει με κοψιδι κτλ .
( Μονο.)Eτσι εξηγείται ..Επειδή οι 2 δεν είναι Ελληνίδες και η 1 είχε ζήσει πολύ καιρό εδώ, της είχε λέιψει τέτοιο φαγητό.
έχει καλή μόνωση το σπίτιέχει υγρασία εκεί![]()
τα πιάνουν όσοι είναι από κωργιόΔεν τα πιανουν αυτα![]()
Τοσο χαλι μανΠήγα σήμερα με φίλες που ξέρω χρόνια να φάμε στα Βλάχικα. Ειλικρινά χαλάστηκα. Πολύ μέτρια ποιότητα.
Πολύ όμως.. Πίνω 2η zero για να με πιάσει η χώνεψη και να ηρεμήσω..Τοσο χαλι μαν
Για σένα ο παράδεισος σουΣου δίνω την ευχή μου..πως πήγε το καμάκι;
Μη λέτε πολλές λεπτομέρειες διότι προσθέστε ότι ή είστε παντρεμένη η τρώτε στη μάνα σας με τέτοια φαγητά ή σε μαγειρεία με όλους τους παντρεμένους χωρισμένους εκείMεσημερι,
Κοκκινιστό μοσχαράκι
Τηγανητές πατάτες
Τυρι
Σαλάτα ντομάτα
Ακόμα δεν πείνασα...
Πω ρε πουστηΠολύ όμως.. Πίνω 2η zero για να με πιάσει η χώνεψη και να ηρεμήσω..
Απο που μανΚεμπάπ 2
φαλαφελ 3
πίτα αραβική
τουρσί
ζιρο
παγωτό τώρα βανίλια
Τι τυρί μαν ?Mεσημερι,
Κοκκινιστό μοσχαράκι
Τηγανητές πατάτες
Τυρι
Σαλάτα ντομάτα
Ακόμα δεν πείνασα...

Να υποθέσω ότι το τουρσί ήταν στάνταρ συνοδευτικό στα λοιπά ανατολίτικα εδέσματα...Κεμπάπ 2
φαλαφελ 3
πίτα αραβική
τουρσί
ζιρο
παγωτό τώρα βανίλια