Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ψαρι και κρέατα μαζί;
Τολμηρά γούστα.

Το μπέικον δεν πιάνεται. Δεν ειναι κρέας.Δοκιμάστε θραψαλο γεμιστό με μπέικον λιαστή ντομάτα και φρέσκια μυζήθρα, και πείτε μου.![]()
Το μπέικον δεν πιάνεται. Δεν ειναι κρέας.
Ειναι η αμβροσία των θεών .

Εγώ πάντως έβαλα ρυζογκοφρέτες σε κάποια σημεία που είχα υγρασία στο σπίτι.αυτό δεν είναι τίποτα εδώ εμένα μου έχουν πει ότι οι ρυζογκοφρέτες φτιαχονται από αφρολέξ
Α τους αλήτες.αυτό δεν είναι τίποτα εδώ εμένα μου έχουν πει ότι οι ρυζογκοφρέτες φτιαχονται από αφρολέξ
Προβληματισμών συνέχεια:
Ανθότυρο
Που ευδοκιμεί, πως καλλιεργείτε?
Πώς συγκεντρώνεται ο καρπός, πότε?

Η αλήθεια είναι ότι ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής, δεν είναι για σήμερα.Ψαρι και κρέατα μαζί;
Τολμηρά γούστα.
τι γεύση? έχει σημασία για την εφαρμογηΕγώ πάντως έβαλα ρυζογκοφρέτες σε κάποια σημεία που είχα υγρασία στο σπίτι.
Καλά πάει...
δεν ξέρουν να τρώνεΑ τους αλήτες.
Σημασία έχει η περιεκτικότητα σε ρύζι, η γεύση μικρό ρόλο παίζει.τι γεύση? έχει σημασία για την εφαρμογη
καλησπερα σαουλακοδεν ξέρουν να τρώνε
Ναι αλλά ξέρουν απο καλες μονώσεις.δεν ξέρουν να τρώνε
οι απλές είναι πιο στέρεες και για πιο γερές κατασκευέςΣημασία έχει η περιεκτικότητα σε ρύζι, η γεύση μικρό ρόλο παίζει.
τι λέει μανκαλησπερα σαουλακο
πρωινο ενα κουκι με μερεντα,για μεσημερι θα φαω φτερουγες κοτοπουλου με σαλατα και ζιροΚαλώς τον!
Τι φαρμάκωσες;![]()
Διαβασμένοςοι απλές είναι πιο στέρεες και για πιο γερές κατασκευές
με ρίγανη είναι για πιο αρτιστίκ κατασκευές αν θες να δώσεις ένα χρώμα στο αποτέλεσμα
με κανέλα ή σοκολάτα είναι σαν μπετόν αρμέ μπερδεύεται με το νερό και γίνεται δομικό υλικό

με κυριάκο όλοι εργάτες θα γίνουμεΝαι αλλά ξέρουν απο καλες μονώσεις.