athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.907
- Πόντοι
- 16.631
ησυχα και τεμπελικατι λέει μαν
ησυχα και τεμπελικατι λέει μαν
πρωινο ενα κουκι με μερεντα,για μεσημερι θα φαω φτερουγες κοτοπουλου με σαλατα και ζιρο

Δεν μιλάω ΠΟΤΕ για πράγματα που δεν γνωρίζω καλάΔιαβασμένος![]()

Τι έγραψε στην κυριακάτικη ανασκόπηση?με κυριάκο όλοι εργάτες θα γίνουμε![]()
ΠΑΝΤΑ ΔεξιεςΔεξιές ή αριστερές φτερούγες;![]()

μην επαναπαύεσαι από αύριο ξεκινάει ξανά το μεροκάματοησυχα και τεμπελικα
ΑΝ θελω παω δουλεια γιατι ακομα και να κατσω θα πληρωθωμην επαναπαύεσαι από αύριο ξεκινάει ξανά το μεροκάματο![]()

κάποιοι κερδάνε τώρα το ποιοςΤι έγραψε στην κυριακάτικη ανασκόπηση?
Κερδάμε?
Να μιλάς για τον εαυτό σου.με κυριάκο όλοι εργάτες θα γίνουμε![]()
είσαι στο πρώτο γκρουπ αδειών εΑΝ θελω παω δουλεια γιατι ακομα και να κατσω θα πληρωθω![]()
οχι αδαη ρυζογκοφρετιαρη αδεια παιρνω ΣΧΕΔΟΝ ολο τον Αυγουστοείσαι στο πρώτο γκρουπ αδειών ε

ΑΝ θελω παω δουλεια γιατι ακομα και να κατσω θα πληρωθω![]()

Είχα βάλει λινκ για σαιτ που είναι μόνο για ΤΥΡΙΑ,Προβληματισμών συνέχεια:
Ανθότυρο
Που ευδοκιμεί, πως καλλιεργείτε?
Πώς συγκεντρώνεται ο καρπός, πότε?

αν τα καταφέρεις ενημέρωσε έχω αποθηκευτικούς χώρους ότι πρέπει για ελαιόδεντραΝα μιλάς για τον εαυτό σου.
Δήλωσα το γραφείο σαν βοσκοτόπι. Το απογευματάκι θα παω να γραψω ένα υπόμνημα και να μαζέψω τα ζα.
δυσκολο Παππουλη γιατι ειναι κρανιου τοπος ο κηπος τουΔήλωσες το σπίτι του Νίπλη στάνη με 700 αιγοπρόβατα και τα παίρνεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ;![]()
Το σχεδόν πως μεταφράζεται? φεύγεις 7/8 ή 27/8?οχι αδαη ρυζογκοφρετιαρη αδεια παιρνω ΣΧΕΔΟΝ ολο τον Αυγουστο![]()

4 φευγω και γυρναω περιπου στο τελοςΤο σχεδόν πως μεταφράζεται? φεύγεις 7/8 ή 27/8?
εγώ κλείνω ΑΚΡΙΒΩΣ όλο τον αύγουστο βέβαια εργάζομαι πάντα και παντού πνευματικά![]()

Είχα βάλει λινκ για σαιτ που είναι μόνο για ΤΥΡΙΑ,
όποιος θέλει να διαβάσει
Τυριά του Κόσμου | Cheese Lovers
cheeselovers.gr

Με τις ινφλουνσερ που έφερε ο μητσαρας απ' το Ντουμπάι; Μπράβο μαν, κριτική να ανεβάσεις μετά...Είναι ρεζερβε
4 φευγω και γυρναω περιπου στο τελος
υγ το παιχνιδι στο πισι δεν ειναι εργασια
υγ2 ελα να σε παρω στην δουλεια μου που ειμαι ΦΟΥΛ παραγωγικος να σου πεσουν τα νεφρα![]()