Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.343
- Πόντοι
- 12.756
Πέντε αυγά βραστά σφιχτά, ντομάτα, φέτα, σκορδοψωμο.
Λεμονάδα από καταψυξη κανα μισάωρο. Λέιτερ παγωτο![]()
θελει να ειναι και κανα μελάτο ...
Παγωτο απο που ;

Πέντε αυγά βραστά σφιχτά, ντομάτα, φέτα, σκορδοψωμο.

Τι χρώμα τα αυγα καφέ ή άσπρα;Πέντε αυγά βραστά σφιχτά, ντομάτα, φέτα, σκορδοψωμο.
Δεν υπάρχει αυτό που λες. Το πρωί τα υδραυλικά δουλευουν ΟΛΑ ΦΟΥΛ.Θα σφίξει ο κώλος σου ρε και δεν θα μπορείς να χέσεις με πέντε αυγά, σφιχτά κιόλας.![]()
Καφέ μαν. Βιολογικά και καλάΤι χρώμα τα αυγα καφέ ή άσπρα;

Δάφνη μπακνανα εργαστήριο.θελει να ειναι και κανα μελάτο ...
Παγωτο απο που ;![]()

Αποστολή εξετελεσθει.....Πας για εκτόνωση; Για να δροσισεις το λαρύγγι κάποιας;
Εξετελεσθη είναι το σωστό, αλλά χαλάλι σου... Εγώ με τέτοια ζέστη δεν κανει Κούκου...Αποστολή εξετελεσθει.....![]()
Και το κοίταγα και δεν μου άρεσε...... ΧαχαχαχαΕξετελεσθη είναι το σωστό, αλλά χαλάλι σου... Εγώ με τέτοια ζέστη δεν κανει Κούκου...
Με την κοριτσαρα αυτή θα γίνει δουλειά δεν μασάει από ζεστές και από κρύα!!!Εξετελεσθη είναι το σωστό, αλλά χαλάλι σου... Εγώ με τέτοια ζέστη δεν κανει Κούκου...
Γνωρίζω, εχω πάει!!Με την κοριτσαρα αυτή θα γίνει δουλειά δεν μασάει από ζεστές και από κρύα!!!
Παντα τέτοια!!!!Γνωρίζω, εχω πάει!!
Κι εγω μια από τα ίδια και έξτρα 1 Τηγανιτό , ψωμί Φιλαδέλφεια, μέλι και πορτοκαλάδα λακωνια . Δεν είχε πορτοκάλια σήμεραΟμελέτα 5 αυγά τυρι ντομάτα πιπερια μανιτάρια,χυμό πορτοκάλι,καφεδαρα τωρα.

Ναι ξέχασα να πω ψωμί ψημενο 10 φετουλες.Κι εγω μια από τα ίδια και έξτρα 1 Τηγανιτό , ψωμί Φιλαδέλφεια, μέλι και πορτοκαλάδα λακωνια . Δεν είχε πορτοκάλια σήμερα
![]()
Μετά το πρωινό εσπρέσσο έπαιξε σπανακοτυροπιτα και μια μπουγάτσα κρέμα.
Μεσημεριανό, ίδιο με χτες.
Τώρα ανάπαυση.
Ναι μαν ανάπαυση,να σε ευλογησει και παππουληςΜετά το πρωινό εσπρέσσο έπαιξε σπανακοτυροπιτα και μια μπουγάτσα κρέμα.
Μεσημεριανό, ίδιο με χτες.
Τώρα ανάπαυση.
Τι τσιμπησες παπουλη μου εσύ,αναλυτικά θελωΣπανακοτυρόπιτα ή σπανακοκασεροπιτα;![]()
Σπανακοτυροπιτα. Έχω την εντύπωση ότι κασέρι δεν ταιριάζει στη σπανακοτυροπιτα, αλλά να ρωτήσουμε τον ΠετρετζίκηΣπανακοτυρόπιτα ή σπανακοκασεροπιτα;![]()